197

стремеж

преди 12 години

На вниманието наПРЕЗИДЕНТ. ПРЕМИЕР, НС, МИНИСТРИ, ДЕПУТАТИ:ПО-долу, думите в кавички, ТРЯБВА да станат "Отче наш" на всички ВИ ( и НИ!!)ДА МИСЛИМ!!!!"Накарайте хората да мислят. Създавайте човеци, а не роби подтиснати и унижени. И тогава, тези човеци възпитани в духа на хуманизма, солидарността и морала, ще създадат общество, а обществото ще създаде икономика, стабилна и просперираща. "

196

объркано2

преди 12 години

А полицаите не са гледали кримки и да влязат ПРЕДИ него и да видят има ли залепен с тиксо пистолет или ннож на тоалетната, казанчето?Аз съм една стара и проста баба и се сещам..А те?????? Млади, с бърз мозък... вярвам и нов чип в главата, да не правят глупости...Много лошо... Защо е убита Мирослава, защо се уби единствения свидетел? Сеаг ще се претупа всичко и нИЩО няма да ясно...

195

сартр

преди 12 години

Стискам ръката на британския премиер за думите му и се подписвам и аз под тях! Затова британците живеят във Великобритания! Ние,за съжаление, живеем в най-пропадналата държава в Европа! Днешна България е гангрена, не ,проказа за ЕС! Бог да пази Европейския съюз от българските мутри!

194

объркано

преди 12 години

Чета РАЗЛИЧНИ МЕДИИ И НЕЩО НЕ МИ вързват ДЕЙСТВИЯ, ОБЯСНЕНИЯ:1. И БОРИСОВ КАЗВА" най-близките са виновни"- оставаме с впечатлени, че РОДИТЕЛИТЕ и СЕСТРАТА са искали да вземат пари??!!2. ЗАЩО ще бъде убита от този Стоев, нали са искали ПАРИ срещу Елеонора??3. Тя пък ги е познала...4. КАК този Стоев има пистолет??? Нали ловците имат ЛОВНИ ПУШКИ???"Петров бил ловец и се е самоубил със законно притежавано оръжие."А полицаите не са гледали кримки и да влязат ПРЕДИ него и да видят има ли залепен

193

До 246

преди 12 години

Изразила си се много точно - "семеен приятел"! Не знам повече подробности от това, което съобщават медиите, но в живота нееднократно съм виждала гадни примери, които доказват, че хора, на които е оказано доверие и цял живот са били считани за приятели, в определен момент извършват действия, равностойни на предателство или на престъпление и то спрямо детето на тези, чиито "приятели" са били. Много гнусна работа!

192

Анонимен

преди 12 години

Много мераклии за пари наготово, бе!Не им ли идва наум, че един ден всичко се връща - или на злодея, или на най-милото му!Никаква милост за виновните!

191

ss

преди 12 години

останалия ***, ще получи 15 години и след 10 е свободен, е толкова струва човешки живот ......

190

тъга

преди 12 години

Някъде казват ,че в повечето случаи жертвата познава нападателя-убиеца ,затова и не се е отбранявала .Срещнала ги е и ги е познала .....

189

минаваща

преди 12 години

Гнус и лицемерие>Директорът на полицията в Перник комисар Валентин Димитров се разплака на пресконференцията, дадена непосредствено след разкриването на зверското убийство на 17-годишната Мирослава.Утре ставам дядо, много ми е мъчно, каза просълзеният полицай. В дългогодишната си професионална практика той не е срещал друг подобен случай на убийство, извършено с такава бруалност, хладнокръвие и жестокост.Беше хубаво дете, сподели също топченгето. Той познавал Мирослава от малка и вътрешно още не можел да приеме факта, че вече я няма.Убийството на момичето потресе не само Перник, но и цяла България. До последно родителите на Мирослава се надявали, че тя е жива. Елеонора, по-голямата сестра, била убедена, че момичето е в Германия. Никой не подозирал, че то ще стане жертва на семеен приятел.

