97

до 121

преди 12 години

Босфор ТВ е длъжна да стърже по нервите и ниските страсти на хората с мотото на властта гърбава Разделяй и кради!

96

Анонимен

преди 12 години

и вашият труд ще бъде обран от ГЕРБ - Грабене на Еврофондовете и Република България. На всички на които ГЕРБ е работодател като правителство са онеправдани и ограбени - кой с отпуск, кой със заплата, кой със здраве, а много с всичко. Но след година на изборите да излезем без страх и да строшим оковите на диктатурата! Едва ли можем да чакаме тая простотия още четири години да ни облива! Свобода!

95

Анонимен

преди 12 години

браво за стачката! Само синдикатите да не ви излъжат - те това го могат, особено когато ще имат лична полза. медиите пак ще говорят колко са лоши миньорите - вижте новинарската емисия на btv - ток ще има, но на по-високи цени.

94

Анонимен

преди 12 години

STA4KA MOM4ETA DO DUPKA I NE SAMO MINIORITE ,A I VSICKI DA GI PODKREPIM !!!

93

жоро

преди 12 години

елате всички в калта, мизерията и прахоляка да видете как се вадят тези пари....задавате ли си въпроса защо не пускат медиите и журналистите вътре в рудниците да покажат действителността????

92

Пламен

преди 12 години

Минусчетата са от разпозналите се в картинката, както винаги. Истината боли. Истината е, че не ставаме за *** за каца, защото дори протестите ни през 1997-а не доведоха до нищо по-добро. От червения *** седнахме на синия ***, който се оказа пак червен, после на жълтия, после на гербавия и пак сме зле. Е, не разбираме, че САМИ си го правим! Само чакаме някой да ни оправи, и избираме мутри на власт... Кой ни е виновен, а?

91

Пламен

преди 12 години

Българинът е МЕГА-завистлив, няма друг такъв. Дали от немотия, дали от андрешковщина и байганьовизъм, обаче място не може да си намери, ако някой е постигнал нещо или има нещо в повече. В същото време има невероятно мнение за себе си, разбира от футбол, коли и жени, от миньорски труд, готов е да плюе, но никога да погледне първо себе си. Ама то какво да си гледа - по цял ден скатавка на благата службица и гледане в канчето на другия... Само от избори не разбира, вижда се. Е, няма да се оправим.

90

ДА СТАЧКУВАТ ,БЕ..

преди 12 години

.....НЕКА СИ НАЧЕШАТ ,КРАСТАТА ЗА ПАРИ...!ЛИЧНО АЗ, НЕ ВЕРВАМ ....НИТО ПАРИ ДА ПОЛУЧАТ--НИТО ТОКА ДА УГАСНЕ!ВИЖ:....ЧЕ, НЕКОЙ ЩЕ *** ГЛАДЕН И БЕЗ РАБОТА ---СЪМ, ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРЕН !....И В БДЖ-то, ГО ВАДИХА ГОЛЕМ.....АМА СЛЕД 1-м, ПОВЕХНАХА ,КАТО ПОПИКАНО МУШКАТО!ПАК ЩЕ СИ ГОВОРИМ.....АМА , ДРУГИ ПЕСНИЧКИ ЩЕ ПЕЕТЕ---КАТО ЗА ..."У ПОКОЙНО"....!ВСЕКИ ,КОЙТО СЕ Е ВОЗИЛ НА "КОМУНИСТИЧЕСКА КОЛИЧКА" ...ДАЛЕЧЕ ,НЕ Е СТИГАЛ....!

89

Чичо доктор

преди 12 години

В главата на индивида, който се крие зад 111 цари космически хаос: пържоли, Бойко, Цветанов и други щуротии. Явно само с лекарства няма да мине, ще трябва операция на главния мозък, ако се установи такъв, или на гръбначния, ако се намери и той...

88

според кои германци.

преди 12 години

....бе ,112.....???!От Източна Германия ....ха,ха,ха,ааа....на ГДР-то ,ли...???

87

Анонимен

преди 12 години

"Ди Велт" : Борисов използва мафиотски методиСпоред германците мафиота си остава мафиот!

86

Анонимен

преди 12 години

110Ясно! Ти не само не може да четеш внимателно! Ти не можеш да четеш! Хайде бягай, че Цветанов дава угощение в чест на смъртта на Мирослава, а Боко е осигурил пържолите! Може да идеш и да се поклониш на гроба на Ангел от Катуница, за когото МВР нямаше средства да защити, но за Цар Киро намери! И не шмъркайте толкова амфетките Бокови, защото виж какво пишете и говорите!:)

85

Иванчо

преди 12 години

До 108 - чети още по-внимателно и помни: Явно си някакъв аутсайдер, щом за теб пържолите са върхът на благоденствието и щастието! А още по-очевидно е, че думата "труп" и представата за него те въодушевява. Най-редовно да си пиеш хапчетата!

84

Nakoi si..Nqkade

преди 12 години

Sasem sly4aino se za4etah v komentarite..1 na 1000,ta pomislih si daje i tyk ot kompiytara,bilo vkushti ili na rabota,za nqkolko reda da napishesh bez da hodish da sta4kyvash po ylicite,ta daje i Tyk nqma solidarnost,edinstvo,edinomislie,podkrepa...a ima masovo ynishtojenie(slovestno) ...zloto i dobroto...S toq red na misli kato trugnete,moje li da si otgovorite zashto edin dryg se pliyete? a ne kato bratq da se razberete..?? Po zle e i ot nqkakvo 4etene,napisanoto do tyka..Lek Den na vsi4ki ;)

83

Анонимен

преди 12 години

106Чети внимателно: Живота съм си го уредил! Имам и нормални ценности и не се храня с пържоли над труповете на деца!

82

Анонимен

преди 12 години

Б. Б.: Ало, здрасти. Абе, тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак.В. Т. Да?Б. Б. В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция.В. Т. Значи, когато беше разговорът при вас, и нали вие казахте да се срещна с него и да се разбера. Аз го извиках при мене и почнахме да разговаряме.Обади се г-н Дянков и каза: Аз карам влака, да дойде при мене.Б. Б.: Да.

81

Иванчо

преди 12 години

До 103-я чети внимателно: Правителството го псуват некадърниците, дето все някой им е виновен, че не могат да си уредят що-годе живота! Това ще са или управляващите или горещината, или студът, или мокрото или пък сухото, а едно време беше световния империализъм... То ако ставаше с псувни - а, очевидно, някои само това умеят - сърбите щяха да са начело!

80

Анонимен

преди 12 години

ДНЕС МИНИТЕ А УТРЕ-ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!

79

Анонимен

преди 12 години

"Кронен Цайтунг": България се управлява от мафията.

78

Анонимен

преди 12 години

101Та кой е хванала полицията!:)))))) Ахааа! Убиеца е този сега, дето, другият, "самоубилия" се го посочи!:)))) Върви яж пържоли *** безподобен, като твоя вожд! Цяла България ви псува ***!