110

djoni

преди 12 години

Каква атака сънуваш ве,кавал ? няма такава партия ,никога не е имало,ходи та се лекувай......

109

Анонимен

преди 12 години

И в този форум се напълни с турско-*** мекерета.Айде плювачите на АТАКА у лево.Продажна смръдлива ***.Депесарски *** и г.золизци.Само АТАКА !Победа ! България за българите !

108

всичко е за пари

преди 12 години

Всичко е за пари и власт. "Народните избранници" получават големи благинки, дори и без да са лобисти или да вземат "консултантски". т.нар. им партия взе пари, постовете им на тях и на роднините им - струват пари... и т.н. Така и ще бъде....Те са нашите водачи, а ние сме техните лапачи. В разговори помежду си те точно и това говорят и мислят и така се отнасят с нас. Докато не престанем да гласуваме ....глас за никой.... тогва сами те ще се избират- 10 000 -20 000 души - ще лъсне истината.

107

ф-1

преди 12 години

Атака е вертеп на бивши корумпирани ченгета,заблудени "патриоти"и млади ***.

106

аватар

преди 12 години

Това е безобразие,омръзнами от крадливи новоизлюпени първенюта и псевдо политици.Стига сте мътили на хората мозаците с тази *** наречени мръсни капки и долни сидери !!!

105

Анонимен

преди 12 години

Капка не е разбила Атака.Тя е само капката,която преля чашата.Тази партийка така или иначе си беше за закриване.Особено с лидер като Волен.

104

Анонимен

преди 12 години

Болен Волен направи за смях наивниците и уреди целият катун капкини роднини!Семейната партийка вече ближе ***.

103

избирател

преди 12 години

Разкарайте я тази "Атака" с всичките там Воленовци, Капки, Митковци, Черневци, банда крадливи дупедатци и какви ли не ***.Какви националисти са тия психясали смешници, кресльвци и страхливци ?Айде , чао, влечуги бойкови.

102

жижи

преди 12 години

Уфффф, ама много грозна, бе! С кой акъл се е оженил за нея? Помагала му ... глупости, ще си намери друга да му помага и да е по-така...

101

АТАКА няма доверие

преди 12 години

Към момчетата от АТАКА. Истината е, че Капка и нейния син сринаха АТАКА. Преди години, във Варна изгониха основателите на АТАКА и сложиха роднина на Капка - Цвета. Волен се подаде на внушенията на Капка. Офшорките на Сейшелите са на Капка. Капка е Герберка. Но затова, че Сидеров допусна сляпо поддържане на ББ цели две години в гласуването на антисоциални закони, АТАКА вече неможе да бъде лидер на национализма. По-добре е НФСБ начело с Валери Симеонов. Само те отстояват интересите на Българите.

100

тролчо

преди 12 години

болен и болна компания сами затвориха страницата за себе си в историята.. и да циврят че им бил виновен побойко, капка и арменския поп с турско самосъзнание това е истината!сбогом, няма да ни липсвате и не забравяйте: никой не ви харесва и никой няма да ви помни :) и по-добре!и не си трошете клавиатурите лягам си и не ме е*е какви помии неграмотни пак ще изсипeте, никога не сте били конструктивни или пък аргументираниаливидeрчи *** ... знаете какво :)))))))))

99

до 101

преди 12 години

ТУРСКО-ГОВЕЖДИТЕ ЕКЗЕМПЛЯРИ СА МНОГО ПРОСТИ КАКТО ВИЖДАТЕ. ТЕ ВСЯЧЕСКИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРИКРИЯТ СЪЩНОСТТА СИ НА ТУРСКИ САТЕЛИТ НО ТО СИ ЛИЧИ ЧЕ ЧАК ВОНИ ОТ ТАЯ ДОЛНА ***. КАЗАХ МАРШ В АНАДОЛА ТУРСКО ПСЕ.

98

до 101

преди 12 години

Влечуго ,отивай в Анадола , там е твоят дом!

97

hihihiiiiiiii

преди 12 години

:)))))))))))) Egati, atakajiyskite zombita!

96

до 101

преди 12 години

А ти какво правиш в този форум бе, *** турчино, защо не си отидеш в Анадола?

95

до 101

преди 12 години

Турчина иска тояга по голите си задни части. Бегом към Анадола да правиш статуи на Осман паша!!!

94

до 103 и 103

преди 12 години

Хехехехехеееееееееееееееееееееее, баси ***........разкарайте се бе диваци!

93

до 101

преди 12 години

Марш в Анадола турчино!!!!!

92

до 101

преди 12 години

Не се навеждай *** фес,но ако така ти е удобно,изчезвай от БЪЛГАРИЯ!Ти си едно *** и турска *** Моли се в джамията,а не на тротоара и площада!Те са направени да минават хора,а не овце,като вас!

91

до 101

преди 12 години

АБЕ ФЕС СМОТАН, НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ- МАРШ В 3ти КЛАС