69

Задръстеняци

преди 12 години

Яко сте задръстени има още много път да извървите до като станете хора и пак ще си останете задръстени .Във западна Европа живеят над 130 националности и никой на никого не пречи а и вероисповеданието се стимулира без значение от коя вяра стига да не са крайни

68

prag

преди 12 години

Това е подаръка на Рибново /BG./от ГЕРБ- опростен директор на училището който да подържа напрежението срещу местната и общинска управа. Всеки знае че капацитета на този Манчо е прекалено ограничен да върши тази работа, но е удобен да се ползва за създаване на напрежение...лошото е че не се знае къде ще свърши всичко това...

67

Марина

преди 12 години

Като не им харесва светското училище да си държат децата в къщи.България не е мюсюлманска държава.Абе каква е тая държава в държавата.Там май имаше един с 4 жени.Нали многоженството е забранено.И още куп простотии станаха в последните години.Държавата трябва сериозно да се намеси и да им покаже,че законите в РБългария важат за всички.Стига вече галене с перце на *** и турци.На който не му харесва-прав му път.Писна ни вече!

66

Анонимен

преди 12 години

От просто по просто.много точно го е казал директорът там.Религията трябва да е вън от училището.ТО В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Е СВЕТСКО,КАКТО И ЖИВОТА ТУК.

65

Анонимен

преди 12 години

Това село трябва да изчезне от лицето на България.Срам е за цялата държава!

64

Анонимен

преди 12 години

Децата от такива малки селища трябва да се извозват с автобуси до по-големи селища с добра училищна база, за да получат качествено образование и да не гледат като подплашени зверчета, ако случайно се отзоват в малко по-голямо селище. На практика повече от половината жени в това село цял живот не са излизали от него!!!! Имамите се борят със зъби и нокти да изолират тези хора от света!

63

ВМРО

преди 12 години

Спрете се стига сте плюли по хората . Проблема е фундаментален и като такъв рано или къстно трябва БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА да го разреши има два начина или със добро или със лошо. Отиват от инстетуциите и обясняват по наи разбран и почтен начин че така НЕ МОЖЕ .Лошят за 24 часа подменяме населението по тия селца със Бесарабски БЪЛГАРИ кото и се отпуска помощ от държавата за започване на скотовъдство,земеделие или каквото си искат Проблема приключва.

62

Анонимен

преди 12 години

Да се закриват тия училища. Там учат децата на простотии, в рейса и в големия град, или както там го начричат ,, Градо,,.

61

Джордж Буш старши

преди 12 години

Успех в борбата с талибаните!

60

Селянин

преди 12 години

Аве у това рибново голяма промивка са спретнали дпс. Точно такъв директор им е нужен това там е територия на РБ. Нека учат исляма извън школото. То там май и в работата учат ислям и нищо друго не правят. Егати и РИБИТЕ са там.

59

ггг до Гурбетчя

преди 12 години

Не зная в какви глупости вярваш или се мъчиш да вярваш,но всеки човек рано или късно има своите върховни изпитания.Тогава и атеистите стават вярващи ,като комунистите.Бог е светлина и любов.А и Духовно посветени винаги е имало,както и ***.

58

edna

преди 12 години

Само така, браво! Успех и вън религията от училище!

57

Браво

преди 12 години

Браво Манчо - ввсички българи - християни са зад теб! Мюсюлманите марш в Турция !!!

56

рибново

преди 12 години

е хванат в капана на 4-5 хитреци и яко доят останалите селяни. Там работата няма оправяне.

55

до Влади

преди 12 години

Корейците викаш ряпа да ядат... Нашите са така надъхани от партия (ДПС ) и вяра ,че криле имат даже...

54

гурбетчия

преди 12 години

Ами вярващите било християни ,било мюсулмани като усетиха ,че младите са будни хора и не се поддават на манипулации и не вярват в глупости , решиха да промиват мозъците на децата още от най-ранна и крехка възраст! Ако на едно дете му се втълпи ,че има Господ ,като порасне е невъзможно да разбере,че такава глупост Господ не съществува! И не е вярно ,че атеистите /безбожниците/ ставали престъпници! Аз досега не съм откраднал нищо ,не съм убивал и не съм изнасилвал! Има милиарди атеисти като мен !

53

Атака

преди 12 години

Разбира се, че трябва да е светско...Помните преди светското образование какво е имало - света инквизиция, фереджета и др.

52

ггг

преди 12 години

Директора е достоен човек.Браво.Училищата са места за научна подготовка,а храмовете за духовна.Всеки може да вярва или не,но в основата на държавността е закона,

51

Анонимен

преди 12 години

Браво на Манчо! Подкрепям го!

50

помак

преди 12 години

абе хора, не вадете проблема от контекста. Това е случай на селска простотия която не мисля че има религия, а просто човек който се озовал където не му е мястото. Това е подаръка на Рибново от ГЕРБ- опростен директор на училището който да подържа напрежението срещу местната и общинска управа. Всеки знае че капацитета на този Манчо е прекалено ограничен да върши тази работа, но е удобен да се ползва за създаване на напрежение...лошото е че не се знае къде ще свърши всичко това...