228

AZ

преди 12 години

i Az искам 2- 3 бона, нямам легло в къщи..и малко парички за парно, много студ и не смея да пускам радиатора...Брррррррррррр

227

rumen221

преди 12 години

Адам Смитчо,- ДНЕШНАТА АМЕРИКАНСКА ФИНАНСОВА КРИЗА НИ Я ДОКАРАХА ДО ГЛАВИТЕ ИМЕННО ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА ОРИГИНАЛА НА ПРЯКОРА ТИ.САМО ТИ ЛИ НЕ РАЗБРА, ЧЕ ВСИЧКИ СВРЪХ-ЛИБЕРАЛНИ ДЪРЖАВИ ФАЛИРАХА...- - В МОМЕНТА ВЪВ ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ВУЗ-ОВЕ СПЕШНО ПРЕПОДАВАТ ПЪРВИТЕ ДВЕ ЧАСТИ ОТ КАПИТАЛА НА МАРКС...ТИ ЧЕЛ ЛИ СИ ГО?- АКО БЕШЕ ГО ЧЕЛ ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ДНЕШНАТА НОВА "ФИЛОСОФИЯ" НАРЕЧЕНА "УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ" МАРКС Е РАЗГЛЕДАЛ НАУЧНО ОЩЕ ПРЕДИ ДВА ВЕКА И Я Е НАРЕКЪЛ - ПРОСТО ВЪЗПРОИЗВОДСТВО.

226

Адам Смит

преди 12 години

Румене, комунисте такъв, с твоите мерки сегашната криза ще ни се види като Златен век.Приватизация, рязане на бюрократи, намаляване на ДДС и акцизи. Така се излиза от кризата.

225

rumen221

преди 12 години

ДЯНКОФ-Ф-Ф,РАЗДАВАШ ПАРИ НА ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ- СВАЛИ СИ НЕ РОЗОВИТЕ, А ЛАМАРИНЕНИТЕ ОЧИЛА И ЩЕ ТИ КАЖА ЗАЩО ИНВЕСТИТОРИТЕ БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ РАСТЕЖ ЛИ, ПО-МАЛЪК ОТ ИНФЛАЦИЯТА НЕ СТАВАЙ СМЕШЕН- НА ПРАГА СМЕ НА ВАЛУТНА И ЕНЕРГИЙНА КАТАСТРОФА ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА ДО 2 ГОДИНИ ЩЕ Е 30-35 СТОТИНКИ И ВСИЧКИ ЩЕ ФАЛИРАТЗАТОВА... Е НЕОБХОДИМО ОТМЯНА НА ВАЛУТНИЯ БОРД, ПЛОСКИЯ ДАНЪК И НЕЗАБАВНО СТРОИТЕЛСТВО НА АЕЦ БЕЛЕНЕ- Бизнеса у нас НАИСТИНА плаща НАЙ-НИСКИТЕ ПРЕКИ ДАНЪЦИ в Европа... - 10% печалба..., а най-богатите граждани само 5% данък дивидент... (В Европа са общо от 40 до 60%)- НО бедните и гладните в България плащат едни от НАЙ-ВИСОКИТЕ КОСВЕНИ ДАНЪЦИ в Европа... - 37,5% удръжки от доходите си и веднага още 20% ДДС... (в Европа общо около 25 35%) ТАКА НЕ ИМ ОСТАВАТ ПАРИ ЗА КОНСУМАТОРИ- Това се нарича - ОБЪРНАТА СВРЪХ-ЛИБЕРАЛНА ДАНЪЧНА ПИРАМИДА... ОТ КОЯТО СЕ ОТКАЗАХА ДОРИ В САЩ!!!ОБАЧЕ, НЕ САМО В ГЪРЦИЯ, А И В ЦЯЛА ЕВРОПА ЩРАКАТ С ПРЪСТИ И НИ СЕ СМЕЯТ

224

писна ми от тоя

преди 12 години

Дянков,подай си оставката.Завлачини в калта и остави децата ни да гладуват.Изедник на българския народ си ти.

