171

до 196

преди 12 години

За 22г. ,кой влезе в затвора ....?*** ,който е откраднал ---2 кокошки ,и един петел ,и е осъден ефективно на 6г. затвор /това е вярно/!

170

факт ли е..?

преди 12 години

Факт ли е ,че не ми дават повече от 500 знака ,...ТУК...?Факт ли е ,че в Съд. система в Бг,има само два термина :"Споразумение и Условно"...?Факт ли е ,че Красьо черният беше "КАДРОВИК" в Съд. система ?Факт ли е ,че ..."ВЪРТАЧИТЕ"/телефонните измамници /от гр. Левски още обират народа /повече възрастни хора/,и са с по 13,14,15,16,...и т. н . арести ,преписки ,....и НИКОЙ от тях не е ОСЪДЕН -поне -----"УСЛОВНО"/това е най-тежкото наказание в Бг ...!

169

Анонимен

преди 12 години

193, ако това е вярно, спец. службите трябва да намерят брънката съдия -> поръчител и да докажат, че съдията дава леки присъди поради причини, свързани с пари, корупция и т.н. От там съдията става подсъдим и влиза в затвора.

168

Анонимен

преди 12 години

Сестрата казваше, че има обаждания и "има намесени полицаи". Полицията отричаше въобще да е имало обаждания. После се оказа, че обаждания наистина има. Твърдяха, че сестрата лъже, но се оказа, че не е така. Сега да се замислим дали и замесения полицай е "излъгала"

167

Анонимен

преди 12 години

До 176Алооо ***, точно в този репортаж се каза, че тия въртачи са хванати от МВР и съда им е слагал всеки път пробации при положение, че още срока на предишната не е свършила или както се изрази водещия пробация върху пробация т.е. съда ги признава за виновни /значи МВР си е свършила работата/ , но постоянно ги пуска единия от тях има 5 пробации и 2 условни присъди. Значи истинския виновник за продължаващите *** телефонни набези е българския съд, разбра ли бе червена чугунена главо? Какво има общо ЦЦ с това, че корумпирания ни съд ги осъжда условно или с пробация, вместо да ги бутне в затвора за по 10+ години. Стига с тая комунистическо-Гьобелсова демагогия! За това скоро избори няма да спечелите, защото на лъжи и измами няма как да спечелите сърцата на хората, напротив отвращавате ги!

166

Венелин

преди 12 години

С какво ги наказват - ще им дадат парична премия или 10 дни платен отпуск?

165

до 179

преди 12 години

Всички са заедно ,....полицията е посредникът,във всички далавери -----ВЕРВАЙТЕ МИ !За 22г.,това се доказва постоянно .....*** ,до това води ,да му мислят ----идните поколения !Факт ли е ,че всички държавни институции са ---корумпирани ---22г.?Факт ли е ,че в Бг ценностите са ---ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ----22г...?Факт ли е ,че всичко се покрива ,за да няма ---опетнена институция ...22г.?Факт ли е ,че всичко и повсеместно се продава в Бг ,...дипломи ,книжки за шофьори,изпити ...?

164

Анонимен

преди 12 години

В момента е важно при анализа на това какво се е случило, МВР да успее да намери брънката криминален контингент <-> служебни лица от местните служби. Убийството на свидетеля показва силната заинтересованост на лице, вероятно управляващо целия процес по отвличането, информацията да не излезе наяве.

163

ЕДИН ВЪПРОС..?

преди 12 години

На кого служи полицията в гр.Перник /даже в цялата страна в Бг /......на народа ,или на престъпниците ?Само питам ....?

162

бавно развиващ

преди 12 години

Не е пропуск Цецо те толкова могат ,не ги наказвай

161

Анонимен

преди 12 години

Ако това е вярно, което го е казал този от ГДБОП в Перник, значи е много отворен ***. На него му плащат заплатите такива, като родителите на Мирослава. Да не подценяваме и момента, в който други хора може и да вземат пистолетите от името на семейството и и наред с престъпниците да започнат да падат и полицаите вътре в МВР, замесени по случая. Защото такива има и в момента ги прикриват.Жилетката с плочката титан няма да ги спасят, пък ако ще и втора да сложат...

160

гурбетчия

преди 12 години

Ще има наказания : мъмрене ,а при повторно нарушение по-тежко наказание преместване на работа в друго РПУ ! И все се питам за какво това семейство е поддържало приятелски отношения с тези престъпници ,след като са известни почи на целият град с криминалните си прояви ?! Не са ли си търсили аджаба сами белята ,а може би са имали общи далавери?! Полицията защо не зададе този въпрос на родителите ?

159

виновни

преди 12 години

Не са виновни Цеци и Боко виновен е овчият народ че ги търпи

158

Анонимен

преди 12 години

ще има наказание - щото мина през медиите - по някаква случайност - а иначе - гарван око око не вади... колкото и на някой да му се иска да са възпитани полицаите - има и.... просто затова са си загубили уважението, и като срещнеш нормален - оставаш изненадан

157

само питам?

преди 12 години

Алооо, МВР ,кога ще посетите ---"ВЪРТАЧИТЕ"/телефонните измамници /,в гр. Левски с палатите,с по13 ,14,15,16,----следствени арести ,преписки ......?...И .....НИЩО!

156

ХОРАТА ГОВОРЯТ..

преди 12 години

...В гр. Перник ....МВР-то е ............корумпирано .....,що ли?Има ли,... полицаи длъжници на ---ГЛАВАТАРИТЕ в гр. Перник?

155

Крис

преди 12 години

Стига сте си играли с това БСП и това Герб. Във всяка новина намесвате тях, нека гледаме обективно. МВР подходиха некадърно в този случай. Има замесени полицаи в убийството на момичето , има много нерешени загадки. Сигурно е , че въпросния Стойчо е бил убит , или защото е знаел нещо или защото е трябвало да се намери удобен виновен. Помните ли както стана с Чората? Че беше престъпник беше, но беше и много удобно ликвидиран. МВР са намесени дали са гербери или бесепари няма значение!

154

Първан

преди 12 години

Цветанов, вие побъркахте хората в МВР! Денонощна работа, никакво спазване на часовете за почивка, извънреден труд! Някои интересува ли се от това, че тези служители са и хора със семества, близки, проблеми? Нормално е да има преумора, нормално е да стават грешки при ситуацията, която вие създавате в МВР! Напрежение, натиск, заплахи, недокомплект и държане на хората в страх!

153

не е важно

преди 12 години

Моето категорично мнение е, че всеки убиец ТРЯБВА да се "саумобива", защото в България полза от съд няма. Ако беше жив дали щеше да има възмездие? Ето че втория е луд.

152

ся

преди 12 години

Неадекватно поведение прояви и примиера. Той как ще бъде наказан? И започна да се говори за наказания едва след високото обществено възмущение, а за поведението на МВР в този случай сестрата Елеонора докладва от самото начало на случая. Цветанов сега иска да замаже положението, както се опитваше да замаже Катуница, но като размажеш л... то продължава да мирише. Цялото МВР в Перник яко насмърдя и единия убиец се САМОуби с три куршума, а другия бил шизофреник. СМРАААААД