45

Анонимен

преди 12 години

Даа и кой знае колко са похарчили учените за това гениално проучване????!!!!!!!

44

Анонимен

преди 12 години

В добрия стар капитализъм от 60-те години в Америка имаше едно златно правило, а именно, че добра сделка е тази, която е добра и за двете страни. Тоест и купувача, и продавача трябва да са доволни - тогава е добра сделка.Това е минало. В момента за американското еврейство добра сделка е когато ограбиш, обереш и окрадеш всичко и вземеш всички пари за себе си. Няма как да просъществува такава система и краят и е близо. Лошото е че ще има големи трусове преди окончателно да рухне.

43

Анонимен

преди 12 години

Който твърди, че парите не са най-важното значи си ги има достатъчно!!!

42

м

преди 12 години

най-тъпата статия,изобщо парите не са най-важния фактор,когато ги нямаш останалите по важни неща,а всички ги знаем кой са

41

Spacer

преди 12 години

група учени от Великобритания, Испания, САЩ, Холандия и Дания....бреййй колко престижно звучи-доверявам им се на 100% !

40

1

преди 12 години

Щастието идва от душата, а храна за душата с пари не се купува. Само богат *** би платил на някой, за да го убеди че е щастлив.

39

Анонимен

преди 12 години

Баси гнусната статия. Парите са зло. Вярата в Господ Бог Исус Христос е най - важното нещо!

38

Анонимен

преди 12 години

Благодарение на тези "експерти" милиони хора останаха без работа, загубиха жилищата си, излязоха на улиците да протестират и да се бият с полицията и то в западните държави и ви казвам, че това е само началото.

37

Анонимен

преди 12 години

""Парите - и то многото пари - са най-важният фактор за човешкото щастие според експертен доклад."".........................................................................................................Да ... тоя "експертен" доклад от някои американски евреи ще да е правен. Този тип мислене отдавна се пробутва на света от американското еврейство - няма значение майка, баща, приятел, добро, лошо, честно или нечестно ... важното е да имаш пари.Такива експерти доведоха световната криза, тези експерти ще погребат капитализма, защото кризата е само в началото си, именно благодарение на такива експерти.

36

Българин

преди 12 години

Здраве,дом,семейство.Трите кита,на които се крепи човешкото щастие.Парите само спомагат да се случат тези три неща,но никога не могат да ги заместят.

35

Анонимен

преди 12 години

Тези откриха топлата вода!Не мога да коментирам дали тези които са червиви с пари са щастливи,но мога да кажа че когато ги нямаш винаги си подтиснат,без самочуствие и във вечен страх за утрешният ден.И ако ги нямаш за да си платиш лечението ,ако ти се наложи, а в България винаги се налага да плащаш за какво говориме?

34

майка

преди 12 години

Мамо,обичам те!-децата ми са най-важният фактор,за да съм щастлива.

33

КМ

преди 12 години

Това са някакви абсолютни глупости. Парите са просто средство, а не цел.--Абсолютно си прав - парите са средството към щастието, а не целта. Но без пари, нямаш средството да стигнеш до целта - щастието!Психиатричните заведения са пълни с щастливи хора! - психиатрична констатация.Сега съвсем сериозно, също като предходното изречение. Парите са важен инструмент в еволюционното развитие на човека. Те са мощен стимул на индивидуалния и личния просперитет, а оттам и на положителните емоции.

32

rossen.kulov

преди 12 години

Neznam za parite, no kato vida jenata s usmivka do ushite i blqsak v o4ite nishto ne mi pravi pove4e kef ot tova :D

31

Хъм

преди 12 години

Откакто свят светува е станало ясно едно - с пари не можеш да си купиш - здраве, истинска любов, истински приятели, спокоен сън, дом(не имот, а онова място на което винаги искаш да се прибереш при любими хора), съзнание, интелект, естествена красота, манталитет, очарование, място на небето, уважението на хората(не страха им) и т.н. - т.е, всички тези неща, които човек търси и иска през целия си живот.

30

Хъм

преди 12 години

Най-важния фактор се разбира от самосебе си - живот и здраве(няма как да си щастлив, богат и неизлечимо болен нали, или пък умрял милиардер). Втори фактор е споделеност на чувствата и срещане на разбиране от околните(и богатите плачат). И това което мен ме прави лично щастлива е хубав ден, усмихнати хора и хубава природа(едва ли ще сме щастливи ако всички около нас са сърдити, не можем да спим от шум, не можем да дишаме от смог и ни боли стомах,глава и каквото и да е, заради лоша храна.

29

rossen.kulov

преди 12 години

bravo 34 , kakto kazah v na4aloto pari kolkoto da sme dovolni s jenata i decata tova e. Drugoto si go pravish s priqteli i kupona ne spira. Dobra jena, verni priqteli i kupon ...

28

с.до 31

преди 12 години

Не е точно така,баце!Давам ти пример със себе си!Изкарвам умерени пари!Имам си нормален апартамент и си живея с гаджето вече почти 7 години!Замислили сме се за деца и да сме живи и здрави ще се оправим!Имаме си кола за града и едно дърто паджеро за риба!И каравана си купихме на старо естествено и лятото като се съберем здрава дружина да не ти приказвам!Имаме много приятели и уикенд не е минал без да се веселим!И да ти кажа сме щастливи без да сме богати!Така,че гледай си живота и без 1-2 милиона

27

reni

преди 12 години

I DORI VSI4KO DA E NARED V SEMEISTVOTO NQMASH LI PARI ZA NIKYDE NE SI..............

26

до 30

преди 12 години

И ще живееш щастливо и без да си милионер!--Че то с няколко милиона лева няма как да си милионер. Ама без тях пък човек си е направо едната нула.