101

атака

преди 12 години

Капке - Патке ,истървеш ли тоз лудия ,изгоряла си ,то човек не може да ви са нарадва,да вземе една тояга и сурва,сувра ,шарлатани такива.

100

Анонимен

преди 12 години

какво ни занимавате с глупости ? чао атака - отиде там откъдето никога не трябваше са излиза - в НИЩОТО !!!!!добавената стойност на атака ? 0*0 = ? яяя пак нула - само опоскаха дърацвни пари и ни писаха по света заради побоя пред джамията в софия и изцепките на болен в самолетите

99

прасчо

преди 12 години

до 102....и да и купи апартман,жип,палто от скъпи кожи и дайманти...........за сметка на баламурниците с членския внос и субсидиите за партиите....Ай сиктир...Поради това Държавата се напълни с вагинални фльорци....Калинки,Деници и други нарицателни

98

само питам?

преди 12 години

Какво работи ---Капка ...?

97

ИМА И ТАКИВА ЖЕНИ

преди 12 години

цЯЛ ЖИВОТ НИЩО НЕ ПИПАТ ,ВИНАГИ СЕ ----ЗАЛЕПВАТ----ЗА НЯКОЙ ,ЧИЧКА ДОКАТО И ПЪЛНИ ГУШКАТА ,А КАТО СПРЕ ,---"те"----СЕ ЗАЛЕПВАТ ЗА ----ДРУГ ......И ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ !Очаква се ---следваща жертва на Капка !

96

Василев

преди 12 години

Как се чувствате балъци гласували за АТАКА ?Лидерът на партия Атака Волен Сидеров забравил за идеалите на партията. Свикнал с много пари, сега не може да се примири, че губел част от парите (субсидията). В интервюта говорил за пари. В парламента говорил за пари. В главата му имало мисли само за пари. Водил епическа битка с ГЕРБ за пари (субсидията). Не можел да се примири с реалността, че пак ще има пари, но много по-малко. Бивши депутати от Атака споделиха, че ако още някой си тръгне и Атака остане без парламентарна група, т.е. без субсидия, Сидеров ще лудне. За пари бил готов да гази и мачка, пред нищо нямало да се спре.Явно има истина в думите на депутатите които напуснаха Атака. Калина Крумова заявила категорично, че ще съди ръководството на Атака за психически тормоз над семейството й. Бившата атакиска разказала, че майка й получила писмо от контролния съвет на Атака . В писмото пишело, че дъщеря й била предател и завършен крадец. Откраднала от партията 17 000 лв. и щяла да краде всеки месец по толкова пари. Тези пари дъщерята щяла да взима от джоба на данъкоплатците и щяла да ползва за лични нужди. Заплашили майката, че ще сизират за кражбата прокуратурата, НАП и Сметната палата. Вбесена Калина Крумова заяви, че ще съди тези които упражнявали психически тормоз върху майка й. Депутатката била възмутена от дъното на душата си от долната и жалка постъпка. Не е предполагала, колко ниско може да падне човек .Била убедена, че лично Сидеров стои зад безумната идея, да тормозят психически майка й, въпреки, че писмото било подписано от Адриян Асенов, Димитър Димов и Гален Момев.

95

Анонимен

преди 12 години

е как няма да се бори :)... до последно ще се бори за субсидийката на партията. Няма партия - няма парички. Това е една политическа клика, каквито са и останалите партии. Никакви ценности освен пари, за които да се борят. Пълно политическо разочарование.

94

анонимен

преди 12 години

На стари години мъжете се орезиляват заради чужди фусти!Гледам го и моят как плакне очи по младите и си мисли, че е за тях.Смешковци!Мъж, който не си гледа жената пропада!

93

Анонимен

преди 12 години

До Аtaka! И през моя кабинет да минете,защото ще трябва да се срещнем! Скопявам ,скодоумни псевдоумни, псевдородолюбиви ***!

92

приказки

преди 12 години

Как от интелигентен и добър се става друг? Само когато участваш в различни филми.

91

Анонимен

преди 12 години

Волен е истински лидер, една идея, едно вдъхновение за съжаление жените ще го разсипят, без Волен атака не може да съществува.

90

До 96

преди 12 години

Пий си хапчетата и си лягай!

89

Анонимен

преди 12 години

махайте ги тези от първа страница

88

4-ти километър!

преди 12 години

До 96- Ataka! Моля да се явите за контролен преглед!! Крайно наложително!!

87

Ataka

преди 12 години

Тая за кво се мисли. Щом иска да е с най-великия българин, ще се навие и на негативите от такава връзка. Нормално е всяка българска жена да желае да е с Волен Сидеров, още по-нормално е той да има интимни отношения с много българки - по този начин в бъдещите поколения ще има много по-вече патриотични гени. Хитлер също е бил желан от висчки немкини, и вождът и учителят на българският народ - Волен Сидеров също е желан. Тая само завижда на Волен за успеха му сред българките, Атака - победа.

86

хахахахахахаха

преди 12 години

Воленчо вече е ненужно бреме...едно е да си ***-професионал-друго да си се доказал защитник на българщината-първото му се удава повече-......

85

до Баба Яга

преди 12 години

Охоооо то само с мерак ако ставало нали знаеш че мераклиите са най-много затуй едното е до време статията горе го доказва.

84

Анонимен

преди 12 години

а па не мене от тия вече ми преля капката

83

Калин

преди 12 години

СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ НА ТЪМНО.. КАПКА .. КАПНА И ИЗЛЕЗЕ НА СВЕТЛО.. ЩО ЛИ :)

82

Анонимен

преди 12 години

В БСП ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ И ИЗТРЕПЯТ ЗА ВЛАСТ,А СЪЮЗНИЦИТЕ НА БОЙКО СЕ УВЕЛИЧАВАТ.