86

Анонимен

преди 12 години

"Никъде по света не се прави разлика между извършените престъпления помилват се както убийци, така и изнасилвачи, крадци и т.н."??????WTF?????

85

Не

преди 12 години

Не мисля, че Попова защити Марин. Просто в този момент не го атакува открито. Тя е опасна жена. Атаките й тепърва предстоят. Само не знам докъде ще я доведат.

84

гоце

преди 12 години

Госпожата явно не е в час!!! За умишлени убийства,изнасилвания,педофилия и наркотрафик,никъде не помилват,освен в България!!! Някъде,дори ги разстрелват! Не случайно,господина Боевски,имаше огромно желание да бъде съден в България!

83

qwer

преди 12 години

"Помилването е познато навсякъде по света и то е създадено, за да се гарантира най-висшата държавническа милост....",и ако спрете да помилвате какво ще стане да не би да ви се разсърди светът,че не дарявате свободата на престъпниците ? Мисля,че трябва да се говори за помилване когато се забележи голям спад на престъпноста в Б-я,но все още ми се струва,че това не може да се случи в държавата след като убийци,изнасилвачи и т.н. знаят,че в Б-я не работят съдебните институции,в Б-я съдят според парите които предлагаш на съдии и прокурори,затова и законите са създадени така,че когато си платиш подобаващо се намира и параграф или точка по която да те оневинят или пуснат под гаранция,или с условна и т.н.Не случайно народът е казал:-"за кокошка нема прошка,за милиони нема закони".Изказването на Попова ми се струва не е уместно още от сега да загатне,че може би и тя има вече идея на кои главорези ще дари свобода.Може би греша,но мисля,че все още политиците ни не разбират какво означава демократично общество и как трябва да го създаваш и развиваш.Живея на Запад от миналият век и виждам,че само със строги закони и уважавана полицейска институция се пази демокрацията в обществото.

82

дино

преди 12 години

Нали младата му жена веднага ще го напусне, ако не продаде някоя амнистийка.

81

факти за трактора

преди 12 години

Вестник Галерия стартира с пари осигурени от близката до Алексей Петров Лев корпорация. Това призна пред съда днес бивсшият говорител на ДАНС и основател и съдружник на вестник Галерия Зоя Димитров. Тя бе призавана да отговаря на въпроси на Темида като свидетел по мегаделото Октопод, по което Трактора е основен обвиняем. Според Димитров парите за да започне издаването на жълтия седмичник са взети от застрахователната корпорация под формата на заем. Цялата схема на финансирането и оформянето на заема са извършени от главния редактор на Галерия Кристина Патрашкова. Пред съдебния състав Зоя Димитрова била категорична, че тогава като съдружник в медията не е знаела за този заем и обвързаностите на Патрашкова с Алексей Петров.Скритите връзки между Трактора и Галерия лъснаха още след излизането на първите броеве, но Патрашкова отричаше доцентът по икономика Петров да е скрит собственик на изданието, но не можеше да обясни защо с такава ревност го пазят и се опитват да оневиният действията му.

80

Бг

преди 12 години

Хора спрете да плащате данъци това е единствения начин да накажем политиците. Като нямат пари няма какво да крадат . Нека политиците да работят без заплати. Нека работят за Майка България .

79

колеги..,

преди 12 години

...на приказки имаме оценка -----отличен 6 , .......................а на практика сме едни големи ***нА---22г!

78

До 89

преди 12 години

Така е, така е. И устно може, и с пощенски гълъб може, и по морзовата азбука също.

77

до 91

преди 12 години

Братле много си прав ,...лошото е ,че това вече отива на ----***,на коята ценностите са вече 22г.,.....ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ....,А СТРОЙ ДЪРЖАВА ,....................С ТАКИВА ЦЕННОСТИ ?

