434

Анонимен

преди 12 години

*** той и Боко е много лош - съсипва сега всичките планове на женицата... че тя се е надявала до пенсия да си докарва по някой лев допълнително през летните месеци, а той кво - взимай си керемидите и марш. То хубаво марш, ама тя сега къде да си търси друг обект, на една археоложка заплата и чат пат по някоя командировка ли да кара до пенсия, А?

433

Анонимен

преди 12 години

И то при силно положителни температури?

432

Анонимен

преди 12 години

Викате през зимата по света никой не рови археологически находки... Всичките чакат напролет?

431

Azz

преди 12 години

ето така се спазват срокове в строителството - с постоянно присъствие на обекта и с ясна позиция, че трябва да се работи! разбирам е воя във форума - отвикнала е номенклатурата да работи...ама ще се научи, иначе няма да оцелее!

430

Анонимен

преди 12 години

Предишното правителство оставило това, оставило онова. Я кажете откога се говори за метро в София и колко средства бяха погълнати покрай него, колко години се говори за нуждата от магистрали и колко народ си отиде по разбитите и тесни пътища в ужасяващи катастрофи. Защо нищо не се правеше? Защото средствата се "усвояваха" от подходящите наши хора! И сега било така- може, но поне ефектът е видим! Колкото и да крещите, народът не е сляп, нито глупав. Той добре преценява!

429

Разпознах го !

преди 12 години

Този човек на снимката съм го виждал на пазара в "Илиенци" в началото на 90-те години. Тогава той носеше плетена качулка на главата и се грижеше за стоката и автомобилите на пазарджиите от провинцията.

428

Анонимен

преди 12 години

Нищо не прави, защото е некадърен, неук и страхлив. И много зависим. Единствената му хубава черта е, че нарича нещата с истинските им имена, когато не касаят него и неговите хора, разбира се. И дотам... Сори, ама това не е достатъчно.

427

До 549

преди 12 години

Цитираш това, което премиера говори по пътищата. Въпреки, че той е един можещ финансист, не бива да му се доверяваш до такава степен. Само след една година ще разбереш, че неправилно си гласувал през последните три години. Аз още сега съм го разбрал, има и други като мен. Очаквам да се присъединиш към нас в 2013 г. Иначе, ще ни дойдат в повече още четири години майтапи.

426

списъци

преди 12 години

Борисов е начело в списъка на Строители на съвременна България.Станишев е начело в розовия списъка на Носителите на червени прашки.Доган не е в никой списък. Изтриха го.Кобурга е начело в списъка Личности откраднали най-много от България.

425

до бойко

преди 12 години

бойко я смени парите батинка да видиш какво ще стане .......лелеееееее ....тия туфлеци народните крадци да видиш вой какво значи

424

до 546

преди 12 години

Вътрешната задлъжнялост - 159 млрд.лв., което е 2,2 пъти от БВП. Гърците фалираха при 1,7 пъти, а ние сме отличници.--Икономически си неграмотен. Поне не пише на ик. теми, че се излагаш. Гърците фалираха поради огромен суверенен дълг, не поради вътрешни дългове. Външният ни дълг е много малък. Второ, тези 159 млрд. лв. вътрешна задлъжнялост не са реални, а шменти капели на фирми, за да крият данъци....Не пиши на теми, които не разбираш.

423

МОДЕРАТОРАААА

преди 12 години

Време е да се сложи катинарче на темата тука. Хахаха , вече се бистри международното положение, бюджетите от 2001ва година насам и тем подобни, всички си казаха своето:- Бойко бил тиква, Станишев е гей,археолозите - пияндета,Костов е предател, Волен е болен, Доган е *** !И РАЗБИРА СЕ НАД ВСИЧКИ :С-А-М-О Б-О-Й-К-ОООО!!! ЕВАЛА БОЙКОООО!!! БОЙКО СТРОИТЕЛЬО ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБЕ !!!

422

до 546

преди 12 години

оставиха 8.,24 млрд.лв гювеч на сегашния ни премиер.--Не четеш! По документи Станишев остави 7.6 млрд. резерв, а не 8.24. Но само по документи, тъй като имаше няколко милиарда неразплатени задължения, който не бяха включени в бюджета. Реално Станишев остави резерв под 4 млрд. лева, а прие резерв около 4.3 млрд. Станишев рязко стопи резерва - така стоят нещата, като в същото време чрез стъкмистика излъга за уж огромните резерви, които е оставил. А измисления излишък открадна с приятели.

421

До пост № 547

преди 12 години

"Поне нещо прави". Много искам да ми посочиш нещото което той е направил за три години. Признавам, по негово време на АМ"Марица" бяха монтирани 46 м. мантинели и той откри магистралата. "Люлин", "Тракия",Спортната зала, Метрото са обекти започнати от предшествениците му. Всичко друго на което е рязал ленти е построено преди той да се роди. Търкалянето му с ножици в ръце може да го изтъркаля от властта. Със сигурност.

420

Анонимен

преди 12 години

Добре де, смешен е, но поне нещо прави! И то съществено. Когато пътувате комфортно и бързо по новите пътища, малчите, нали? Когато уволняват корумпирани шефове, пак мълчите, нали? Като че ли за археолозите и археологията по време на предишните правителства се е правило кой знае колко, нали? Знаем кои изваждаха незаконно, изнасяха в чужбина и притежават все още безценни археологически находки от нашите земи. Донякъде знаем и поръчителите, и покровителите им.

419

До 541

преди 12 години

Не четеш.През последните две години чуждите инвестиции са минус 59 млн.лв.Вътрешната задлъжнялост - 159 млрд.лв., което е 2,2 пъти от БВП. Гърците фалираха при 1,7 пъти, а ние сме отличници. Инвестициите при ония *** (тройната)бяха средно 4 млрд. на година, оставиха 8.,24 млрд.лв гювеч на сегашния ни премиер. М.г. сме усвоили 6% от европейските фондове. Най бедните сме, това е безспорно.А за мафиотите и контрабандистите можеш да четеш в грамите на бившите американски посланици.

418

Анонимен

преди 12 години

Кометира се вече стара проява на премиера.Я кажете как намирате поредния нагъл монолог на премиера тази сутрин по БНТ.Много ми е чудно,дали в държата ще се намери един журналист,който да вземе интервю от ББ /без предварително написани от ГЕРБ въпроси/.

417

до червенотиквеничет

преди 12 години

добре бе кой друг ви питам 20 пъти вие си траете .ема траете си щот нямаааа.така се работи в посткомунистическа българия.археолози-айде моля ви се нещастници -саботьори .да саботьори и не ми излизайте с тия културните глупости .това пак са заръки от позитано.отворени сме ви вече .сега остава и другите милион и половина да се светнат и край с вас.

416

Анонимен

преди 12 години

Жалки червени потомствени *** и куролизачи, престанете всеки ден да лапате шланга на Бойко, щото от това лапане му става все по-голям и все повече ви влиза в *** ***! Ако и това още не сте го разбрали, значи наистина сте *** ***, което е кофти комбинация и сериозно застрашава светлото бъдеще на скапаната ви *** партия!

415

Мазньо

преди 12 години

Нещо мазничко е ял :) я как е омазал вратата :)