289

Ястреб

преди 12 години

До 364 - "....ония ненормалник Ахмадинеджат 100 пъти заяви и то официялно, че всички евреи трябва да бъдат избити..." ------ Дай ни един източник, останалите 99 ще ти ги харизам. Та, да те питам на *** български - кога и къде Ахмединеджат е казал това нещо, или такова нещо, или подобно нещо? Ах..?!

288

ХЕХЕХХЕХ

преди 12 години

В КОЙ БРОЙ НА " НЕЗАВИСИМАЯ ГАЗЕТА " Е ТАЗИ СТАТИЯ , ЧЕ НЕЩО НЕ Я ОТКРИВАМ ? ХХЕХХЕПОРЕДНА ЛЪЖА ОТ СТРАНА НА ДНЕС. БГ. МАЙ В ТОЗИ САЙТ РАБОТЯТ САМО *** И ТАКИВА ДЕТО НОСЯТ СИНЬО - ЧЕРВЕНИ ПРАШКИ НА ЗВЕЗДИЧКИ

287

мен

преди 12 години

По- голяма хумореска не бях чел. Русия ще напада Иран . това Днес бг са голяма работа. Цялата " Независимая газета " прочетох от преди две седмици насам , еми няма такава статия. Хамариканците ли ви плащат да пишете таквиз изкривени новинки? И персите са велик народ , наскоро се доказа , че и ние от там сме дошли . така , че хамериканците и онези чуфути не знаят с кого се захващат. А пък, че Русия ще нападне Иран е толкова вярно, колкото и че Осама бен Ладен събори кулите...

286

Анонимен

преди 12 години

Ти нормален ли си? Кога Европа е доставяла газ от Иран?

285

Анонимен

преди 12 години

Русия ще удари дюшеша щом ЕС спре доставките на природен газ от Иран.Помислете-откъде Европа ще компенсира недостига на газ?Не е чак толкова сложно да се сети човек.Но нашенския комунист в момента е във вътрешно противоречие!Как така Русия,ЕС и САЩ ще са от едната страна на медала??!?!!?Просто българския комунист му е втълпено да мрази!Той мрази САЩ,мрази Западна Европа,мрази Южна Корея,Япония.

284

Данчо

преди 12 години

Народа е казал:Господи,слез да си събереш вересиите!Като си нямат редактори към сайта,пишлигарци с уличен жаргон пишат ли пишат беумно!Четящите се изцепват юнашки по виртуални митове и легенди,за евреи и Христос!Еврейството е РЕЛИГИЯ,Император АНДРОНИК КОМНИН 1183-1185 въвежда Християнсвото!НАРЕЧЕН Е Христос,Константин Велики!Наистина четене му е майката на изследвания,а не на казионни пасквили като библия,евенгелия,история!Писани в 15 век и дописвани до18 век!Надиплени измишльотини за контрол!

283

Анонимен

преди 12 години

Нов Жанр-"Журналистическа Футуристика",много е приятно за четене,но Русия няма да нападне Иран,може и да го нападне но първо ще остави краварите да го поразкършат,че да не си трошат главите срещу собствените си зенитни комплекси и други "примитивни" оръжия!А и може би след като продадат няколко милиона тона въоръжение по което Америте да пукат :)

282

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

С такова заглавие "РУСИЯ СЕ ГОТВИ ЗА ВОЙНА СРЕЩУ ИРАН" и нелепостите написани в материалчето под него, този сайт се мъчи да манипулира читателите си, внушавайки им, че ето видите ли, всички са против Иран, даже и Русия.Тази и подобни на нея статии с манипулативно съдържание си характерни за този сайт, тъй като той е американски -- принадлежи на "Sisco growth fund" -- и е създаден и се поддържа именно с цел да манипулира общественото съзнание в посока съответстваща на американските интереси.А що се отнася до съдържанието на на статията -- то е абсолютна фалшификация -- в "Независимая газета" няма материал с подобно съдържание. Всеки който желае може да го провери. "Независимая газет" наистина е силно опозиционен вестник в Русия, но подобни нелепости не пише, не е изпаднал до нивото на този сайт.

281

морски

преди 12 години

Евреите са паразитна ***.Митът че са били роби на Египет и че са се освободили от тях с божията помощ е измислен от самите тях,следователно е лъжа!

280

До 351

преди 12 години

Тъпотата не е порок, тя е по наследство. Някой да е казал, че Русия ще напада Иран? А на някои *** ще кажа да не употребяват думата "***", че зе ги запълня!

279

муспи

преди 12 години

До 349 - Няма никакви доказателства че Исус Христос е евреин и е живял в Палестина - за какво ще се появи в стадо бедуини с великата си мисия. Израел никога не е съществувал - няма каквито и да било археологически данни, историческата информация е еврейска, а след като няма друга е изкуствена, и евреите винаги лъжат, това е тяхното предназначение.

278

хм

преди 12 години

До 350Ти си по-*** и от руснаците!*** скапан!Защитник на мюсюлманите,ти пак какво правиш в БГ?

277

е,

преди 12 години

Страшна статия - Русия ще напада Иран ! На фона на бомбите, накой си тук гръцки *** пасе овце между редовете

276

Анонимен

преди 12 години

"Русия се готви за война срещу Иран"***********************Русия нарочно пуска мухи та Иран да изпреварят и нападнат първи. Знам им аз политиката на тия ***, но ако стане нещо недай си Боже Русия ще е на страната на Америка и Израел. Какво имат да правят при мюсюлманите, малко ли ядове браха от чеченските ***

275

който иска да чете

преди 12 години

Исус се е родил, живял и умрял по евреиските закони(стария завет). На шестия ден му е направено обрязване, на 30 ден като първороден син му е направено (пидеон) откупване от Господ, на 13 години му е направено (Бар мицва) първо причастие. По късно неговите ученици мисионери са проповядвали новата религия а християнството е разрешено и прието след като римския император Константин се разболял и отишъл с майка си Елена на лечение в Ерусалим 400 години след Исус, а след това и мюсюлманството

274

bg

преди 12 години

Sauditska Arabia e po-otvratitelna ot Iran.

273

до 343

преди 12 години

Няма такова нещо. В началото на 1991 в СССР има референдум за разпускането на съюза и над 60 процента гласуват да се запази. Това, че има някой олигарси , феодали, който искат да се откъснат от централната власт, за да се правят на шефове, е друга работа.

272

ветеран

преди 12 години

До сега се занимавах с нашия овчар Георгиус,който искаше да ни погърчи и изпуснах до къде стигнахте с Иран.Противоречива е руската статия,но едно зная.По време на перестройката доста ядрени физици избягаха от Русия,а и урана не беше контролиран.Допускам руснаците да са се споразумяли със запада да си приберат духът в оня ибрик, по приказката за Аладин от Иран,защото явно *** стават неконтролеруеми и не признават дипломация.

271

Анонимен

преди 12 години

че има ли по агресивна политика от руската , тази така наречена федерация си е последната империя , в която живеят маса народи които по между си не се понасят и единственото което ги задържа заедно е страха от централната власт.

270

до 334

преди 12 години

Много ясно, че не си прав. Кой ще им работи, като редуцират населението. Те и сега си пият и кльопат, без да им се налага да се крият по бункери. Няма да се плашиш.