76

ЦЯЛАТА ИСТИНА

преди 12 години

ПРОИЛЕТАРИИ ОТ ВСИЕЧКИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАИТЕ СЕ ДА ПОГРЕБЕМ ТРИГЛАВИЯ ЗМЕИ НА КАПИТАЛИЗМА ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО.ДА ВЪЗРОДИМ БИВШИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ И БИВША ЮГОСЛАВИЯ.ДА ВЪСТАНОВИМ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР.ДА ПОДАДЕМ РЪКА НА ВЕЛИКИЯ КИТАЙ И ЖЕЛЯЗНАТА СЕВЕРНА КОРЕЯ.ДА КАЖЕМ НЕ НА РАЗЛАГАЩТИЯ СЕ ТРУП НА КАПИТАЛИЗМА В ЛИЦЕТО НА ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО.ГОСПОД НИ ИЗПРАТИ СПАСИТЕЛЯ СОЦИАЛИЗМА КОИТО ПОБЕДИ КАПИТАЛИЗМА ПЪЛЕН С ЯЗВИ И ПОРОЦИ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК.ДА НА СССР,КИТАЙ,ЮГОСЛАВИЯ,СЕВЕРНА КОРЕЯ,КУБ

75

факт

преди 12 години

Добре, че беше Яне Янев иначе можеше никога да не разберем за тези неща...Дано тази история се разнищи и истината излезе наяве.Този Марин уж беше заслужил орден за Родината /Стара Планина!/ а сега какво се оказа?! Първанов май не е бил наясно с всичко това или пък...обратното? Знам ли...Нека Първанов каже защо го предложи за орден- заради кои негови дела?

74

ДО 89

преди 12 години

Има и такова понятие-----МОРАЛ!Но в политиката ---МОРАЛ И ПРАВИЛА ---НЯМА ,нали и политиците си признават ....?Тогава до къде ще ни доведе всеки от раговорите ,....няма смисъл ?

73

до 89

преди 12 години

Значи за всички други има указ само за вашия марин да няма егати и комуниста нагъл бе...

72

Quo Vadis, Domine!

преди 12 години

Къде отиваш, Господи? В каква държава живеем, хора?! Бивш главен прокурор - луд! Бивш президент - агент Гоце - глава на мафията, агент на ДС! Бивш вицепрезидент - продавач на амнистии, защитник на граворези, отцеубийци, наркотрафиканти! Какъв Европейски съюз, каква цивилизация - нас трябва някой да ни окупира и да ни цивилизова насила!

71

до 82

преди 12 години

Понякога ----чашата прелива,получава се ----НАСИРА.Е !Необходимо е да си в час ,.....колко да се главозамайваш ,колко да крадеш ,колко да натискаш и т. н .....ако ме разбра?

70

Анонимен

преди 12 години

Никъде в Конституцията няма задължение за президента да издаде указ та вицепрезидента да помилва. В чл. 98 и чл. 104 президентът не е задължен да издава такива укази и може и устно да възложи помилването на вицепрезидента. Депутатите на ГЕРБ може да опитат и дело в Конституционния съд.

69

Бг

преди 12 години

Хора спрете да плащате данъци това е единствения начин да накажем политиците.

68

vanko

преди 12 години

ВСИЧКИ ЗАТВОРНИЦИ ДА СЕ ПОМИЛВАТ САМО АКО СА ИЗЛЕЖАЛИ МИНИМУМ ПОЛОВИНАТА ОТ ПРИСЪДАТА!

67

vanko

преди 12 години

ВСИЧКИ ЗАТВОРНИЦИ ДА СЕ ПОМИЛВАТ САМО АКО СА ИЗЛЕЖАЛИ МИНИМУМ ПОЛОВИНАТА ОТ ПРИСЪДАТА! ЗАКОНИТЕ ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ,А НЕ ДА КАЗВАТ ТАКЪВ Е ЗАКОНЪТ! АМИ ПРОМЕНЕТЕ ГО!!!