148

ха ха ха

преди 12 години

грешката не е в чочо , грешката е в дедо ти и тебе.

147

Петрова

преди 12 години

179-колкото и плюса да сложа за коментара ти все ще са малко.Министър председателя не искам да коментирам,но с разсъжденията за полицията удряш десятката.Аз също не вярвам на нито една казана от тях дума.БРАВО!!!

146

Анонимен

преди 12 години

Бойкови "пържоли" Бойко,мутрата без слава, се изгаври с Мирослава. На кучето четири пържоли, а сега за извинение се моли.

145

темида

преди 12 години

Призната вина ,половин вина !

144

Анонимен

преди 12 години

Сега Борисов и Цветанов да се извинят и поклонят публично на близките и на цяла България, защото тяхното "велико" МВР допусна съучастника който е имал самоубилия се да остане на свобода. Не мисля че има съд в цял свят, който да осъди някого заради показания на самоубил се.

143

Анонимен

преди 12 години

В СЛУЧАЯ ОБАЧЕ чГРЕШКАТА" Е ВЯРНА, ЗАЩОТО НЯКОЙ СИ Е ИЗМИЛ КЪРВАВИТЕ РЪЦЕ!

142

мариан

преди 12 години

ПРАВ Е.

141

Анонимен

преди 12 години

Вече новата заплаха ще бъде: "Ей, ше те самоубия!"

140

rumen221

преди 12 години

Грешка е БОКО, Грешка е..., ама малка... Свидетелка каза пред цяла България...: "...ЧУХ ТРИ ИСТРЕЛА..."БРЕ - КАКЪВ НАГЪЛ САМОУБИЕЦ... С БЕЛЕЗНИЦИ ОТПРЕД, ДА СИ "ПУСНЕ" ТРИ ИСТРЕЛА В ГЪРБА...Божееее, боже... (Не става дума за БОКО): - КАКВО ЖЕСТОКО САМОУБИЙСТВО...!?!?!?

139

Жик-Так

преди 12 години

Егати мутренската логика и цинизъм!! Семейството, което е загубило, дете, сестра и внучка ТРЯБВА да се извини на полицаите, които били толкова "раздадени по случая", че единствения пропял по убийството се "самоубива" при загадъчни обстоятелства. "Остава само Веско Маринов да запее "Нашата Полиция ни пази".......

138

EE

преди 12 години

Не исках да коментирам ББ за извинията, защото е тъжно който и да е народ да има *** на върха на държавата си и да слуша ехото на егоизма и арогантността му, НО за полицията ВСЕКИ има право да изисква, очаква, обществено натиска действията/бездействията на МВР, ЗАЩОТО ИМ ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ, и назначава на 4 години техните ръководители

137

Охранител

преди 12 години

Градация: ***, по-***, най-***, ченге...

136

Анонимен

преди 12 години

187.... ако има повече такива като теб-спукана ни е работата.... Как е разрешен случая???Ти на това ли му казваш разрешаване...Това е констатация на смъртта на дете,примесена с ликуване от страна на управници, последващи безумно звучащи хронологии и оправдания..Това ли е разрешаване????!!!!!

135

Самоубит

преди 12 години

Това "само"убийство дали не се е случило, за да се скрие нещо?

134

Анонимен

преди 12 години

Груба грешка било, не е грешка а висша некадърност ,некомпетентност и безотговорност .Интересно ми е какво щеше да плещи Премиера днес ,ако въпросния юнак беше излезнал с пищова и докато полицаите зяпат ги беше изпозастрелял и тогава да се самоубие

133

Анонимен

преди 12 години

Лишеният от морал наш Премиер мина всякакви граници....Но лошото е,че всички вие ще забравите..Той ни нарече: мат'рял, кучета..С лека ръка каза да затворим страницата със смърта на Ангел и Павел..Сега се изгаври над трупа на дете..Не той е лошия, а всички ние, които не му търсим по никакъв начин отговорност!!! Ние всички като общество сме отговорни за смъртта на децата ни, на родителите ни, защото позоляваме на ТЯХ да не правят нищо!!!!Добре ли спиш, Българионо?

132

ghj

преди 12 години

пак гласувйте за него да ни съсипе тотално!!!!!!!!

131

Тоя е !!!

преди 12 години

Социопат е разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. Такъв човек притежава клинична неспособност да се пригоди и адаптира в човешката среда. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Не проявява лоялност дори към близките си. Такъв индивид е неспособен на уважение и не спазва общоприетите норми на поведение. Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро и зло са силно изкривени.Обикновено социопатите нямат стойностна система и се отнасят с пренебрежение към такава, както и към цената на човешкия живот. Напълно егоистично, те се опитват да задоволят всяка своя духовна или физическа нужда и потребност. Те лесно изпадат в състояния на гняв или ярост, трудно се владеят, лесно избухват и тази тяхна проява има признаците на обикновена психоза.

130

Анонимен

преди 12 години

Как са пържолките простако! Хапна ли или ги даде на кучето!

129

потресена

преди 12 години

Това нищожество /не мога да го нарека човек/ се изгаври най-цинично с мъката на хората.Възмущението ми е безкрайно !!