157

Анонимен

преди 12 години

Трябва да ударим жестоко всички около Гоцето ,които го подкрепят!!!Всички политици,съдии,прокурори и бизнесмени трябва да бъдат ударени по най-жесток начин и вкарани в съдебната зала!!!Паяжината на Октопода ще я разплетем много бързо!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

156

Анонимен

преди 12 години

Всички ние теглим последиците от силното, идейно управление на БКП/БСП - за 50 години управление съсипаха България. Преди това бяхме по-добре от гърците, сега сме най-бедните в Европа.Тази партия трябваше да бъде забранена със закон! Сега поне да не ги допускаме до властта отново.

155

Анонимен

преди 12 години

РЕЙТИНГА НА СЕДЕФЧОФ Е КОТА НУЛА

154

Централния

преди 12 години

За най-любимия бивш бг президент е запазена най-добрата килия с изглед към нужника!

153

Анонимен

преди 12 години

КАТО ЧУЯ ПАРАВАНОВ И СЕ СЕЩАМ ЗА МАФИЯТА КОЯТО БСП/ ДС СЪЗДАДЕ

152

МОЖЕ И..!

преди 12 години

"Партизан, за Бойко се стяга",.....

151

фгх

преди 12 години

Гоцето - дълбок като Марианската падина - Само ако си смениш кривите зъби ще ти скочи рейтинга с 50%,иначе е остро надолу.....

150

Мнение

преди 12 години

Изобщо не ме интересува кой с кого щял да води битки. Вместо да се дърляте, като стари моми, вземете си размърдайте лоясалите мозъци за държавата и народа. Че ако продължавате по същия безобразен начин, може и да ни писне и да почнем да ви отстрелваме, като дивеч. Тогава ни полиция, ни милиция ще ви опази.

149

Анонимен

преди 12 години

"Партизан за бой се стяга..." /пардон БИТКА/ - цитат от комунистическия фолклор.

148

Гробаря

преди 12 години

Гоце,поръчай си ковчег!

147

гх

преди 12 години

Гоце - поредният политически труп...симпатична му била амбицията на Плевнелиев...ами да, ако я разбираше щеше да му е по-лесно да каже,че се е провалил с тоталното си безхаберие. Спешно трябва да се отървем от вас,някои го направиха като избягаха навън,а на тези,които останахме ни предстои ако се върнете на власт.

146

възмутен

преди 12 години

Добре, хубаво плюете Първанов и сеете хвалебствия за Борисов! Аз пък сто пъти повече искам БСП да е на власт и Първанов ли е, Гоце ли е да е начело на държавата, отколкото това чудо:Премиерът Бойко Борисов е на мнение, че българите не са толкова бедни, колкото си мислят, и това се дължи на работата на правителството. Това става ясно от стенограмата от последното заседание на Министерския съвет, по време на което българският премиер за пореден път разгръща икономическата си визия за страната. Според Борисов, от една страна, сме най-бедните, но ако се дадат реалните данни сигурно нямало да е така. Премиерът е на мнение, че всичките пари, които са дошли благодарение на работата на правителството, се акумулирали и влизали в населението, но хората ги държали на депозити в банките, защото така по-лесно печелели от лихвите и не им се налагало да работят.Борисов продължава разсъжденията си така: Лесен начин за изкарване на пари. С Лили сме платили нивата по 700800 лева квадратния метър, хайде парите в банката и всеки месец лихвичка колкото, толкова. И като го питаш на улицата как се чувства, той вика зле се чувствам, беден съм. А в същото време, ако видите средностатистически, ние сме сигурно на първите места в Европа по брой на собствени жилища, по брой на собствени вили, по брой на собствени моторни превозни средства или каквото и да било.

145

факт

преди 12 години

Бойко Борисов е дърт комунист.През 1977г. става член на БКП на 18 г.възраст.От 35 години е член на партията майка-БКП,а комунист кокал не изпуска...

