42

Анонимен

преди 12 години

Може да си пишете колкото искате, но няма да го осъдят, защото полицаите заличиха всички следи и свидетели. Полицаите изнудват такива мищоци за дребни престъпления и ги карат да вършат такива неща, после прибират големите пари и замазват. Елементарно е.

41

Анонимен

преди 12 години

Чудя се дали Борислав не е замесен.

40

Анонимен

преди 12 години

От съда с пълното съдействие на полицията неотдавна пуснаха убиеца Илиян Тодоров от Перник като напълно невинен. Докато беше в ареста нито го биха, нито го натискаха да даде показания. В ареста получи възможно най-добри условия и вежливо отношение от разследващите.За него нямаше боп-аджии, нито чупене на пръсти, а формални беседи в присъствие на скъпоплатен адвокат.

39

Анонимен

преди 12 години

Жалко за Мимето, жалко, че се забърка с такива типове. Нямаше да се стигне до този тъжен край, ако не се навърташе и тя и сестра й около пернишките престъпници. Тя не трябваше да плаща тази цена, а що се отнася до убийците - единият си получи заслуженото, дано да има "справедливо" наказание и за другия ( или другите). Нека престъпниците си се избиват помежду си, но да не замесват невинни хора и деца!

38

БГто

преди 12 години

Браво 39, точно го каза, срам за нас. Има убиѝство, а убиеца е невинен, полицията-виновна. Изпростя народа. СТИГА ЧАЛГА...............

37

BГто

преди 12 години

Не я убил, ама бил там, значи сьучастник. Абе то накрая, ще се окаже, че момичето е виновно че ги е потикнало да я убият. Бил убит от полицията, епа да, убили го за да не ги издаде, защото е познавал истинския убиец, коѝто е бил техен колега, за да го защитят. Вярно е това в което човек вярва, дори да не е истина. Заека да си понесе наказанието, а другия, не вярвам че е невинен

36

Анонимен

преди 12 години

А защо,като родителите на чочо се съмняват в съдебната експертиза за самоубийството на сина им,не поискат такава от Европа,същото се отнася и до убитото момиче Мирослава,докато случая е пресен да поискат съдебно медицинска експертиза от Страсбург,така поне ще знаят със сигурност по какъв начин са умрели,а сигурно ще има и годен днк за анализ и от двамата.Все пак нали искат да знаят истината....

35

Руми

преди 12 години

Как момичето е успяло да се обади от мобилен ида обяснява за замесени полицаи в присъствието на тези главорези не ми е ясно тука инсценират нещо

34

Анонимен

преди 12 години

Бащата на Чочо: Синът ми не е убиец! Стойчо Стоев-Чочо, който е сочен за убиец на Мирослава Николова от Перник, не се е самоубил, а бил убит от полицаите на това мнение са баща му Петър Стоев и брат му Александър Стоев.Стойчо никога не би посегнал на живота си! Полицаите го убиха, за да се тушираСтойчо Стоев-Чочо е сочен за убиец на Мирослава Николованапрежението в Перник, казва пред в. България днес Александър.Той се надява след разследването да се докаже, че брат му е невинен и че не е посегнал на младото момиче.Поне името му да изчистят и той да спи спокойно в гроба си, са думите му.

33

Акъл море

преди 12 години

Престъпността ще пребъде в БГ,освен ако не се възстановят мерките от преди 89-та.Идиотия е да се пускат на свобода убийци затова че се изкарват ненормални?!Всяко едно същество знае,че ако убива трябва да плаща.Ако не знае ще му се даде време в пандиза да разбере...Правата на престъпниците ще продължат да са приоритет,защото престъпността помага обществото да се разбива,което е основната стратегия след 89-та!!!Както винаги съм прав!

32

Анонимен

преди 12 години

Братът на Чочо: Той не се самоуби, полицаите го убиха!

31

Алов

преди 12 години

Добре че умря тази , та да се запълват новините. Все едно тя е най-важна.

30

Пепи

преди 12 години

Румен221 много мислиш, комунистическа подлого.

29

брей

преди 12 години

Логиката Ви е завидна, на мен портретът му съвпада с търсения ИЗПЪЛНИТЕЛ и като такъв в хода на разследването и съдебната процедура се надявам да получи заслуженото, а вече поръчателя кой е, е друг въпрос!

28

мангоджери

преди 12 години

Не мога да повярвам, че изобретателен фалшификатор, може да бъде брутален убиец. Това са два корено различни типажа.

27

viv

преди 12 години

шизофреник-женен и със законно оръжие?????