188

минаваща

преди 12 години

Майката на Мирослава пред БЛИЦ: Дайте 2 дъски да закова тая полиция!Дайте 2 дъски да закова тази полиция, нищо не върши. Обвиняваха ме, че аз съм я отвлякла. Това заяви пред БЛИЦ Емилия Николова, майка на 17-годишната Мирослава, чийто труп бе открит днес под моста в град Батановци.Емилия продължи с обвиненията срещу полицията, която близо 2 месеца правеше опити да открие дъщеря й. Съсипаната жена каза, че през цялото време пернишките ченгета намеквали, че едва ли не те я крият.Майката обясни, че от сутринта е на успокоителни и че едва се държи. "Ако трябва ще ги изпия всичките, каза още Емилия Николова.Тя разказа, че през цялото време Стойчо Стоев, който днес се самоуби, се правил на загрижен и притеснен. Мъжът, който призна, че е автор на отвличането й, често ходил в дома на семейството и сам предлагал да им помогне с каквото може.Сестрата на Мирослава Елеонора, също хвърли тежки обвинения към полицията. Тя заяви, че през последните 2 месеца от МВР й казвали да не се притеснява за нея, тъй като тя може би започнала нов живот в Германия.Убеждаваха ме, че сестра ми е в Германия и пие коктейли. Днес ми се обадиха по телефона, за да ми кажат най-страшното, през сълзи сподели Елеонора.

187

Анонимен

преди 12 години

Жалко за момичето.....мир на праха и

186

Анонимен

преди 12 години

Три-четири телешки пържолки да прати на кучето, освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда", предложи още премиерът на Цветанов, предаде "Дарик". И на това ли да се радвам! Хората загубиха детето си - той пържолки раздава! Гласувах за ГЕРБ, но това минава всякакви граници! Просто не е човешко! Ще се извиняват - глупости!!!

185

44

преди 12 години

Тук вече полицията е много проста и одговорна,пуснала убиеца да ходи до тоалетна и той се самообил.Просто саго изтървали и той сее отървал.Трябваше да одговаря пред закона,тези полицаи трябва да бъдат освободени веднага и подведени под съдебна одговорност,заедно със началникът им.Пуснали го да пикае,няма пикане няма сране братче той е убиец.Той можел да поиска дъго закарат на кино,сигорно щяха дъго закарат.Винаги полицаите са прекараните.

184

манчо

преди 12 години

всички коментари са излишни,докато шефа на мвр в перник флоров не си подаде оставката или не бъде уволнен дисциплинарно и незабавно от Ц.Ц . а най -добре и двамата некадърници да си отидат!

183

Анонимен

преди 12 години

Г-н Премиер! Другарю Борисов! Не е морално да искате от семейството извинение! За какво да се извинят? За това, че момичето е мъртво? Или за това, че след изчезването на детето МВР ни убеждаваше, че то просто е избягало щото не му харесвало в къщи? Стига вече! Уморихме се от демагогия! Ако ли пък знаете нещо, което остава скрито - то кажете го, нека знаем и ние!

182

Анонимен

преди 12 години

Кои близки са искали да вземат пари? Нали уж от тях са искани пари? Това, че момичето е познавало арестуваните, не ги прави "близки".

181

Бай Ганьо

преди 12 години

Майката на Мирослава пред БЛИЦ: Дайте 2 дъски да закова тая полиция!***********************************************************************Дайте 2 дъски да закова тази полиция, нищо не върши. Обвиняваха ме, че аз съм я отвлякла. Това заяви пред БЛИЦ Емилия Николова, майка на 17-годишната Мирослава, чийто труп бе открит днес под моста в град Батановци.Емилия продължи с обвиненията срещу полицията, която близо 2 месеца правеше опити да открие дъщеря й. Съсипаната жена каза, че през цялото време пернишките ченгета намеквали, че едва ли не те я крият.Майката обясни, че от сутринта е на успокоителни и че едва се държи. "Ако трябва ще ги изпия всичките, каза още Емилия Николова.Тя разказа, че през цялото време Стойчо Стоев, който днес се самоуби, се правил на загрижен и притеснен. Мъжът, който призна, че е автор на отвличането й, често ходил в дома на семейството и сам предлагал да им помогне с каквото може.Сестрата на Мирослава Елеонора, също хвърли тежки обвинения към полицията. Тя заяви, че през последните 2 месеца от МВР й казвали да не се притеснява за нея, тъй като тя може би започнала нов живот в Германия.Убеждаваха ме, че сестра ми е в Германия и пие коктейли. Днес ми се обадиха по телефона, за да ми кажат най-страшното, през сълзи сподели Елеонора.

180

loty83

преди 12 години

Как ще се извинява семейството на полицаите бе,нали затова им се плаща.Те,защо не се извинят на семейството за свинското държание,а?Бойко,този път тотално се усра,ще дава на кучето,което откри трупа на Мирослава пържоли,може ли такива думи от премиер?Бойко сега да види,защо единия от извършителите е мъртъв явно ченгетата са го убили да скрият истината за пореден път!!!!

