127

Анонимен

преди 12 години

*** Ти си долен садистичен *** и трябва да бъдеш наказан!

126

Анонимен

преди 12 години

до *** За мен ще е тръпка ако някой те гръмне,мързеливо ***!

125

Темерут

преди 12 години

Тва, човека е големо ***! Не съм против лова, или сафаритата, ама такова малоумно избиване на жирафи, е гадно!

124

до 135

преди 12 години

Поредния мързел, на когото друг му е виновен и се чусва велик, защото е убил нищо неподозиращо животно! И после къде са мъжете, ми няма ги

123

до 132

преди 12 години

да ти имам и "ценносната" система на *** като теб, пари пари да има другото го остави , поздравления ти туко що се изравни с интелект на дупка

122

Алов до 131

преди 12 години

Никъде не бачкам. Като се смени власта ме изгониха от работа ,но иначе съм убивал много животни и наистина е тръпка.

121

Шоп

преди 12 години

Такова животно нема!

120

.

преди 12 години

Iskali sa da kajat Ujna Afrika nai-veroiatno, sadeiki po drugite dve spomenati darjavi - Namibia i Zimbabwe.

119

Анонимен

преди 12 години

Жирафи има много, не е страшно... И цената е такава, че няма опасност да се появят толкова много желаещи, че да изчезне вида. Както каза човека по-долу, с тези пари се финансират резерватите, за да се грижат за другите животни.

118

129

преди 12 години

сигурно работиш в кланица някоя -нали се препитаваш така с убиване...

117

Анонимен

преди 12 години

едно е да се припитаваш друго е да го застреляш за кеф..

116

Алов

преди 12 години

Не е тръпката само да изядеш животното ,а да го убиеш. Който не е убивал той незнае какво е. Човек винаги се е препитавал така.

115

Дана

преди 12 години

Имам чуството че журналистите превеждат както им падне.Не мога да повярвам че се пише Северна Африка-държава???това е недопустимо,да не говориме че в Северна Африка(страните там)няма жирафи.Във всички страни с резервати възможност да платиши да стеляш по животно,но това не е разрешено официално,само в часните резервати. За Зимбабве, там е мизерияможе би се съгласяват,а месото остава за придружителите.Където има бедност има и престъпност.не може да е официално.

114

Анонимен

преди 12 години

В Китай за убит тигър,бракониера се наказва със смърт!Така трябва да бъде навсякъде ,независимо дали убиват тигри или лъвове или мечки!Смърт за бракониерите!

113

Анонимен

преди 12 години

С удоволствие бих гледал как прайд от лъвове убиват няколко бракониери!Тая *** бракониерска ще си плати за убийствата които извършва!Свобода за всички лъвове,тигри !Бракониерите на електрически стол или растрел!

112

Анонимен

преди 12 години

Смърт за бракониерите!Всички бракониери да пукнат до един час!Нека!Ще!

111

aaa

преди 12 години

dnes.bg май откри топлата вода с тая "новина"

110

равновесие

преди 12 години

стрелят по болните,старите животни за контролиране на популация в природата?Аз не знам в природата да има родена пушка,по естествен път....като искате да правите равновесие ходете с голи ръце ,ще се види тогава как е.... бъдете здрави!

109

Loxy

преди 12 години

Представи си го тъпия англичанин със сандали и чорапи до коленете, шортите запасани до врата, очила и шапка и на лов. Интересно се получава така да ходят да избиват животни, обаче, когато се получи обратното - мечка, лъв, тигър, вълк убият някого, веднага се прави хайка и съответното животно се умъртвява било то с инжекция или с куршум.

108

до "пич"

преди 12 години

Абе, Пич, как ги отстрелвате, след проверка на медицинския картон ли?????? Глупости на търкалета са това! Стреляте на ред и бракониерствате, и бременни женски отстрелвате, нали така!Като не може да се репродуцира, или е болно - ще си отиде по естествен начин, след това ще дойдат хищниците и лешоядите и т.н. по природния закон!"Пич" си, ама наистина в кавички!!!!!!!!!!