7

Пътник

преди 12 години

Имам само една забелешка към нашата компания:намерете по приятен начин да предлагате услугите на цкб,армеец и стоките освободени от мита.Тук малко куцате.И малко по удобни по време и честота вътрешни полети.За международните смело напред.

6

анто

преди 12 години

определено в последната 1/2 години имат накакъв напредък. Новите самолети са чисто нови от завода им в Бразилия и най-хубавото, е че ще разкарат старите B737. Ще имат и нови дестинации - Прага и Дубай, но е възможно, и ако МALEV спре полети да пуснат и до Будапеща.

5

Валката

преди 12 години

ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО!!! НИКОЯ ВЕЛИКА СИЛА НЕ Е СТАНАЛА ВЕЛИКА С ОПЛАКВАНЕ И ПЛЮЕНЕ НА РОДНОТО!!!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Тия нови самолети втора употреба ли са ги купили?

3

До 2

преди 12 години

Редовно летя из Европа. Лятото пътувах с тях до Лондон два пъти. Не бях ползвал България еър повече от 2 години. Искам да Ви уверя, че останах шокиран от обслужването-освен "сандвича" имаше и друга топла храна, различни десерти, бира и вино на корем, вестниците за деня. Полета и кацането бяха изключително гладки.Стюардесите също хващат окото, за разлика от някои Европейски авиокомпании. Много горд се почуствах, че видях наша компания на това ниво. В тази криза призовавам да подкрепим българското

2

дий, конче, дий

преди 12 години

сега и ако вземат да дават на пътниците си нещо различно от сандвич с хляб...и ако вземат да се поокопитят малко и да тръгват на време...може и да се доближат до термина "авиопревозвач".

1

яве

преди 12 години

Това е прекрасно, сега остава и заплати да дават навреме!