33

Българин

преди 12 години

Гербераска работа.Засрамете се. Стига сте плюли по жената.Това няма да ме накара да забравя простотиите ,които изговориха и Цветанов и най- вече Борисов.Замислете се ,ако не дай Боже се случи подобно нещо с ваши близки как бихте реагирали? Защо разиграват близките на убитото дете със срещи ,извинения ? Явно целият държавен апарат се е заел да "избърши наакания *** "на Б.Б. и Цв.Цв.,но за да го разберете не трябва да сте "зомбирани"

32

Поредната Пушилка

преди 12 години

Мъмрене от Цецо или отнемане на плаката с подпис на Вожда. Това ли ще му е наказанието. В нормалните страни този нямаше да може да си намери работа различна от Макдоналдс, тук ще видите резултата !

31

Стефка

преди 12 години

Мило момче думите са написани напълно правилно ,а ти си НЕГРАМОТЕН . :)

30

само в Бг ...!

преди 12 години

СТАТИСТИКАТА ---ПРОДЪЛЖАВА !Резултатите са ----"О"...!Искаме ----виновни ,и осъдени----ЕФЕКТИВНО........,НЕ УСЛОВНО!

29

До 43

преди 12 години

Я пак прочети ,че освен ограничен си и *** ,ама няма какво да се занимавам жалкото ти съществуване-ти си поредния безработен злобар-некадърни,неграмотни,невъзпитаи.СЕГА ВНИМАВАЙ НЕКАДЪРЕН-Лице неспособно да извършва някаква дейност поради нежелание, липса на опит, непохватност или физически недъг. Има обиден смисъл - използва се основно, за да изрази пренебрежение.

28

to

преди 12 години

вместо да ни занимават с глупости кой какво казал и да отклоняват вниманието да кажат до къде са стигнали с ЗАМЕСЕНИТЕ ПОЛИЦАИ В ОТВЛИЧАНЕТО, ЗА КОИТО СПОМЕНАВА МИРОСЛАВА В ПОСЛЕДНИТЕ СИ ДУМИ.

27

до 25 от 17

преди 12 години

"и може би нямаше да имам сили разбираш ли "разбирам те, но хората са различни, някои си избиват нервите с фризури и поддържане на външния вид. ето за майката като казваха всички "що не изглежда много тъжна", а пък в едно интервю от същия ден си каза, че от сутринта пие успокоителни... не можеш да съдиш хората за такива неща. със сигурност им е много тежко.

26

за 36

преди 12 години

Ходи се хвърли от високо

25

беше написано...!

преди 12 години

От полицията ,няма замесени в престъпление/по принцип/,особено в Бг ,и особено в гр. Перник ....!

24

до 32

преди 12 години

Ами разиграват ги защото е човек с който всеки ден са на масата заедно,жалко че не заровиха и сестрата.

23

ДО 22

преди 12 години

Или ти си полицай или баща ти е такъв.За целият ми живот не познавам ,някой който да каже-ДА ПОЛИЦАЙТЕ МИ ПОМОГНАХА ,БРАВО НА МОМЧЕТАТА СВЪРШИХА СЕ РАБОТАТА.Българсите полицай са некадърни,неграмотни,невъзпитаи.Също така са се ояли и оакал и разкривнето на дадено престъпление е последното,което ги интересува!Смешници-заслужавате да ринете свинските кочини...

22

Калин

преди 12 години

ТОВА ДА НЕ ВИ Е .. КОНКУРСА МИС ПЕРНИК.. ТА ДА ДАВАТЕ ОЦЕНКА ЗА ВИЗИЯТА . .. МОМИЧЕТО Е МЪРТВО .. ПОЛИЦАИТЕ СА СЕ ОТНЕСЛИ .. ПО ТИПИЧНИЯ СИ ЗА ТЯХ НАЧИН МИЛИЦИОНЕРСКИ!ЕДНО МОМИЧЕ Е УБИТО.. ЯВНО СМЪРТА И .. Е БИЛА ЖЕЛАНА .. ЩОМ Е ЛИКВИДИРАНА ТОЛКОВА БЪРЗО.. МЕВЕРЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ.. А НЕ ДА СЕ ЧУЕ Е И МАЕ СЯКАШ НЕ ЗНАЕ ..ЩО ЗА МАНТАЛИТЕТ ИМАТ СЛУЖИТЕЛИТЕ МУ... ДА ИДЕ РЕЧ ЗА ПАРИ И В ТОВА СА ЗАМЕСЕНИ .. МУТРИТЕ ОТ КРЪГА НА ГОЦЕ .. БОКО ПОКРИВА НЕЩАТА ..ЦВЪКО ИЗПЪЛНЯВА!!

21

Анонимен

преди 12 години

Абе тая *** обща Елеонора докато не мине на полиграфа, а тя явно отказва да се подложи и за БОПА и за всички остава съмнението че е замесена и заслужава всяко едно изявление от страна на органите.

20

Анонимен

преди 12 години

Така била изглеждала, иначе била изглеждала, абе що не си гледате работа бе. На вас като ви утрепят близък и два месеца ви разиграват да чакате и да се надявате вие как ще изглеждате? Костов по-добре ли изглежда, дето сутринта се изпляска да трупа актив от тази трагедия?

19

ДО 21

преди 12 години

Какво означава, думата---"МЯЗА"...?Бегом,.... в 1-ви клас!

18

Анонимен

преди 12 години

Не може да се отрече мъдростта на Анди Уорхол . Вчера това момиче трябваше да се извинява на органите на реда, а днес гордо и достоверно съобщава на първите ни мъже нарушенията на полицаите. Оправдавам всичко заявено от Елеонора с нейната огромна мъка. Но нека не превръщаме всеки цитат за неправомерни действия в юридическа обосновка за дисциплинарки. Нещо тук непрестанно ме кара да заявя- твоите 15 минути слава започват да текат сега .

17

до 17

преди 12 години

погледа и израза на лицето и не ми говори никаква болка ама никаква

16

Анонимен

преди 12 години

"ще гори в ада тая, казвам ви"Добре, че не определяш ти кой да гори в ада......

15

Инокентий 2

преди 12 години

Нахална ***,не стига ,че заради мъжа и убиха Мирослава,ами и претенции има.За какво??????Че я търсят 10000 човека ли,или че майката на мъжа и е главен архитект на Перник.?Дано сестрата да е следващата заровена!

14

до 17

преди 12 години

извинявай но аз също имам сестра и ако се беше случило нямаше да си пресирам косата нямаше да изглеждам по този начин а може би щях да бъда с подпухнали очи и може би нямаше да имам сили разбираш ли не ми пука за *** правителство