57

Анонимен

преди 12 години

След първоначалния успех следват няколко години на нестабилност, отложени концерти и слухове за разпадане на групата. След издаването на албума G N' R Lies през 1988 г. Аксел е обвинен в расизъм и хомофобия заради текста на песента "One in a Million".

56

Анонимен

преди 12 години

Те са много добра група ! Препоръчвам на младите да ги чуят и знам,че ще ги харесат.

55

fen

преди 12 години

ехее, чак пък нло-та... въпреки,че гага може и да е:))гънс бяха страхотни, аксел не можеше да пее по концертите. сега не ги знам и признавам,че не съм ги нито чела, нито слушала в сегашния им вариант/вероятно защото не ме вълнуват в момента, което не ми пречи да слушам редовно старите им парчета с удоволствие/:)веселете се повече:)

54

до всички ...

преди 12 години

Обогатете си модела за света малко повече, преди да ръсите глупости за Axl и Guns или поне си направете труда да се поинтересувате и да чуете и видите и прочетете, и евентуално да усетите какви концерти правят в момента и кой всъщност стои в центъра на написването на най-слушаните техни песни, да не кажа всички, макар слушаемостта да не критерий за мен е по-лесно да се обясни това, което не можете да разберете!И не ми давайте за пример разни нло-та като гарги, мадони, бионсета и др. к**ви!

53

Лейла

преди 12 години

Това е страхотна новина!Концертът им в Белград беше феноменален. И моля плювачите да не се изказват по принцип. Отидете, вижте, чуйте и тогава дайте компетентното си мнение. Защото сега звучите, меко казано, в стила "От Искъро по-глибоко нема".

52

Анонимен

преди 12 години

Не мога да ви разбера вас рокаджиите, мразите друга музика, а се сърдите когато говорят лошо за рока. Казвате че Guns n' Roses са световно известни, а нима Madonna и Lady Gaga не са? Ако искате да сте обективни, вижте им продажбите на всички албуми, сингли, компилации, видео албуми, както и официални онлайн продажби на сингли и дългосвирещи записи.Guns N' Roses - 150 милиона Мадона - 200 милиона Lady Gaga - 95 милиона.

51

Rose

преди 12 години

Ми то май не само Слаш го няма, и Дъф също не е на баса доколкото знам. Гилби Кларк незнам дали е на линия още. Дизи и Мат дано опоне да са още в групана. Абе кво да ви кажа, Гънс без Слаш и Дъф....нещо не ми е гот.

50

Анонимен

преди 12 години

Страхотно е, че Guns N Roses ще идват в България! Най-добра е рок музиката! Не мога да разбера защо в днешно време голяма част от населението слуша елементарните чалгаджийски песни при наличие на хитовете на групи като Pink Floyd, Guns N Roses, Scorpions, Metallica, Deep Purple, Led Zeppelin, Whitesnake, Black Sabbath!

49

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са виновни, че Слаш не е в групата! Какво ще правят сега бедните хорица...

48

fen

преди 12 години

Аксел на млади години не можеше да пее по концертите, та сега е чудно дали и една ще успее да изкара:) Иначе съм фен на групата!

47

Metal Black

преди 12 години

Много обичам по фестовете, като се изпикая в бирена чаша да заливам разни *** ***-метълчета и те да си мислят че е бира. *** купона става.Опа, извинявай малко те полях с бирата по дънките, ама тя ше изсъхне, хахахахахахахааааааа.

46

Иванчоо

преди 12 години

40добавен от: Жан преди 1 часМного си нежен бе Жанн/а :))Май те кефят *** а скъпа :))

45

GM

преди 12 години

Ми ти си ***... :)

44

Идиот

преди 12 години

Идиотската шапка на слаш са я харесали и новите в групата.Тези шапки са ми толкова противни, че само заради това няма да ида на събитието.

43

:)

преди 12 години

Do 44 da ne ste v darvena vakanciq... ili po skoro gripna????

42

Анонимен

преди 12 години

koi sa tez?

41

Cheli

преди 12 години

Обожавам ги!

40

Анонимен

преди 12 години

Слаш е достатъчно продуктивна личност, така че и в съвсем нова група да отиде, бързо ще я научат хората. Същото се отнася и за Изи. Виж, за Аксел не може да се каже това - ако не беше приватизирал името вече щяха да са го забравили. Е, освен ако не четат клюкарските статии - там се появяват снимки на атлетичната му фигура, от които лъха сексапил например. А такова нещо трудно се забравя ...

39

До 32 - Иван

преди 12 години

Иванчо, за Слаш извън Guns'n'roses сме чували , хората, които слушаме яка музика...ти явно не си един от нас...За справка : коментар 36

38

Жан

преди 12 години

До 35 : Да те *** изпотен *** и да му засъхне *** х.. във космите на *** ти.