48

аоэ

преди 12 години

Нека 200% да ви вдигнат цената на парното и пак гласувайте за ГЕРБ.Нали вие в софия го избрахте ха сега му сърбайте попарата.Всичко е в застой а цените на горивата се вдигат и на всичко.Фирми фалират а на тези тикви не им пука.Съжелявам че гласувах за герб ама на следващите избори ще се поправя.

47

ЦЯЛАТА ИСТИНА

преди 12 години

ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАИТЕ СЕ ДА ПОГРЕБЕМ ТРИГЛАВИЯ ЗМЕИ НА КАПИТАЛИЗМА ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО.ДА ВЪЗРОДИМ БИВШИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ И БИВША ЮГОСЛАВИЯ.ДА ВЪСТАНОВИМ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР.ДА ПОДАДЕМ РЪКА НА ВЕЛИКИЯ КИТЙ И ЖЕЛЯЗНАТА СЕВЕРНА КОРЕЯ.ДА КАЖЕМ НЕ НА РАЗЛАГАЩТИЯ СЕ ТРУП НА КАПИТАЛИЗМА В ЛИЦЕТО НА ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО.ГОСПОД НИ ИЗПРАТИ СПАСИТЕЛЯ СОЦИАЛИЗМА КОЙТО ПОБЕДИ КАПИТАЛИЗМА ПЪЛЕН С ЯЗВИ И ПОРОЦИ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК.ДА НА СССР,КИТАЙ,ЮГОСЛАВИЯ,СЕВЕРНА КОРЕЯ,КУБА..

46

ЦЯЛАТА ИСТИНА

преди 12 години

СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА КРАХА НА КАПИТАЛИЗМА.ЕВРОПА И АМЕРИКА СА В СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА И СА НА ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ НА СИСТЕМИ И В РЕАНИМАЦИЯ.В АМЕРИКА НАРОДА ОКУПИРА УОЛСТРИТ А ПО УЛИЦИТЕ СЕ БИЯТ,СТРЕЛЯТ И РЪГАТ С НОЖОВЕ ЗА МАРАТОНКИ.КАПИТАЛИЗМА РУХНА ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ МУ КОНВУЛСИИ И ИЗДИХАНИЯ КРАХЪТ НА ЕДИН СТРОИ КОЙТО БЕШЕ ЛЪЖА И ИЗМАМА.СЕГА СОЦИАЛИЗМА ИДВА КАТО ГРОБОКОПАЧ НА КАПИТАЛИЗМА.ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО И ДА ТРЪГНЕМ СЪС СВЕТОВНИТЕ СИЛИ НЕПОБЕДИМИТЕ РУСИЯ И КИТАЙ.

45

Тиквун

преди 12 години

Честито на всички герберасти, днес да почерпят Тиквата, Съсела, Хамстера и останала *** от комуната! Да здравствует наша Тиква!

44

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ...

преди 12 години

....ЛЕВИ ДРУГАРЧЕТА!!!!!!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДРУГАРЯ сърГЕЙ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ ЛЕВАЦИ ,В БЪЛГАРИЯ!НЕКА НЕ ВИ ПРИТЕСНЯВАТ НОВИТЕ СМЕТКИ ЗА ПАРНО---ТЕ, СА ОТ РУСКАТА ГАЗ!!!...А РУСКАТА ГАЗ--Е СКЪПА /ЗАЩОТО ВИ Е БЛИЗКА ДО СЪРЦЕТО И Е "БРАТСКА"/НАЛИ, НЕ ИСКАТЕ "БЪЛГАРСКА ГАЗ"...???ЕТО ,ДРУГАРИ ЛЕВАЦИ....--- С НОВИТЕ ЦЕНИ НА "РУСКАТА" ГАЗ И БЕНЗИН-----ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ!!!!!!!С ПРАЗНИКАМ , ДРУГАРЧЕТА ЛЕВАЧЕТА.....ХА,ХА,ХААААА....

43

Гацо

преди 12 години

Ха честита ви придобивка ! Пенсии и заплати не са индексирани вече 3 години , безеаботицата е слабо казано расте главоломно и за капак малки и средни фирми масово фалират заради невъзможност да си покриват производствени разходи и пласмент на продукция . ГЕРБ трябва изключително сериозно да се замислят дали ще имат реални гласоподаватели на следващите избори или Цветанов ще печели изборите с маниполация . ХАК ДА ВИ Е НА ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ АЗ НЕ ПОЛЗВАМ ТОПЛОФИКАЦИЯ

42

Анонимен

преди 12 години

Вицепремиерът Симеон Дянков съвсем се оплете в обясненията си защо е раздал коледни бонуси на чиновниците си. От няколко дни репортер се опитва да разбере колко пари е раздал финансовият министър по празниците на своите хора, след като получихме информация от два независими, но желаещи анонимност източника, че някои директори във ведомството са получили и над 30 хил. лв.