223

Анонимен

преди 12 години

В началото на 2010 година финансовата фурия от Америчко Дянкооглу обмисли и предложи пакет от близо 60 антикризисни мерки, които трябваше бързо да ни измъкнат от кризата и да доведат до растеж на брутния вътрешен продукт (БВП).Правителството, работодателските организации и подписаха пакета пакета от 59 мерки за подкрепа на бюджета, бизнеса, заетостта и домакинствата.Общият ефект от антикризисните мерки бе изчислен от родния Бербатов на икономиката на 1.6 млрд. лв. Първата мярка , бе естествено заем - 1. Набавяне на допълнителен вътрешен и външен финансов ресурс с цел укрепване на фискалния резерв- нови заеми от чужди банки; 16. Възлагане на държавни услуги към частни изпълнители даване бедните граждани на частни съдии изпълнители (изпълнено 100 на 100) 17.В рамките на 2010 г. учредяване на концесии върху подземни богатства и пътна инфраструктура разпродажба на България на западни фирми;33. Приемане на изменения и допълнения в Правилника за прилагане на Закона за насърчаване на инвестициите, чрез които да се: намалят значително досегашните прагове за издаване на сертификат за клас А и клас Б за високотехнологичните дейности, определени от Евростат и за инвестиции в общините с безработица равна или по висока от средната в страната; въвеждане на най-нисък праг за инвестиции в научни изследвания, образование, здравеопазване, информационни технологии и артистично творческа дейност в областта на културата; регламентиране на конкретни условия за издаване на сертификат и насърчаване с пакет от мерки на приоритетни инвестиционни проекти, във всички сектори на икономиката, съгласно изискванията на Регламент 800/ 2008 г. на Европейската комисия за държавните помощи. За това браво, Дянкооглу, е това не го разбрах, но добре звучи дъблго, сложно и неразбираемо, ефект нула и половина!59.Отлагане увеличаването на добавките към пенсиите на възрастните пенсионери над 75 годишна възраст и на преживелия съпруг с промяна в Закона за Държавния бюджет за 2010 г. и Кодекса за социално осигуряване пенсионерите да мизерстват още повече. 60.Освобождаване на държавното обществено осигуряване от ангажимента да заплаща първите 3 дни от временната неработоспособност безплатно боледуване и платено здравеопазване;От мерките никаква файда, но все пак Дянков свърши и някои неща, не може да се отрече. Той разведе по света 26-годишната си любовница Ирина Велкова от Брюксел за рождения си ден та чак до Китай - Шанхай, Пекин. Тя е единственият държавен служител в България, за чийто служебен автомобил не е задължително да нощува в гаража на НСО. Ирина кара своето БМВ 318 като лична кола- напълно безотчетно. Момата бе подсигурена и държавен апартамент. Членува в ГЕРБ. Имало криза, така ли? Ех, ***, лъжете!Припомняме, че отново на държавни разноски Дянков заведе любовницата си в Брюксел за рождения си ден.

222

Анонимен

преди 12 години

ТОВА СЕ ВИКА ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА БЛАГАТА - ОТ БЕДНИТЕ ВЗИМАШ, НА БОГАТИТЕ ДАВАШ И Г....ЪТ СИ НА ФОНДОВАТА БОРСА ПРОДАВАШ!

221

мечо пух

преди 12 години

АНКЕТА: Кой е лъгал най- много през последните 2 години? А/ Вожда Слънце Б/Симо Пицата В/Цецо апартамента

220

98

преди 12 години

ОЩЕ ДНЕС ЗА ДА ОТКЛОНЪТ ВНИМАНИЕТО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НЯКОЯ НОВА НОВИНА ОТ РОДА" ВЛАДИЦИ АГЕНТИ" -"КОЛИТЕ НА ВЛАДИЦИТЕ"... КАКВО Е КАЗЪЛ СТАНИШЕВ ПРЕДИ 4 г. ВСИЧКИ ВЕРНИ .МЕДИИ ЩЕ Я ПОДЕМАТ ЩЕ НИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ ДЕНОНОЩНО ДОКАТО ЗАБРАВИМ ЗА ДЯНКОВ

219

Анонимен

преди 12 години

Браво , това прави по около 1326 лв. на човек ! Ама кво да се прави , всички сме равни , ама има и по-равни ! Дянков се оказа прав , че за някои криза няма !

