135

Анонимен

преди 12 години

Пръскаш ли се от яд,братле.Цяло лято-почивка.Зимна ваканция -две седмици.Априлска ваканция-две седмици.Работен график-три работни дни в седмицата по 7-8 часа.Много често ме питат в квартала ,най вече майки по майчинство дали работя.Чак не им се вярва.Чух всякакви версии-че съм нощен пазач,мутра.Представяте ли си,а аз съм просто учител.

134

12343

преди 12 години

Ще се променят ли отпуските на учителите? Те имат толкова големи размери отпуски, че нямат време кога да ги ползват. По своята същност също са служители на държавата, защото получават парите си от държавна субсидия!Отпуските в тази сфера започват от 48 дни и достигат до 58. Кога работят те? Ето поради тази причина образованието ни е на този хал. А ще е приоритетно за държавата през тази година.

133

Житан

преди 12 години

Малееее....тва момче на снимката беше прасенце преди година-две , а сега какъв *** е станало...

132

Резач

преди 12 години

Дянков , направете нещо за повишаване жизнения стандарт на хората , открийте работни места и стимулирайте хората да работят и произвеждат повече , като за това получават по - високи възнаграждения ! Тогава малките отпуски няма да им правят впечатления , защото храната /парата/ прави борбата ! Иначе да се режат отпуски и каквото и да е друго мога аз , може баба ми всеки друг в държавата ! Язък дето си турил очила и се правиш на умник !

131

Анонимен

преди 12 години

ще ми накриви шапката .Когато си искам си бачкам.Учителската професия е номер 1.

130

Azz

преди 12 години

след пенсионната реформа - втора радикална и непопулярна реформа...браво!

129

Se 1

преди 12 години

До 150:Ами ако се замислиш малко поне,ще разбереш,че твоя герой от малкото магазинче си е избрал този път,за да може да сваля кожи от гърба на такива като тебе.Дреме му на него,че няма отпуска,а и много добре знаеш,че когата си поиска не отваря въпросното магазинче и лятото си пече ...... на морето.Дали ти е направило впечатление?????????

128

Зоолог

преди 12 години

Къв е тоз макак на кадрото бе ?

127

Анонимен

преди 12 години

Държавните служители, ронещи крокодилски сълзи тук, дали им е направило впечатление, че хората работещи, в кварталното магазинче от където пазаруват, че с години всеки ден са на работа! А защо не могат да си позволят отпуска? Защото ако един ден не работят, не могат да си платят само такса смет и данък сгради! Тези хора, от дребният и среден бизнез мизеруват, за да живее бюрокрацията! В коя друга държава за десет години плащат толкова пари, за такса смет, колкото е стойноста на сградата?

126

силвия

преди 12 години

Държавната администрация се състои от 93% провинциалисти докарани насила в София. Ако не им харесва-моля-на село и конкурси отново за наш човек, но този път ако е възможно да не МИЕКА!

125

До 144

преди 12 години

А ти какво искаш да бъде правителството, след като то се ръководи от бившия пазач на бай Миле ?

124

Анонимен

преди 12 години

Златният СКУНКС за идиотско управление вече НЕ Е собственост на Ж.Виденов..........Новият титуляр смятам няма нужда от представяне .....................Бокоооооо

123

Интересно

преди 12 години

Въпрос - прокурора с 20000 лв за подкуп само по 1 дело държавен служител ли е и дали оставен дори без заплата и отпуск ще напусне ?

122

Чиновник

преди 12 години

Плюйте,плюйте,плюйте........................Това е целта на правителството.Хвърля на хората възможност да поплюят чиновниците та да изместят вниманието от *** си действия.Така успешно се скатават.А иначе не виждам какво толкова завиждате на чиновниците.Малко са тези които си клатят краката.Повечето трябва да изпълняват малоумията на правителството или на някой кмет.Но когато хората отидат на гишето се карат с служителя а не с този измислил разпоредбите.

121

Анонимен

преди 12 години

ТОЛКОВА СЛАБО ПРАВИТЕЛСТВОТолкова *** премиерТолкова беден народСрам, срам, срамМагазините празни, потреблението умря-какъв бизнес, какви 5 лева.Само безработица и мизерия!Учат ни да ядеме АСФАЛТ!

120

Анонимен

преди 12 години

"По данни на Евростат, според които България е отбелязала рекорд - 49.2% от населението в страната са в риск от бедност.Димитров съобщи още, че 35% от хората в България живеят при силни лишения и посочи за сравнение, че в ЕС такива хора са само 8%."Като чета подобни данни и получавам оргазъм.

119

до Дянков

преди 12 години

Малък пидирунгел...

118

Анонимен

преди 12 години

Аз пък немога да разбера, наистина ли няма поне един умен човек в тази сбирщина от чалгари и мутри нарекла себе си ГЕРБ :)))Как може да няма поне един човек от феновете на ББ, който да знае, че подобна договореност залегнала в трудов д-р, неможе да се промени със заповед на Финнансовия министър, няма ли поне един човек от тях, който през живота си да е прочел барем един КТД, ако го беше направил щеше да знае, че работодателя, дори и това да е държавата, неможе да променя едностранно условия

117

До 114

преди 12 години

Кой знае колко получаваш, а на колко те осигуряват, големия данъкоплатец? Или кой знае колко им плащаш, а на колко ги осигуряваш? Някои пък въобще да не ми се правят на големи данъкоплатци. То вече няма икономика, камо ли сива, ама все пак...

116

Анонимен

преди 12 години

Когото ББ се втрещи с неизползваните отпуски изнесоха следния случай:В една служба за борба с градушките служител не е ползвал отпуск 10 години!Е тогава се запитах КАКВО МУ ПРЕЧИ ДА СИ ВЗЕМЕ ОТПУСК ЗИМАТА ГРАД НЕ БИЕ той пак е почивал ,но отпуск е кътал за зор заман,АКО ГО СЪКРАТИ НОВ ШЕВ ИМА ДА ПОЛУЧИ ЗАПЛАТИ НАКУП !НАЙ ПЕНЛИВИ БЯХА ПРОФСЪЮЗИТЕ /за старите отпуски/В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ПРОФСЪЮЗА ВОЮВА РАБОТНИЦИТЕ ДА ПОЛЗВАТ отпуск.В интерес на нашите служ.е да не ги ползват?АЛИСАс чудесата В БГ