179

Доли

преди 12 години

до 229ами позата на главата погледа

178

Dir.bg

преди 12 години

Единият от двамата арестувани за убийството на 18-годишната Мирослава Николова от Перник се е самоубил. Информацията първо беше съобщена от медии и едва няколко часа по-късно официално потвърдена от МВР.По-рано днес от полицията съобщиха, че трупът на момичето е намерен в покрайнините на града с помощта на планински спасители, а двама мъже са задържани за убийството.След разпити в ГДБОП и в Института по психология на МВР, единият от арестуваните - 36-годишният Стойчо Стоев-Чочо от Перник, съдействал на разследването, признал своята съпричастност към убийство, което било планирано и последвало изнудване на близките на Мирослава. Той разкрил съучастника си и мястото, където е укрито тялото на жертвата, съобщиха от пресцентъра на МВР.Днес мъжът бил отведен в жилището му на улица Тунджа" 13 за повторен обиск. Помолил да му бъде позволено да отиде до тоалетната и така успял да достигне до предварително укрит пистолет, след което се самопрострелял смъртоносно.По данни на БНР следобяд тялото на самоубилия се все още е било в жилището, а първоначално обявеният от Областната дирекция на МВР в Перник брифинг е отменен заради това.Премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти, че се е потвърдило, че Мирослава е убита от нейни близки, съобщи "Фокус"."Два месеца работиха службите и МВР по цяла нощ по това отвличане в Перник. Така, както и предполагах, то е с фатален край и най-близките хора там са искали да вземат пари. Това момиче още същата вечер са го удушили, но вече ги задържахме, отидоха и показаха къде са го заровили. Съжалявам, че бяха изговорени от близките й такива лоши думи за МВР. Надявам се - те да се извинят и да ги отправят към най-близките си, които са участвали в този процес. Но, за съжаление, трупа го изровиха и е така", каза премиерът.Той препоръча на вътрешния министър да награди участниците в разкриването на убийството, включително полицейското куче. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето, освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда", заяви Борисов, цитиран от Дарик.Радиото съобщи още, че самоубилият се Стойчо е бил разведен и има малка дъщеря. Той живеел на семейни начела с жена, която по непотвърдени данни работи като ветеринарен лекар.Според комшиите Чочо е работил като охранител. По неофициална информация на местния сайт "За Перник" последно той е бил гард на приятеля на сестрата на Мирослава - Борис Чолев, син на бившата главна архитектка на община Перник.Преди време Чочо бил охранител на известния местен строителен предприемач Фьодор Фьодоров - Федята, бивш съдружник на братя Галеви. Стоев бе обвинен като поръчител на подпалването на мерцедеса на бизнесмена Ясен Миленов преди две години. Той бе и един от заподозрените за отвличането и побоя на 48-годишния перничанин Румен Стоев, предаде БТА.БНТ съобщи, че отвличането е замислено още през май, с идеята похитеният да бъде убит. Първоначално обаче Стойчо и съучастникът му Марио искали да отвлекат брата на зетя на Мирослава, но решили, че той е много непостоянен в поведението си и трудно може да бъде похитен. Затова отвлекли нея. Първо я пребили, а преди да я удушат я накарали да напише писмо до родителите си с искане за голяма сума. Освен това я принудили да се обадил по телефона, за да съобщи, че похитителите искат откуп. Веднага след това я убили.Месец по-късно двамата написали писмо с шаблонни букви и го занесли до къщата на родителите, отново с искане за голяма сума пари.След като криминалистите стеснили кръга на заподозрените, стигнали до Стойчо и Марио. Убийството било разкрито, след като Стойчо се провалил на детектор на лъжата и направил самопризнания.След като трупът на Мирослава беше открит, стана ясно, че основната версия на МВР няма общо с истината. По време на разследването от ГДБОП отхвърлиха категорично твърденията на близките на момичето, че то им се е обадило и е съобщило, че е отвлечено. В медиите се появи информация, че целта на похитителите е била голямо наследство, което приятелят на сестра й получил - - бизнес за милиони в Италия. Сестрата обаче отрече да има такова нещо."Не говорим за отвличане, независимо от това какво се говори, какво се тиражира в медиите. Версията, която желаем да бъде вярна, е, че тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън България", заяви преди две седмици шефът на антимафиотите Станимир Флоров.Днес обаче от МВР потвърдиха, че роднините са били изнудвани.