218

Анонимен

преди 12 години

През 1995 г. постъпва на работа в Световната банка, където достига до поста главен икономист на вицепрезидентското поделение "Финансов и частен сектор" (английски: the Chief Economist of the Finance and Private Sector Vice-Presidency), което работи по развиващата се световна финансова криза.И то твърде успешно кризата обхвана почти цял свят с изключение на мръсните китайски комунисти, Виетнам, Куба, Беларус...Дянков е от класическите неолиберални икономисти-шарлатани. Те отхвърлиха идеята на Смит за производителен и непроизводителен труд - Ако богаташът наема производствени работници той богатее, ако наема слуги обеднява. Монетаристите наложиха идеята за това, че всеки труд е производителен и колкото повече носи доход, толкова по-добре. Дори болниците станаха търговски дружества. Така дялът на услугите, които не допринася нищо реално, се оказва водещ в икономиката. В САЩ делът на непроизводителните услуги е 74% от БВП, а промишленоста 17%. В Китай положението е обратно услугите са 34%, а промишлеността е 43%. Водеща е промишлеността, най-вече тежката и енергетиката. Председателят на КНР е инженер енергетик. В България ръководят лъже-икономисти и лъже-прависти .

217

Точно

преди 12 години

сайта наистина си е червен и си има постоянни клакьори, който не пише по червените правила е затрит, алилуя само за БКП и ДПС ,понякога и за Костов.Да им се чудиш на злобата и постоянството, едни и същи, едно и също всеки ден.

216

до 297

преди 12 години

Идиотче, именно от твоя коментар се лее безпочвена злоба сррещу хората :)) Но явно си викаш 'чакай да обвиня другите в собствените си недостатъци'. А щом почна и да псуваш, определено си платена ***. Разкрит си, свестните хора повече с теб няма да се занимаваме. Драскай си бозички на воля, щом държиш да си ***.

215

ДО 298

преди 12 години

А ти никога няма да бъдеш нито Пешо, нито Гошо! Ти ще си forever ТЪПО ПАРЧЕ ОТ СЕЛО

214

Анонимен

преди 12 години

До Moamed_Allahov Странно. Имамчувството, че този сайт се държи от БСП или от ДПС, ... ГЕРБ, Атака, СДС Не се пали, има ли разлика бе , Мохамеде? Ти като си в МВР-то, нали във всичките си членувал?

213

до 297

преди 12 години

Както се вижда по глупостите ти, май ти си основния *** тук :)) Така че щом искаш да говориш с ***, застани пред огледалото и си приказвай сам, не е нужно да лееш подобни бози из форумите. Или си на принципа "не е достатъчно да съм ***, искам и другите да го разберат" :)))

212

ДО 297

преди 12 години

ЕТО ЕДИН *** ПРАСНА МИНУСА! ДА ТИ СЕ ИЗХОЖДАМ В УСТЕНЦАТА! СЕГА СЪС СИГУРНОСТ ПИШЕШ НЯКОЕ ЗЛОБНО КОМЕНТАРЧЕ Г-Н/Г-ЖО ЛУЗЪР!

211

Анонимен

преди 12 години

... познавам доста интелигентни хора, които работят по министерства и други ведомства!... Знам ги и аз - единият се казваше Гошо, а другият Пешо, но ги пенсионираха...

210

ДО ТЪПАЦИТЕ

преди 12 години

Абе "умници", в министерствата хората взимат основна заплата по 500-600 лева!!! Вие кво искате - на хора с по 2 висши и 2 езика да не им дават премии??? А точно преди 2 месеца чух как един *** *** на пазара се хвалеше как лятото от продажба на чушки изкарал 30 000 лева!!! Много *** народ има в тия форуми, слагайте си колкото искате минуси Г-да ***!!! За уточнение - не съм чиновник, но познавам доста интелигентни хора, които работят по министерства и други ведомства!

209

Анонимен

преди 12 години

Крадците и лицемерите си остават такива, независимо дали сменят партийна принадлежност или имена на партии. Т.нар. 'ГЕРБ' се оказа огромно разочарование за хората. Но какво друго да очакваме от хора, сменили по няколко партии, идващи в ГЕРБ основно от НДСВ и БСП (а някои като Цачева, Цветанов и Борисов направо от БКП) и тук-таме някой от СДС. Вълкът козината си мени, но нрава не!