292

тези админи на сайта

преди 12 години

са типичен образ на некадърният българин ! Трябва да чакам 5-6 минути докато се отвори дадена новина от сайта ! Бах ти тъпите българи , имат 200 посетители и им се натовари сайта !

291

АРКАН

преди 12 години

Помнете Сребреница!

290

гурбетчия до 344

преди 12 години

Ами приемете закон ,който да е в сила и за българите живеещи в Турция ! Не може в Турция някакви си да се самоопределят като българи ,да носят бг. имена ,да говорят и учат свободно езика си ,а в Бг. да не може да има турци ! Ако се приеме такъв закон всички бг. турци ще отидат в Тр. , но няма луди българи ,които ще се навият да напуснат Тр. и да се заселят в *** Бг. !

289

ПИТАНКО!

преди 12 години

Който е със чуждо самосъзнание в случая турско трябва незабавно да напусне България има си държава която се казва Турция..Какво правят тук?Щом си български гражданин би трябвало да носиш българско име и да мислиш за България..религията не е от значение в случая а мисленето на тия талибани нашенските така да се каже...

288

Анонимен

преди 12 години

Защо в статията не е споменато, че АТАКА са били твърдо против тази точка да влезе в дневния ред и са напуснали пленарната зала в знак на протест срещу тази декларация? Или не е удобно, но ако беше нещо жълто за Сидеров , жена му първи щяхте да пишете глупости.

287

гурбетчия

преди 12 години

Няма смисъл от всичко това ,България просто не желае да осъди нито един виновник за това срамно дело извършено в края на 20 век ! Сидеров щом е толкова голям демократ да не умува какво е станало с арменците преди повече от 100г. , а да си помисли какво стори Бг. преди 25г.! Историята не се забравя ,но не бива да се живее само с история! Всяка държава има такива моменти в историята си ,по-важно е сега хората живеещи в Бг. да живеят в мир и разбирателство без значение кой какъв е !

286

bbbb

преди 12 години

А за цялсотната политика на БКП/БСП кво стана нещо няма посочени. Или ще чакате за измрат и тогава ?

285

Анонимен

преди 12 години

Още с първите дела и с времетраенето на тяхното разглеждане ще стане ясно що за специализиран съд ще бъде, или ще бъде отново един фарс, една мъгла в очите и ушите на наивниците от народа."Паживиом увидим".Така казват руснаците.

284

Анонимен

преди 12 години

*** изклесак, човек на ДС и на КГБ, завършил спец школа в Москва, заедно с други икономисти от соц. лагер, подготвяни за перестройката преминаване от социализъм към капитализъм и смяна на социалистическото планова производство с капиталистическо т.е с пазарна икономика. На тоя *** клес досието му отдавна е изнесено в Москва и той сега е спокоен, че не може да бъде посочен като агент на тайните служби. Реално той е бил много по-важен агент за Москва от агент Гоце, на който му разкриха досието, до като на Мангото досието му е в Русия и едва ли някога ще излезе на бял свят! Този *** изклесак беше дясната ръка на мега престъпника Луканов - главния човек на Москва, който изпълни отлично поставената му задача - цялата икономическа и политическа власт на партията да бъде запазена и от новоизлюпените червени капиталисти да зависи бъдещата политика държавата ни т.е да продължим да бъдем васали на Русия!

283

Анонимен

преди 12 години

Нека си припомним че Костов вкара и новините на турски език в националната телевизия. Та както пишат костовистите - Костов е виновен. И са прави.

282

Стрестнат

преди 12 години

Ухаа, това значи, че след 25 години ще търсим и виновниците за икономическата криза в която сме сега.

281

Анонимен

преди 12 години

е а де де за затвора е де .няма ли койййй.....а да видиме новия съд кво ше сдроби

280

kk

преди 12 години

Toq trqbvashe da e v zatvora.

279

Анонимен

преди 12 години

Nai-shte mi e dobre da go vidq s dupka mejdu ochite. Nikakav bulgarin ne e tozi. ***.

278

Анонимен

преди 12 години

332Защото всички знаят, че Костов е велик икономист. Пример : аферата Сапио.

277

вижте Българоубиеца

преди 12 години

Този акт на Костов може да бъде използуван от Турция и да повдигне обвинение срещу България за геноцид над турците в България. Ето това е най-страшното. Международната общност да осъди България и Българите, че са извършили геноцид. Но какво разбират кратуните около Иван Костов и самият той. Този човек никога в себе си не се е чувствувал Българин. *** в него е водещото Време е вече тази партийка да бъде изхвърлена от парламент и политическия живот, като партия предателка - Българоубица.

276

Анонимен

преди 12 години

Другарю Костов , защо продаде завод ЗРИ-Видин за 800 000 $ при условие че само готовата продукция в складовете беше за 2 500 000 долара и един програмен струг , каквито имаше 4 струваше 500 000 долара ??? защо съсипа България ???

275

лош изпълнител

преди 12 години

Добър началник - Тодор Живков и лош изпълнител - Пойко Порисофф!

274

Правилно !

преди 12 години

Правилно са осъдили възродителния процес. На днешното си заседание трябва да осъдят и терористичните актове, които турците извършиха през 1985-1986 г. Бяха взривени гари, отвлечено дете, осакатени българи и т.н. Повечето от участниците в този терор са живи, някои от тях са депутати, които храним с данъците си.Не е късно да бъдат съдени, защо все още им се радваме ?

273

Анонимен

преди 12 години

Костов трупа актив пред електората на ДПС. Най-после му стигна да акъла, че когото подкрепят те, той е на власт.