165

чернобил

преди 12 години

главната опасност са руските реактори в аец

164

Анонимен

преди 12 години

Ще има пак изтичане на инфо от ЦРУ с нелицеприятни факти от битието на ***-боко

163

Анонимен

преди 12 години

всичко е точно сега нали

162

Анонимен

преди 12 години

Шеврон не се моли да търси шистов газ у нас-има много,много работа.След 2-3 години за добивът му няма да влагат толкова много химикали-технологията за добив се развива с часове.Ние явно ще бъдем пак последни-даже няма да знаем имаме ли находища и колко са.Това ,благодарение на тълпата .Една държава,коявто не се води от елита си ,а от тълпата е загубена.Тука ставаше дума за ПРОУЧВАНЕ,но явно Газпром изля големи пари и се възползва от незнанието.Да ви е честита бъдещата цена на природния газ!

161

Анонимен

преди 12 години

Следващата стъпка ще е збраната на бензина,дизела и природния газ.Назад към природата.Обшеството трябва да се приготви и за забрана на еленергията.Дотогава обаче трябва да свикне да не хвърля *** си от балконите.Молете се всяка вечер нефта да не надмина 150 долара за барел и евнтуално доларът и еврото да не се изравнят.Тогава ще настъпи истинска екологична революция.Да ви е честита и бъдещата цена на руския пририден газ.

160

Калин

преди 12 години

ти факти не ми излизаш а с ... простащина позната от селенията на позитанските форуми..където.. се лъжете един друг. и се тупате кой е по голям разбирач, ако разбирате от нещо то то е да ЛЪЖЕТЕ И МАНИПУЛИРАТЕ ТИ МУ РАЗПРАВЯШ, ЧЕ ФРАКИНГА Е САМО ЕДИН ОТ МЕТОДИТЕ .. И ЧЕ ЗАБРАНЯВАТ НЕЩО КОЕТО ТЕ САМИТЕ СА ПОЛЗВАЛИ 50 60 ГОДИНИ .. СЕГА БИЛИ ВЕЧЕ ЕКО.. ТИ МУ КАЗВАШ.. ЧЕ ШЕВРОН НИКОГА НЕ СА КАЗВАЛИ, ЧЕ ТОЧНО ТОЗИ ПРАКТИКУВАН ОТ БЕКАПЕ МЕТОД ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ.. ТО ТЕ ПЛЮЕ :) АЗ СЪМ ПРОТИВ ХИДРОУДАРА КО ?

159

tutankhamon661

преди 12 години

181Кой е казал, че са спасили Мирослава? Не е хубаво да си измисляш.А Борисов за какво да се извинява? Примерно, че не е Господ? Или не е врачка?Е, някои работят, а други философстват по форумите. Дали има полза от вторите?И понеже ще попиташ "Има ли полза от първите", предварително ще ти отговоря - в повечето случаи не се стига до смърт. А 100% успеваемост няма никъде по света - не е възможно да има.

158

lq lq

преди 12 години

a DPS dali sa za Bulgariq???/

157

Анонимен

преди 12 години

177Ами той подписа на инта! не знаеш ли!? дори решение има на Министерски съвет, публикувано в дъържавен вестник! Лелеее! дебелащината ви няма край бе! Спрете се вече! сега семейството на мирославка ще отиде да се извини, че убива детето и, а МВР го "спаси"! Друг *** въпрос имаш ли!?

156

lqlq

преди 12 години

e taka trqbva!!! evala

155

Калин

преди 12 години

МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ АЗ СЪМ *** И НЕ РАЗБИРАМ ОТ ДОВОДИ, МОЖЕТЕ ДО УТРЕ ДА МИ ИЗЛИЗАТЕ С ФАКТИ НО СЪМ С ДЕБЕЛА И ПРАЗНА ГЛАВА И САМО ЕДНО СИ ЗНАМИЗВИНЯВАЙТЕ

154

БАЧКАТОР

преди 12 години

Искат увеличение на тока с 20%, на ПРОИЗВЕДЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ ТОК! Защо мислите че с шистовия газ ще е по -различно? . Концесионери , посредници, държавен акциз, данъци ..и имам чувството че ако руския газ струва 420 долара, българския ще е 430 долара за куб. метър.

153

tutankhamon661

преди 12 години

Сега някой ще се извинява ли на Борисов, че преди да е подписал, изсипаха куп обвинения срещу него?

152

Калин

преди 12 години

ХАХА ***.. ЕЙ гладниче .. в китайско.. фракинговат та пушак се вдига :) ти си поредния самовлюбен мърсол.. вярващ, че е второто ..след първия на позитано..:)

151

Анонимен

преди 12 години

172, 173Бързо хапчетата! Ако не помогнат - 112! :))

150

Анонимен

преди 12 години

категорично ние трябва да сме със САЩ. Но без шистовия газ. Ако искат да правят чисти производства добре дошли са. С Русия да сме по-дистантни но без да се караме. Малка страна сме и ще ни смачка всяка велика сила която настъпим. Това е простата истина. От шистов газ няма да забогатеем. И от нефт също. А Костов и Мартин са ясни - вижте уикилийкс и Биволъ.

149

Калин

преди 12 години

ТОВА СТАНОВИЩЕ ОТ ДВЕТЕ С КОИТО СА ИЗЛЕЗЛИ ОТ СЪВЕТСКАТА АКАДЕМИЯ БАН ГО ЗНАЕМ, ЧЕ БИЛО РИСКОВАНО..ЩО ГО ПРАВИТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 60 ГОДИНИ .. В СТРАНАТА НИ :)

148

Калин

преди 12 години

ГЪЗПРОМЦИ.. РАБОТИЛИ ПО ЕКОЛОГИЧНО.. ТЕ ПОЛЗВАЛИ САМО КОНВЕНЦИОНАЛНИ МЕТОДИ... Е НИЩО, ЧЕ ФРАКИНГОВАЛИ 60 ГОДИНИ ТУКА ГОЛЯМ ПРАС .. ТЕ СЕГА СА ЕКОЛОЗИ :)

147

до заинтересованите

преди 12 години

понеже сайта ми трие линковете моля потърсете "СТАНОВИЩЕНа Института по биоразнообразие и екосистемни изследвания при БАН (ИБЕИ-БАН)Относно: Оценка на риска при проучване и добив на шистов газСтановището е прието от НС на ИБЕИ на 19.07.2011 г" - краткото резюме е че технологията е несигурна в продължителен период от време, крие много опасности... хайде проверете го сами - оценката е възложена от министерството на икономиката и енергетиката

146

до 157

преди 12 години

Какви протести са накарали Герб да гласува забраната , бе наивник ? Бойко явно го насмете руската машина и даде заден , но това е временно , при други обстоятелства или смяна на политическата власт отново ще се дупчи , гаранция !!!