22

Швейк

преди 12 години

тоя пич явно търпи на болка, аз мога да го посъветвам да си монтира бръснарси ножчета на гъ*а за да им накълца на *** онияработи като краставици за таратор. ха-а ха.

21

wiktor

преди 12 години

Бобовдолския затвор - чудесно място за агент Гоце и приятелчетата му от БСП и ДПС :)

20

Швейк

преди 12 години

братска турция се прослави със манафските си зандани, можем и ние да си вдигнем рейтинга за пред света по тоя начин. Какво освен изтърпяване на наказанието става в тези места? нали не са осъдени на ***, побой и т.н. идиотщини. И ми се струва калабалъка тук в коментарите е предимно съставен от шебеци с мерак за подобен експириънс. ха ха

19

do nomer 6

преди 12 години

Да би мирно седяло, не би чудо видяло - ей заради тая скапана поговорка и мислене целата ни държава и народ е *** шотто предпочитаме си да си мълчим и да ни тъпчат и мачкат отколкото да се съпротивляваме !

18

до 20

преди 12 години

Имаш късмета,че не си до мен,затова си изтървал онази последната думичка на изречението ти,защото ако беше тук и те чия да я изричаш моментално щях да те навра в онова вмирисано место на *** от където си излезнал и вониш все още на отврат от спермата която са изхабили за животно като теб.И не ме трийте сега ей днес.бг защото и вашите майки после ще заредя в компа.

17

beeres

преди 12 години

до 18 как разбра чее *** бе ,***.

16

qwer

преди 12 години

Този като си е подавал документите за Бобовдолският не е ли знаел,че единствената екстра в това заведение е карцерът.Сега да намерят кой надзирател му е дал игла и конец и да го направят съквартирант на ушитият крадлю.

15

Анонимен

преди 12 години

и това го има ,*** от *** да протестира

14

Ипо

преди 12 години

Той лежи 10 год. по затворите (с прекасване) заради кражби възлизащи общо на 5 000 лв.!!!!! Алоо съда, магистратите, тези където крадат милиони, убиват, изнасилават, отвличат и какво ли още не не можете дори да ги арестувате като хората!! Ах колко жалки душици и мижетурки сте...продавате си душиците!Хора ние сме за бой, не е луд този който яде баницата, а този който му я дава - а това сме всички ние които позволяваме пожарникар да ни е премиер,а учител по физкултура министър на вътрешните работи

13

ПРЕПОДОБНЙ БЪНИ

преди 12 години

Чада божи помнете от мен няколко неща : Винаги тежка болест може да ви застигне . ВИнаги човек може да загуби парите и работата си . По всяко време може зговорна дружина може да ви набеди и да попаднете в затвора . Особенно за последното имаме крещяшт случай у нас още от соц времената а в последно време бих ви обърнал внимание на Лазър Колев сестри Белнейски също и последният фрапантен случай в Перник хора .Моля бъдете реалисти и не си мислете че утре вие няма да сте в магалски лапи

12

до 12

преди 12 години

Ти *** ли си или резан шмайзер, то и *** сте *** де! Та ващо племе става само за перилната промишленост. ДГД

11

ICTINATA

преди 12 години

EIII BOKLUZI NARECHENI bulgari......nerazbraxte li che ci otivate ot tazi zemia... CTRAXLIVA ,DOLNOPROBNA RAIA.....

10

Анонимен

преди 12 години

ТОВА Е ЧИСТО - БЪЛГАРСКА ПРОСТОТИЯ - БЕЗ *** ПРИМЕСИ

9

Анонимен

преди 12 години

ако ще и в главата пирони да си забие (дано го направи) ми е все тая за този рецидивист!!!!

8

Ivanov

преди 12 години

Pravo e mom4eto samo taka EVALA!!

7

Детектифф

преди 12 години

*** не е на курорт. Друг е въпроса, че му се позволява да вкара в помещението си необходимите му материали.

6

Анонимен

преди 12 години

Не мога да съчуваствам на никой престъпник- ако е откраднал пенсията на стара баба и тя няма какво да яде, какво я интересува големите престъпници. Масово страдаме от ей такива битови престъпници....Да би мирно седяло, не би чудо видяло

5

Анонимен

преди 12 години

В някоя нормална страна след 10 години кражби ще му дадат 100 години затвор.В България колко ли ще му дадат? 5 месеца може би година? хахахах Вярно е че нема такава държава.

4

Анонимен

преди 12 години

Hem kradlivo -hem si tarsi pravata ? Na takiva injekciata !!Moje i kojena !

3

Анонимен

преди 12 години

Хъмм странно.Други източници споменават че е зашил устата си защото не му дават да се ожени.Тоя сам се самонаранява.Супер един *** по-малко.Кога ще сме свидетели как *** от разкаяние прави същото със себе си?Може да не си шие очите де аз съм навит просто да се самоубие ;) Ем по чисто ем по..