179

много е тъжно

преди 12 години

Много е тъжно да гледаш гладни хора които са прегъбени от труд а не от старост. Българите сме добри хора но системата и закона ни са несправедливи,Страната ни е пълна с *** броя на които расте застрашаващо. Тези хора не се раждат за да се трудят.Това е тяхната природа. Живеят от кражби, социални помощи и прекарват живота си на гърба на българския народ а най големия парадокс е че държавата им плаща за да се раждат.Не проумявам този абсурдизъм и дискриминация на своите хора !

178

ИВАН СОФИЯ

преди 12 години

АЛО КНСБто И КАТО ОБЕДНЯВА НАРРОДА ВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ САМО СТАТИСТИКА И С-----И НА БОКО И КО!НАЛИ ЩЯХТЕ ДА СТАЧКУВАТЕ ПРОТИВ ПЕНСИОННАТА РЕФОРМА АМА МАЙ ВИ ЗАПУШИХА УСТИТЕ С НЕЩО С ПРОГРЕСИВНО УВЕЛИЧАВАЩ СЕ РАЗМЕР И МЛЪКНАХТЕ ДОВОЛНИ! ЗА ЖАЛОСТ В БЪЛГАРИЯ СИНДИКАТИТЕ СА НА СТРАНАТА НА РАБОТОДАТЕЛЯ А НЕ НА РАБОТНИКА!

177

Един Гет

преди 12 години

До 205 братко българино докато хората като теб не се смирят и не забравят за алчността и егоизма,макар и трудно не напуснат черупката в която са се затворили мислейки само за себе си няма как да очакваме по добри дни за нашия народ..ЕДИНСТВО братя българи трябва да бъдем единни.Християнството е един от свещените символи на нашата култура и история никога не го забравяйте..Бъдете милосърдни и добри към ближните си и се ОБИЧАЙТЕ колкото може повече..Бог да пази България!!!

176

Анонимен

преди 12 години

До 205Пенсиите са от осигуровките, които, ние работещите в България внасяме, а не от вие, които мислите само за вашето благоденствие. Ако сте българи, ще работите в и за България

175

Българин

преди 12 години

Какво да се очаква при правителство, което води война с частния бизнес, а се интересува единствено от благоденствието на чиновници, ушеви, *** и прочее паразитна ***, както и от собственото си забогатяване?

174

Венелин

преди 12 години

до 199 и 198Да, ходил съм в чужбина и знам какви са цените там и какви са тук. Хората, които там взимат 1500 евро заплата, живеят така, както тук живеят хората с 1300 лв. т.е. за един и същ стандарт на живот са необходими над два пъти повече пари. И между другото само храните на най- долните рафтове са по- евтини. А на най- долните рафтове се слагат само най- големите ***.

173

Един Гет

преди 12 години

Братя българи заговорът срещу нас е от преди много векове..Ние сами сме си виновни за сегашното положение тъй като не спазваме завета на дедите ни..ЕДИНСТВО една дума е а означава толкова много..Колко от вас не са ходили на църква или от кога не са посещавали Божия Дом..Не говоря за свещениците оцапани с калта на егоизма и алчността..а за вас обикновенните хора..никога не забравяйте че ние единствени в целия свят говорим и до днес на Езика на Бога нашия български език е свещен!!!

172

emigrant

преди 12 години

до 186 колега не забравяй ,че тези които са навън изпращат милиони евро в БГ ТОВА СА ЧИСТИ ПАРИ ако не бяха те досега маика ти със сигурност дори пенсия нямаше да взима в БГ,близо 6% от БВП го правим ние емигрантите,а за връщане в БГ дори и за почивка повечето от нас не искат и да чуят.Молете се роднините ни в БГ да са живи за да ги спонсорираме та да има и за вас ,света е мултинационален всеки живее там кадето се чувства добре вие също имате избор ,явно на теб там ти е добре.Лека вечер.

171

Анонимен

преди 12 години

Тези "загрижените " от синдикатите какво са направили до сега,найвероятно са си увеличили заплатите и сега се правят на загрижени?

