29

inatut

преди 12 години

10000 BGN = по-малко от 0,01 % от оборота... ;)

28

иво

преди 12 години

След като не се различават от другите яйца, защо трябва да купуваме само тези. Защото са по скъпи или да направим "щастливи" кокошките???***. Е.... ти нещастните хора.

27

Kubadinski

преди 12 години

А мислил ли е за деца от щастливи родители.....Вместо да се занимават със стандарти които се заобикалят .... да мислят за хората повече..

26

Анонимен

преди 12 години

Хвала на такива конкуренти.

25

Дедо Йоцо

преди 12 години

Некой да разясни на пишущите джурналисти тъдява, че така поднесено, заглавието намеква за своеобразно скопяване на "Кауфланд"...

24

Някой

преди 12 години

"Според тях, изнесените от земеделския министър данни и последвалата проверка във веригата, са целенасочено предизвикани от конкурент". Все другите им виновни - измекярска работа. Тия дето нарушават закона все невинни, да ги ожалиш - аман

23

до 26

преди 12 години

*** е баща ти,че те е напрвил,комплексиран ***!Ходи целувай топките на Вожда и не се обяснявай кой от какво разбира.Като гледам само ти ми се пениш тук...а после обясняваш кой от кого бил поръчан.Явно си на щат при тоя уядения с модерния внос на 20 годишно телешко?!То нали отговаря на всички изисквания на ЕС,нали си е наше все пак....Та *** скъсан,не ги говори кой каква хубава работа върши,пък още повечеда ми го обяснява някой с партийни принадлежности...всички ви видяхме _)_

22

наглеци

преди 12 години

Кво значи сигнасла да е подаден от конкурент?Щом сте в нарушение и сигналас е в ползьа на потребителите,няма никакво значение от кого е сигнала.Издънилисте се ще си носите последствията.

21

антиЕС

преди 12 години

цялата работа ми прилича на *** в целуфан

20

Анонимен

преди 12 години

наближава великден. ще хапваме яйца по 50 стотинки...ама пък с правоъгълни печати! така поскъпнаха и колбасите "стара планина"...дето дори и не се виждат по магазините вече. то,кой ще плаща за същите рога и копита,смлени вътре,ама с етикет ?

19

дон

преди 12 години

Искам кокошките да са щастливи и обичани.Да са хранени с много любов и желание.Всяка вечер да заспиват на фона на Бетовен.Искам млякото да е от Алпийски крави Милка.Искам пресетата да са хранени с жълъди от южните части на Испания.Искам сутрешното ми кафе да е набрано от детствени полу-разголени Еквадорки....Та господин *** Найденов,крайно време е да спрете да се друсате.Баба ти цял живот е яла айца от "Щастливи кокошки"...

18

Анонимен

преди 12 години

е,сега ще им наслагат печатите,и...преоблякъл се илия,огледал се - пак в тия !..............и щом ще си гледаме в паничката,в магазини "европа" също се продават полски яйца с такива "печати". ама ковачки е "по-наш".да не говорим,че когато в "европа"пуснат на промоция охладени бутчета,те просто са размразени и мирише по целия щанд.

17

аз

преди 12 години

Аз не виждам какво сатанинско има в това, че конкурент е подал сигнал. Защото за хубаво или за лошо, е приет някакъв закон. Ако аз го спазвам и претърпя някакви загуби, а конкурента ми не го спазва... естествено, че ще сигнализирам. Но по принцип от ситуацията печели най-много министърът, защото се прави на много работен.

16

NM

преди 12 години

Няма празно, всеки ден нова дивотия...ако мислеха и за хората както за кокошките.

15

Анонимен

преди 12 години

Министъра лобира за българските производители, които продават по-скъпи яйца от вносните полски яйца.Целта на министъра е да си прибера комисионната и да ощети потребителя като го накара да купува българските скъпи яйца.Земеделския министър е най-корумпирания министър.

14

Def

преди 12 години

Прав е 4, защо трябва да се унищожават при положение че има толкова гладуващи хора. Аман от тия *** бюрократи.

13

Анонимен

преди 12 години

Еми те всички проверки са от конкуренцията.В България е така.щом някой прави бизнес и печели,веднага се намира някой да го топи и да му прати проверяващи.Не го бие с труд и ниски цени ,а му праща гадове.Така медиите,министъра и конкуренцията са доволни,а потърпевшия изяден.

12

От Мен

преди 12 години

Аз и моето семейство, моите родители и нашите баби и дядовци, като цял живот сме яли яйца от "НЕЩАСТНИ" кокошки, какво ни е станало ?! Да не сме умряли ?! "Щастливи " кокошки, глупости на търкалета!!! То ощастливихме хората, че се хванаха с кокошките ! Пука й на кокошката къде е! Тя знае да се наяде и да снесе!!! Това е от хилядолетия !

11

Анонимен

преди 12 години

Схема: примерно Била плаща на министъра да злепостави публично техен конкурент, в случая Кауфланд, подхвърля му един пропуск на Кауфланд(яйцата) и министъра услужливо дава брифинг. Кратко, точно и ясно!

10

Разбирате ли ....?

преди 12 години

Според търговската веригата проверката е предизвикана от конкурент.А трябваше да е от купувачите.И дали тогава министър Найденов щеше да обърне минимално внимание на тези купувачи и да предизвика тази проверка.Едва ли,тук не сме на запад че да се обръща внимание на хората.Ако хората искат да постигнат нещо нека ходят на съд!Такъв отговор бихме получили ако запитаме министъра защо не ни се обръща внимание на сигналите че сме закупили такива забранени яйца.