41

по-скъпо

преди 12 години

ок , но то порното по топли от парното бе ..........

40

Парнаджия

преди 12 години

Много целяне дойдоха и почнаха да краднат. Ако беше само парно добре *** краднат вода и саксийте между етажите.

39

Дедо Йоцо

преди 12 години

Маро, язе можем и да не можем да пишувам, ама па ти не можеш да четиш, види се...:)))

38

Анонимен

преди 12 години

Ако се топлиш със парно не може сметката ти да е по-малка от 100лв за 1 стая--Може - отделен топломер на всеки апартамент, добра топлоизолация, стъклопакет. Сметките на стая са около 60 - 80 лв.

37

Анонимен

преди 12 години

Ако се топлиш със парно не може сметката ти да е по-малка от 100лв за 1 стая, 200лв за 2 стаи, 300лв за 3 стаи, 400лв за 4 стаи. Т.е. сметки до 60-80лв са на хора, които или не го ползват, или го ползват минимално. А това са поне 50% от абонатите.

36

Комбайнерка Мара

преди 12 години

Дедо Йоцо, ква беше таз пенсионерско-пролетарска поезия - все едно извадена от прашасял брой на в. Работническо дело. Още ли ги четеш старата комунистическа преса? Ти и едно време не може да пишеш, та сега си се захванал.

35

Анонимен

преди 12 години

За топлия декември имам сметка от 48лв при положение, че парното не се ползва изобщо, а се отопляваме на ток. Тя се състои от такса мощност 40лв + 8лв за 1 кубик топла вода.Топлата вода не споря за нея, защото сме я използвали, но такса за сградната инсталация от 40лв при положение, че всички радиатори са на 0? И това през топлия декември. Ами през студения януари да чакам 75лв такса мощност ли? Тези, които са със сметки до 80лв определено не се топлят със парното, а зъзнат с него.

34

50 г. стигат

преди 12 години

Нали искахте пазарна икономика, като в Германия?! Какво мъркате сега? Благоденствието не се изгражда за няколко години. Германците са бъхтили стотици години, за да имат просперираща държава. А вие от доходи в рамките на 10 - 100 долара месечно на човек, искате да получавате колкото германеца. Е, не става с вълшебна пръчка. Иска много години работа. След 50 г. БКП трябват поне още 50 да се възстановим. Не е приятно перспектива, но ако сте недоволни, оплачете се на най-близкото бюро на ЦК на БКП.

33

Дедо Йоцо

преди 12 години

Тиквичката от 33 се опитва, но не и се отдава. Също както на лидера и, големата Тиква. Що обаче не спират с опитите, след като видят, че нищо не става от тех? Туй е вопроса...

32

Анонимен

преди 12 години

Елате в провинцията и изобщо няма да имате проблеми с парното ,защото там няма такова !Цяла България занимавате с въшкавото си парно ...Все едно и също дъвчете всяка зима ! Парното,та парното ...

31

Анонимен

преди 12 години

до 13 и 20 номер,приятелю, явно си един и същ ,така ,че моля те престани да ни пишеш глупости.Че бнали точно твоят лидер беше член на БКП???.Какво ни ги пишеш нанас , които никога не сме членували в тази партия? Е, затова сме на това дередже. Заради разделението , което устройва най вече Правителството. А на тези , които пишат като "селяни" утре ще ви вдигнат и цената на тока и няма да има спиране.разбирате , нали? Това ще удари всички ни.

30

с празником, друзя

преди 12 години

Умен като съсел стар,по обноски май ***.Нагъл като дърт ***,а по облекло - с червени прашки, знай.Таз държава пак иска да управлявас куха съселска глАва,и докара си народада е с врат на ешафода...Таз мъжка секретарка,тоз резба у лево май се казва, абе ... Гей?Как се казва отгатнетеи задачката решете!Ха, ха, ха! Честит ви празник, лявата резба. И не прекалявайте с вазелина да не оцапате розовите прашки.

29

Дедо Йоцо

преди 12 години

Прати ми и Фидосова ако щеш, ич ми не дреме от качулати ***...