58

аз

преди 12 години

ЦВЪТКО ЦВЪТКО.АЙДе остави скапания наорд както каза един ***...кофти матриал...верно си е факт...ама то твойте момчета нападат, дали да ги обират дали да ги бият на пътя. Земи се усвести и си подай оставката цвътко че заради тебе ще изгониш все повече от електората на гроба. е бога ми не си спомянм толкова престъпления срещу народа И СРЕЩУ ПОЛИЦИЯТА.

57

напнали

преди 12 години

напнали??????? Цялата ни държава е пълна с неграмотни като журналистите в ДНЕС.БГ!!!Висше в БГ 80% се завършва с преписване и подкуп!!!ПЪЛНО Е С НЕОБРАЗОВАНИ ВИСШИСТИ !!!

56

П

преди 12 години

Като и двамата са много добре познати на полицията и криминално проявени какво правят на свобода ве?!? Тва е проблема на тая държава няма *** правосъдие.За справка тук за блудстване с малолетни осъждат педофила на 3-4г. максимум, в САЩ ако само заявиш желание да спиш с непълнолетна/ен, ДА СПИШ не изнасилване, те осъждат на 4г.!!!!!!!!!!

55

Браво на ченгето!

преди 12 години

Да ги е набил по-яко, пък после и да ги е "напнал"! :) Тия си заслужават, *** с *** недни!Разни *** и *** с години вече упражняват безнаказано спортната дисциплина "дърпане на дамски чанти" и ако има някои заловени, то това се случва благодарение на някои граждани, които успяват да задържат крадците.Тези от "Люлин" пък решили да дръпнат чантата на мъж! И ще знаете, осмелили са се да го направят, като гледат, че дърпачите на женски чанти обикновено остават ненаказани.

54

До Томас

преди 12 години

Приятел и мен ме нападнах пред вратата в люлин бих се ама ме наритаха приятелката ми викна ченгетата. Междувременно записах номера на колата на тия които ме нападнаха. След доста дълго време дойдеха две дебели *** и нищо не направиха при явни доказателства. Казаха че смяната им свършила и утре да пусна жалба дори не се легитимираха прасетата. Та така аз не съм милиционер а НАЙ ОБИКНОВЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ И ТЕЗИ ПРАСЕТА СЕ ИЗХРАНВАТ ОТ МОИТЕ И ТВОИТЕ ПАРИ. А не правят нищо за обикновените граждани.

53

...

преди 12 години

амбицирал се е човека, като знае какво има в чантата, все пак цял ден се е бъхтил зад някой храст...но явно и нападателите са знаели

52

Анонимен

преди 12 години

Имате информацията само от един източник, не избързвайте с изводите. Като онзи дето се самоубил в тоалетната, докато бил арестуван.

51

asd

преди 12 години

tova change ne mu e chista rabotata za pruv put chuvam banduga da krade bordqga

50

Анонимен

преди 12 години

2 патрула, не след дълго....а ако се обадя колко ще ги чакам?

49

Анонимен

преди 12 години

хаха, яко!! браво на куката, сега и един по-як бой в районното и да ги пускат.

48

m.u.

преди 12 години

teq *** sa namerili koi da napadnat :D Sega 6e im skasat trutkite ot boi, dobre, 4e ne sa popadnali na obiknoven 4ovek, 6tqha da si go ograbqt i da im se razmine

47

Анонимен

преди 12 години

"Двама мъже са напнали полицай пред дома му в столичния квартал "Люлин" и са се опитали да го оберат, съобщиха от МВР."

46

Buhal

преди 12 години

до 49Сам си отговори на този въпрос.Не използва кирилица.Тогава?....

45

Анонимен

преди 12 години

Освен "напнали", авторът навсякъде пише и "изкочил" (т.е явно е правил нещо с кочове...), за което учителката му във втори клас би се хванала за главата...

44

Анонимен

преди 12 години

*** .. !

43

До 45

преди 12 години

Той да не пише на китайски, критико?

42

do 35

преди 12 години

Emi togawa go bie6 dokato ne go ubie6. Edin *** po-malko.

41

Анонимен

преди 12 години

Виждам, че всички сме се впечатлили от "напнали", но моята трактовка е, че са опитали насилствено да му вземат данъци.

40

с.

преди 12 години

Силно се надявам преди да е дошло подкреплението да е счупил с шутове поне 3 ребра на ***!

39

Buhal

преди 12 години

До 43.Ти драги анонимни ми приятелю първо се научи да пишеш на български и после коментирай чужди грешки.Кой знае какви бисери ще наръсиш тука.