23

До 94 Пич

преди 12 години

Пич,в коментар 22 грешиш!Цялата електропреносна мрежа е държавна собственост с 0 участие на частни фирми!За електроразпределителната мрежа държавата има около 15%!

22

Анонимен

преди 12 години

22Няма разбира се! наскоро Борисов дори продаде държавните дялове в ЕРП-тата:))))! И да ти кажа! когато аварийни групи тръгнат за авария и те използват пътища, който бяха много почистени:))) А за последните желания за нормативни промени в областта на енергетиката можеш и сам да се осведомиш, за да видиш как ГЕРБ защитава монополистите! Дали има връзка! Продажба на държавните дялове в ЕРП-тата+законодателна защита на монополистите:)) Резултата се видя! Духахме го потребителите:))

21

до 20

преди 12 години

Точно така беше!Дори в такива ситуации се е налагало нощно време да спим в джамии!"и др"-това беше армията,която с БТР И танкове извеждаше екипите до аварийните места!

20

Анонимен

преди 12 години

Какво беше това?Мокър сняг и стълбовете изпопадаха!А поледицата!Проводник с 3 см.диаметър, след обледяване ставаше с диаметър над 25 см!Вертикалния товар на един стълб съм го изчислявал- над 60тона!Е,те това беше бедствие!А сега паднал малко сняг/уж ги ловят снежинките още във въздуха/и хайде бедствено положение и при това снабдени с модерна техника?!

19

Анонимен

преди 12 години

Ами преди да дойдат на власт сегашните всезнайковци във всяка област имаше предварително създаден щаб за действие при аварийни ситуации. Щабът се ръководеше от областният управител. Постоянни членове бяха шефовете на енергото, пътното, полицията, гражданска защита, кат, и др. Щабът координираше дейносттите между институциите, насочваше сили и техника към най-важните направления и така сравнително успешно се справяха със ситуацията. А сега видяхме какво стана - държавата ни се самотушира.

18

Анонимен

преди 12 години

Нали искахте развитие на туризма?Е как да стане тая работа - черноморието е с повече блокове от Люлин, в планината ревем, че няма сняг и плащаме луди пари за изкуствен такъв...А като дойде снега и туристите излязат да карат ски - спира им тока.Искам да видя къде са т.нар. "инвестиции" с които енергийните дружества се оправдават всеки път като вдигат цената на тока.Крайно време е да се спре изсмукването на народа и изтичането на капиталите, нали това е целта на контролиращите държ. органи

17

ДО 11 от10

преди 12 години

Благодаря,пич,за готините ти слова!и

16

Анонимен

преди 12 години

Снега много изненада ГЕРБ!

15

fck

преди 12 години

Ее**го снега ви изненанада да го еа

14

до 13

преди 12 години

Леко бе безпросветен гербер нещастен! Щял да тръгне с правата лопата!? Ми като за толкова ти стига акъла с права лопата ще работиш скоро като падне ГЕРБ! Дръж сега клона докато можеш, защото края иде! Съжалявам, че си израснал без ток! Ние си имахме:)))"баба ти едно време само на ток готвеше и само на ток се топлеше"Прав си! ГЕРБ ни води към Африка:)) Доли Мелемов, новия кмет на Смолян заяви, че в Европа културата се дотира, но в Африка - не!:)

13

Анонимен

преди 12 години

ей така като почнат разбирачите.. баба ти едно време само на ток готвеше и само на ток се топлеше.. бил живял в родопите тока му не бил спирал.. кавал.. как ще спре като сигурно въобще не си имал.. или викаш той тока се не вижда.. аз от де да знам че го имам.. Като тръгна с правата лопата и като ви запукам наред.. *** без да пропускам

12

Анонимен

преди 12 години

напълно съгласен с 10ти какво ще излезе ? за 1ви път вали сняг в планината ууууууууу .....смешници

11

от 5

преди 12 години

10Евала пич! Ето затова говорим! Безкрайно уважавам труда на енергетиците, но знам, че когато те управляват лошо и резултатите за лоши за потребителите! Не е проблем, че ще спре тока, а възможностите за бързото отстраняване на аварията! сега са го ударили само на печалбарство и PR!

10

Анонимен

преди 12 години

Е и какво толкова?Зима е и то в планината!З5 год. съм работил в енергетиката,като ръководител на аварийно ремонта група и в такива ситуации с шубата ,калпака и ботушите по най- тежките аварии, а не като това момченце с ризката,,връзката и сакенцето!Мястото му не е пред микрофона на площада ,а там където са авариите!Затова и продължителността на авариите продължават с дни и седмици!Така не става!От директора да последния елмонтажник на обектите!Това беше закон божи при нас!

9

до 2

преди 12 години

Какъв Доган те гони пък теб бе гольо:))))))))

8

Анонимен

преди 12 години

6Хахахахаха! Какви кабели бе! Едно време се правеше профилактика сериозна! Освен това се правеше и санитарна сеч, а не като сега дори пожар стана заради липса на такава:))))) Сега частниците само взимат и не влагат един лев за профилактика! Карат на око:)))

7

муню

преди 12 години

*** тъпия репортаж и видео

6

do 5

преди 12 години

1991 god. togava kabelite sa bili 21 god. po-mladi.

5

Анонимен

преди 12 години

Хахахахаха! До 1991 година живях в Родопите! Никога токът не ми е спирал повече от 2 часа, заради паднал сняг, а сега с дни! Напред към светлото Боково бъдеще! Бокова България 3 дни беше половината без ток, а другата половина без път! Трътлестото Лили не беше толкова пъргаво да хваща снежинките във въздуха!

4

до 1

преди 12 години

Пълен *** си и затова ли ти е виновен ГЕРБ.