170

иво

преди 12 години

191,Просто пишеш глупости.Когато се прави подобен анализ, винаги се съпоставят доход -цени.Най бедните в Европа сме-това е истината.

169

do Венелин 191

преди 12 години

Бабичката на снимката едва ли е ходила някога в живота си на зимен курорт...И в МОЛ сигурно не е влизала...За вас хайдутите от ГЕРБ горивото може и да е евтино,ама за хора със заплата 500 лева е пладнешки грабеж.Като си решил да даваш за пример Германия и Австрия,защо не споменаваш какви са заплатите там?

168

до 191

преди 12 години

Ти в чужбина ходил ли си? И ако да кога последно? Я сметни 1.40-1.50 евро= на колко лева? Цените в хранителните магазини са със сигурност по-ниски от нашите. Не знам от коя планета падаш, ама определено не знаеш кво пишеш....

167

GLASUVAHTE ZA GERB?

преди 12 години

PRODULJAVAITE DA GLASUVATE ZA TEZI MALOUMNICI BORISOV, CVETANOV I DQNKOV I 6TE VIDITE DE SERAT GLADNITE.TE NE SERAT NIKUDE!I 4AKAITE SVETLOTO BUDE6TE KOETO NI BE OBE6TAVANO OT VSI4KI DOSEGA.DOKATO VIE 4AKATE TE SI NAPULNIHA GU6ITE I NE RAZBRAHTE LI, 4E NE GI INTERESUVAT HORATA. NE RAZBRAHTE LI, 4E PREMIERA E BOLEN PSIHI4ESKI, SAMOZABRAVIL SE SAMO ZA 2G. I POLOVINA A SLED O6TE 2? NEKADURNOSTTA I EGOTO IM SA NEVEROQTNI!! I KOI IM VQRVA SE 4UDQ KATO FALITI ZALIVATA STRANATA, NQMA BIZNES I STANDART?

166

Венелин

преди 12 години

до РокоСамо *** и мързеливците ви избива на агресия. Хич не ми пука какво ти е мнението за мен. Живей си жалкия, мързелив живот и остави мислещите и предприемчиви хора като мен да просперираме. Побоищата си ги организира на село в дикотеката.

165

Анонимен

преди 12 години

Работещи бедни. Умиращи от глад възрастни, болни и безработни - цели семейства.

164

Венелин

преди 12 години

до 185Кои цени са по- високи от европейските? Да не би нафтата за 2,65 ЛВ. да е по скъпа отколкото в Германия, Италия, Австрия и т.н. където е 1,40-1,50 ЕВРО? Единствено храната е на приблизително същите цени като в Европа, всичко останало е по- евтино. Преди празниците моловете се пръскаха по шевовете, а там надценките са доста по- високи. По Коледа и Нова година по пътищата беше ад защото БЕДНИТЕ българи си напълниха резервоарите със "скъпо" гориво и хукнаха по зимните курорти да празнува

163

Анонимен

преди 12 години

Съвет: Всички със силна психика, помагайте на останалите около вас с оптимизъм, добри думи и внимание, било то и минимално. Не струва нищо освен добра воля.

162

Роко

преди 12 години

До Венелин Ей *** как не си до мен сериозен аргумент ще ти дам че и *** ще те хареса

161

До 174

преди 12 години

Та Венелине, доволен ли си от аргументите. Тука ще те цитирам, че говриш пълни небивалици "наизуст без да знеш защо"!

160

Един Гет

преди 12 години

Не подкрепям нашите братя българи които напуснаха България и отидоха да търсят щастието си другаде мислейки само за себе си и чакайки някак си някой ден всичко да се оправи и те да се върнат тук да си харчат евротата на спокойствие..ЕДИНСТВО братя българи това е ключът за нашето спасение и на нашата родина..Бог да пази България и дано ни помогне в борбата за освобождение от самите клетво престъпници които разсипаха нашата държава