26

Анонимен

преди 12 години

Тиквата е готов да продаде България за едно мачле!

25

Анонимен

преди 12 години

Значи целия тоя цирк се разиграва заради изгоненото руско приятелче по футбол на Тиквата! Мафиотите се поддържат яко. Пак гласувайте за герб

24

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

"***" работа.Аверчето на бб много разстроено, *** се чуди по кой вятър да се обърне. май Гандалф Попович Сивокосата трябва да вземе решение! Да се отнеме граждаството на Бербатов, та да има с кой да рита топка Слънцеликата Семконапълнена Фрукта!

23

Анонимен

преди 12 години

Гледам мафиотите от ГЕРБ са се активирали в защита на Циганов, футболният авер на Борисов и респективно търсен от Интерпол, като всеки авер на Борисов! Не знам дали са допуснали грешка Първанов и Марин, но факта, че са отнели българско гражданство на мафиот ме кефи максимално! Още повече, че принуди герберите да вият от болка!

22

Анонимен

преди 12 години

Гледам на некадърниците пак ДС им виновно! Нали ревахте, че който не скача е червен бе ***! Нали времето беше ваше:))) Некадърници!Защо не излъчихте най-добрите от Вас!:)))

21

Анонимен

преди 12 години

Цялото ГЕРБ+финовете си в панделата, защото защото се занимават с амфетки:))))

20

Анонимен

преди 12 години

2Абе гербер ***! Ти кого мислиш, че помилват! Самарянки ли:))) Толкова *** парчета сте:))) Сигурно вече ще искате и неосъждани да искат от ГЕРБ да бъдат помилвани:)))))

19

Анонимен

преди 12 години

Циганов,а! Бойчето пак ще си върне този с когото игра футбол, докато Интерпол го издирваше, с български паспорт! Браво на Марин, че му е отнел гражданството! С Циганов обаче Бойко игра футбол, а не Марин:))))

18

ВСИЧКИ ТЕ-ПОЛИТИЦИТЕ

преди 12 години

ПОСРАМИХА И ОБРЕКОХА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЪРЖАВАТА НИ . ПОЧТИ НЯМА ЧИТАВИ ИЗ МЕЖДУ ТЯХ -ЕДИНИЦИ СА МОЖЕ БИ ????? ОТ МНОГО МНОГО МНОГО ОТ ДАВНА , ТАМ В ПОЛИТИКАТА НЕ СЕ ПОДВИЗАВАТ ЧИСТИ ДУШИ - ТАМ Е МРЪСНО , ЗЛОВОННО , ЛЪЖАТА Е ИЗДИГНАТА В КУЛТ И САМО С НЕЯ СИ СЛУЖАТ ............ И ЕТО ,ЧЕ ОТНОВО ХОМОТА НА ТОТАЛИТАРИЗМА НИ СЕ РАЗМАХВА И ДАЖЕ НИ ГО ПРОБВАТ ДАЛИ Е ПО-МЯРКА И КАКВА ДА Е ТЯ ...................................................... ГНУСНИ ТВАРИ СА ТЕ , МНОГО МНОГО ДОЛНИ .

17

Анонимен

преди 12 години

"Всички помилвани престъпници от Марин и агент Гоце да бъдат върнати в затвора, заедно тия двамата босове на мафията от снимката"Ама и тия пресъпници дето са предлагани за помилване от министерството на правосъдието на ГЕРБ или само тия дето са били помилвани преди ГЕРБ.

16

ГОЦЕ СОЦИЯЛНИЯ

преди 12 години

АКТУАЛНИЯ ВИЦ Ален залез, слънцето бавно потъва в морето, лек бриз поклаща морската вода, морето диша, романтика. Суперлуксозен туристически параход бавно преминава покрай пристанището в Бургас. В капитанската каюта нахлува задъхан юнга: - Там, там, там Зад борда!!! - Русалки, а?! - пита капитанът с усмивка. - Да. Ама как познахте? - Ти за първи път преминаваш покрай България, нали? - Да. Обаче русалките?! - Успокой се, момчето ми. Това не са русалки. Това са местни пенсионерки, които плуват зад кораба и събират изхвърлените от пътниците бутилки...

15

Анонимен

преди 12 години

Цялото БКП в затвора.

14

Анонимен

преди 12 години

Всички помилвани престъпници от Марин и агент Гоце да бъдат върнати в затвора, заедно тия двамата босове на мафията от снимката

13

Анонимен

преди 12 години

Пъзела си се сглоби още 1990.Наши или ваши всичко е фирми и са за партиите.А партиите се правят от ДС.парите са в тях,хората са обучени от тях.Ако пробие някой -смърт!Ако си плаща може и да го приемат при тях,но по-късно пак -смърт!Ако пък е много хитър отвличане откуп и фалит!Няма изход!Всички партии са на БСП!Всички фирми са на БСП!Всичко е обръч!ОБИКАЛЯЙ!!!!!!

12

иво

преди 12 години

Това, че няма указ най-малко ме боли. И в Конституцията не е казано ясно за случая. Проблемът е, че всички помилвания са давани зад гърба на обществото.

11

Тя

преди 12 години

"Първият е дали е бил издаден ли е бил указ на президента..."Бил, бил... колко да е бил? Два пъти?

10

преместих го

преди 12 години

Че на кой му пука кой какво искал?На всички е ясно ,че "ДЪРЖАВАТА" е *** който не бива да бъде толериран.Ако не друго поне това успяха да набият в главите на народа тъпите ***!

9

Анонимен

преди 12 години

До кога ще гледам кримки?Писна ми от ''наши хора''!!!!Българинооо!!! ,както викаше един Жорж ,кво си ме зяпнал?Закона или важи от най-горния до ваксаджията или има стрелба!!!!!Нарича се ДЕМОКРАЦИЯ!!!!Закона е за всички!!!!!!Няма по-равни!!!!!

8

Анонимен

преди 12 години

Преди Бойко, колегата му мафиот Циганов е изгонен от страната и гражданството му е отнето.Идва Бойко и изглежда, че ще се върне гражданството на Циганов. Подобно на Маргините, които като дойде Бойко ги оправдаха и пуснаха.Ще си ритат мачлета мутрите, и ще се смеят на изпростялото овче стадо дето им ръкопляска и им се радва!

7

Анонимен

преди 12 години

След като се прави нов избор за президент и вицепрезидент, то и встъпването в длъжнос става наново. Няма такова нещо като продължаващ мандат - всеки един мандат за президент трае точно 5 години