31

Анонимен

преди 12 години

ato gledam k...te mnogo se nervirat 4e ne gi stat za brak

30

МШ

преди 12 години

Много са смукали от пръстите онези учени. Всеки здрав разум може и без дълги изследвания да разбере,защо моногамията е заменила полигамията. За да живееш с една жена /пък била и най-разбраната/ се изисква многогодишно търпение и вътрешно скърцане със зъби. За повече от една не ми се и мисли.

29

Името

преди 12 години

Всичко което не е пари е пълна празнота. Имам предвид всичко което не е казано и погледнато от гледната точка на парите и това е истината. И от тук следва и друга истина. Яките жени осъзнават, че са яки (красиви) и искат само 1, да си правят каквото си искат, което = пари. Парите са в max 10% от от мъжете. 50% от жените (красивите) се натискат по 5 на 1 такъв мъж супер без да им дреме, щото по между си те си се разбират добре. 50% от жените са целия реален обслужващ сектор и 90% от мъжете .!. :(

28

Анонимен

преди 12 години

имам намерение да направя дете и да плащам стабилна издръжка на жена, която е ок с това да не се жениме, за да има кой да ми наследи парите и имотите----------мечтата на всеки п.

27

да 32

преди 12 години

тебе некой аброудер ли те опъва

26

Анонимен

преди 12 години

до 26, на това му се вика сключване на брак. Ти ако щеш се жени

25

абе...

преди 12 години

.....женен и неженен,когато се срещнели взаимно си завиждали.

24

анна

преди 12 години

Интересно-какви са били полигамните матриархални общества?!Иначе казано,как се е чувствал клетият ***,когато няколко разярени вещици го задърпат всяка към себе си?!

23

:)

преди 12 години

Че коя нормална жена, би се омъжила за бг мъж?!

22

стъкЛен

преди 12 години

Как няма да има повече ергени ? Та те до 25-40г.са на хранилката при мама и татко,лентяйстват и си гледат рахатлъка.Ако се задомят ,оооо,то тогава трябва да мислят ,като МЪЖЕ и от тук проблема.Има и изключения,разбира се....

21

Премествам си го

преди 12 години

Голямо рокадо.

20

Om Ram

преди 12 години

Логично е, всеизвестно е, че белият човек е най-агресивен и кръвожаден, а на него въпреки религиозните течения и т.н. и т. н. моногамия не може да му се наложи, нито да му се възпита, което не ни пречи да лицемерничим. Оставете ги арабите - повечето от тях не могат да си позволят повече от една жена. Но колко от вас са се задоволили само с 1 и колко от вас са се оженили девствени?

19

до 21

преди 12 години

Браво! Току-що описа всички цели на всяка една жена.

18

Никола

преди 12 години

Британски учени открили че най краткия път до сърцето на мъжа не минава през стомаха а през гръдния кош. същите британски учени открили албански учени

17

Анонимен

преди 12 години

въобще нямам намерение да се женя и да си съсипвам живота заради некоя разглезена кифла, която не знае кво иска и си мисли, че целия свят е длъжен да и угажда. имам намерение да направя дете и да плащам стабилна издръжка на жена, която е ок с това да не се жениме, за да има кой да ми наследи парите и имотите

16

Никола

преди 12 години

Стойката изправена,брадата вдигната,погледа свиреп и усмивка тънка с бавни дълги крачки си обхожда територията мъжкия екземпляр.

15

Анонимен

преди 12 години

ергенски данък трябва

14

бг мъж

преди 12 години

мат чучела искат да ни вземат парите,къщите,колите и душата ако могат и нея ще вземат-ама няма вече,умря маркоо

13

Анонимен

преди 12 години

Да не би случайно да не се прецака бг мъжа.Да не би да му вземе паричките тая.Да не го ограничи в *** му занимания като висене часове в Еврофутбол и срещи с още по-*** му приятели,и те ергени от страх на по 30 плюс.Смешници.

12

Анонимен

преди 12 години

При мохамеданите са разрешени 4 официални жени и колкото може да издържа (финансово) любовници.Установено е, че мохамеданинът винаги обича една от жените си повече от всички останали.Мохамеданската религия не смята, че жената е човек.