26

rumen221

преди 12 години

СВЕЩЕННА ПОЛИЦЕЙСКА ПРОСТОТА И ВСЕ ПАК1. Никой не убива някого, ако очаква той да му донесе 500 000 (а ако искат доказателства, че е жива)? Не и едва час и половина, след като го е отвлякъл, А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ: - Момичето е писало писмо... (В тъмниците по ливадите?)- Обажда се по мобилен (и предполага намеса на полицаи!?!?!?)- Ритуално е изнасилена и пебита от стадо нерези (значи има обилен генетичен материал, все едно са оставили автографи)И защо така са бързали да я убият? Просто няма логика... 2. Т.н. "заподозрян" (който казва кой е убиеца, но днае само приблизителното място на гроба, сътрудничи и предполага пред съседите искат да ми лепнат нещо) ЯВНО си го е пречукало МВР-то Вероятно, за да не каже, каквото не трябва (онова което е казала и убитата по мобилния ИМА ЗАМЕСЕНИ ПОЛИЦАИ)!!!- След два обиска не намират пистолет, а единя първо бил в дрешника, а дрешника е до външната врата и като е бил сам?!?!? (ЗАЩО НЕ Е ИЗБАГАЛ, АКО Е БИЛ САМ) После бил в стая, че и в каса- Накрая вади друг от тоалетната ПРЕЗАРЕЖДА ГИ СЪС СЧУПЕНИ ПРЪСТИ И СТРЕЛЯ ТРИ ПЪТИ (съседка чула истрелите)!!!Да. Лъжат!!! Но откъде толкова наглост? ЕТО ОТ КЪДЕ - БАШ СЕЙБИЯТА ЗАПОВЯДВА ИНОСКАЗАТЕЛНО!!!" - Не говорим за отвличане, независимо от това какво се говори, какво се тиражира Версията, която ЖЕЛАЕМ ДА БЪДЕ ВЯРНА е, че тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън пределите на България, обясни Началника на ГДБОП - Флоров.- "УБИЙЦИТЕ ВЕЧЕ СА ПЛАТИЛИ (на когото трябва и той замита) - СЛУЧАЯ ПРИКЛЮЧИ - ЗАБРАВЕТЕ..."Междувременно започнаха ЗАГРАДИТЕЛНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ...- ИНФОРМАЦИЯТА СЕ МИНИМИЗИРА...- ЗАСЕГНАТИТЕ СЕ ОВЪЗМЕЗДЯВАТ...(според алчността им...)- СЛУЧАЯ СЕ ПОТУЛВА С "АДВОКАТСКИ" ХВАТКИ... ИЗЧЕЗВАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА- НА ПО-ЛЮБОПИТНИТЕ ИМ СЕ СЛУЧВАТ "РАЗНИ НЕЩА"... (катерушки, катастрофи, падане от висок етаж и други такива "житейски" дреболии)...ЛАФА НАЛИ ГО ЗНАЕТЕ - МИЛИЦИОНЕР, МАФИОТ, МИЛИЦИОНЕР, МАФИОТ, ФЛОРОВ, ЦОКО, БОКО - ЛЪЖЕТЕ, ЛЪЖЕТЕ, КАТО ДЪРТИ РИМЛЯНИ, НА КОНСКИ ПАЗАРНай-общо казано...:- Е ТЕ ТОВА Е... СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИЗМА, КОЙТО НИ НАТРАПИХА ПРЕДИ 20 ГОДИНИ, ВМЕСТО ДЕМОКРАЦИЯ... ПО-СИЛНИЯ ФИЗИЧЕСКИ, ВЛАСТОВО И ФИНАНСОВО - ВИНАГИ Е ПРАВ... (и невинен)

25

до 33

преди 12 години

Между фалшификатор и убиец разликата е огромна.Една от най-добрите ми приятелки докато следваше си докарваше допълнително пари като фалшифицираше студентски книжки и печати. Престъпвала ли е закона - да? Може ли да убива - не. Разплакваше се като видеше животно да страда. С риск да бъде нахапана веднъж спаси едно гълъбче от едно куче, докато собственикът на кучето гледаше доволно от страни. Това, че е фалшификатор не го прави садист. Психопат не се става от раз.

24

до 2

преди 12 години

От къде знаеш, че Марио е убиец? Мошеник, фалшификатор и друго - да, но дали е убиец?Ако беше убиец, по тялото на момичето щеше да има негово ДНК. Вече ДНК-то му може и да се появи. След разпита в полицията ще имат възможност с кофа да го събират.Кой казва, че марио е убиецът? Полицаите казват, че Стойчо казал ...Казват го същите тези полицаи, пред които Стойчо много удобно и навреме се "самоуби".

23

брей

преди 12 години

До 25, добре, имам само един въпрос криминално проявен ли е Марио?"Марио е криминално проявен. Бил е задържан заради лаборатория за фалшиви пари в дома му. Криминалистите се натъкнали на нея, докато проверявали жилището на автоджамбазин в квартал Изток в рамките на акция Автокрадците"." И какво правим , един светец с шизофрения е набеден, така ли? Печатница за фалшиви пари? Този човек със сигурност е търсил лесна печалба или какво ние сме кухи и той е невинен шизофреник с недоказана диагноза?