144

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ ТРЯБВА ДА ПОВЕДЕ ДРУЖИНАТА СИ НЕ КЪМ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ,А КЪМ ЗАТВОРА!Р-ОВЧ,МАСЛАРОВА Р.ПЕТКОВ,СТАНИШЕВ ДОГАН ГАЛЕВИ КОВАЧКИ *** МАЯ МАРИН ПАНАЙРДЖИЯТА СВИНАР БАНЕВИ МАРИО НИКОЛОВ И ОРТАКА ПОЛОВИН ПЕРНИК ПЕНГЕЗОВ ВЕЛЧЕВ много пропуски имам ,да ме извиняват ПРОПУСНАТИТЕ ДРУГАРИ И СПОНСОРИ

143

Анонимен

преди 12 години

Преди да се заканва, Седефчо Гоцев да се огледа, че както върви делото за Октопода, и както в момента няма имунитет, вместо да се прави на герой, може да се окаже в раиран костюм, въпреки, че е сигурен в съдиите от ВКС, които е назначил, и на които разчита.

142

Анонимен

преди 12 години

Гоце, след десет годишна активна почивка, когато нищо друго не правеше освен да ходиш на лов, да създаваш интриги и да кроиш "НАСРЕЩНИ" планове за ВРЪЩАНЕ В ПУТИНОВ СТИЛ ПАК НА ВЪРХА НА БСП, ДА СЪСИПЕШ СерГЕЙ, който ти постави на този пост, за да можеш по-лесно да го изхвърлиш и ДА СЕ ВЪРНЕШ ПАК В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ, КАТО ЧЕРВЕНОТУРСКИ МАФИОТ, ОБЪРКАЛ СИ ТРАМВАЯ ПИЧЛЕМЕ и освен В КЪЩАТА НА ТЪЩАТА МОЖЕШ ДА ВЛЕЗЕШ ЗАД РЕШЕТКИТЕ С МАРИН БЕЗ КОНСТИТУЦИЯТА!!! Ти Гоце не си достоен за тази битка!!!

141

XAXA

преди 12 години

TREPERIAT VASHITE ZACHERVENI GASHTETA A NE NA GERBERITE NESHTASTNICI TAKIVA,NADIAVAITE SE PAK NA VLAST I NA KOKALA:) TAKAV SHYT SHTE POLYCHITE NA IZBORITE CHE SVIAT SHTE VI SE ZAVIE A GOCE MRANKA KATO ***

140

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Съветниците , слугите на крал Тошо, агентите мна масква ,роднините на слугите , идеолозите нафеодализма, пазвантите на феодалите , доносниците на краля и службите му , техните деца, готвачите, охраната , шивачите , шофьорите , потомствените крепители на феодализма, комуно мутантите ...ще продължат да управляват дуржавата ...:)В България има ли "буржоазна революция" , поне СЕГА - в 2012 година ??? Дошла ли е , все пак ??Слугите на краля - натикани ли са в миша дупка ?? ПАК ли те ще ни управляват ??ЗАЩО не си върнем комуно-феодализма ?? КОГО лъжем , че сме съвременна държава ?? Кого лъжем , че българският народ вече излиза от феодализма ??? Кого лъжем ,че сме 'развит" народ ??

139

BIG AL

преди 12 години

Първанов предизвика Борисов на лидерска битка,..:))...................А всеки ден се казва, че трябвало да сме патриоти , да обичаме Родината и народа си ,да бъдем "българи" ,да защитаваме интересите си !!? /трой шлемове / и т.н. :)След като в една държава ТЕЗИ двамата ще са и лидерите, то пик..й на тази страна..Един първичен граовец- доносник, нискочел и *** другар , и един Ентелегентен пожарникар и крими мутра:))Това са "лидерите" титаните на мисълта ,еманацията на един народ,на поне 1300 години...Цветът на държавата .."Духовните" водачи, "авторитетите" , "съвестта" на нацията ....Българийо, Българийо....

138

Забелязвам

преди 12 години

Забелязвам, че на ГЕРБЕР-четата им тириперят гащите. От страх ли, от кво ли? Май им свиха сърмите набързо. То тихомълком всички си говорим, че се знае кой е мафоит 1, ама сега, като Първанов само намекна кой е, на завалията му паднаха гащите. Напълни ли ги, що ли ?И още неща ще излязат наяве. Интересни бъднини ще са .