138

До 143

преди 12 години

Смешнико! Всички млади хора да напуснат България защото Борисов спрял тока! Преди Борисов тока никога не е спирал! Само 1час имаше и 3 часа нямаше! Нон стоп! Смехотворни червени ***! Ха-ха, ха-ха...

137

Анонимен

преди 12 години

Тогава неочаквано Стефания се обърнала и му зашлевила шамар по лицето.-------------------- Обяснете ми как може да си е завряла главата в гишето и неочаквано да се обърне и да го зашлеви по лицето?

136

хахаха

преди 12 години

да ти *** и полицая -срамота

135

Анонимен

преди 12 години

Ако полицая е мъж, никога няма да я остави да го удари, а като вижда афектиран човек, ще подходи внимателно. А ако наистина го е ударила, никога няма да си признае. А тези се оплакват като п*тки и искат съчувствие. Не разбирате ли, че това е излагация за един полицай?

134

Mадам, полис

преди 12 години

Mадам, ъмбъланс

133

Анонимен

преди 12 години

Срамота е да си полицай и да кажеш "бях на дежурство и ме изненадаха. Изненадаха ме и ми удариха един шамар пред хората". Е къв полицай си ти, след като се оставяш да те изненада някаква жена и да те бие на публично място?

132

Анонимен

преди 12 години

Представи си, че си пълен *** и главата ти в този момент се намира завряна през стъклото към касиерката. Що за *** си, щом главата ти е там? Нормално е полицая да я дръпне, дори да и сложи белезници, пък ако ще да е личната секретарка на румънския президент.

131

за 140

преди 12 години

Човече много си назад с истината,какъв Париж какви чудатости си написал бе,ти ходил ли си в Букурещ и в Париж за да ги сравниш така,а това че има метро не говори нищо,какви комплекси те стягат тебе или си българомразец. Мога да ти изброя прекрасни столици и градове без метра.Метро каза човекът, и какво от това бе ?

130

Анонимен

преди 12 години

Представяте ли си как някаква *** иска да ви открадне парите и вие докато се разправяте с нея, някакъв тъпан почва да ви дърпа изотзад? щ Естествено, че ще му зашие един шамар, още повече, че е жена и няма никаква работа да я пипа и дърпа. А българските ченгета са известни с тъпнята си, все ги изненадват и ги удрят, стрелят и какво ли не. Сами не се пазят, а после като им падне вързан човек го строшават от бой, това не е ли идиотизъм.

129

Анонимен

преди 12 години

141, ходил съм на курорти на различни места. Селяци с пари има навсякъде. Само в България съм виждал англичанка-*** по душа да мери темепратурата на супата с термометър. За това нещо в Париж дискретно биха и показали вратата. Там специално сервитьорката идва и ти взема чашата с недопито кафе, без да се интересува дали си го изпил.

128

237

преди 12 години

ШАМАРЬТ ТРЯБВАШЕ ДА Е ЗА БОКО ТИКВАТА ЧЕ НЕ Е ХВАЩАЛ СНЕЖИНКИТЕ КАКТО ТРЯБВА

127

xaxa

преди 12 години

Всичката ни Мара втасала, че румънците да мислим.простаци като тази има навсякъде да се спасяват както намерят за добре.

126

Анонимен

преди 12 години

...Сами са си виновни -- като знаят какви свинщини се сътвориха през лятото по Бг. курортите !!! Как могат да мислят за почивка в държава управлявана от комбинацията : КОМУНИСТИ + МУТРИ = ГЕРБ !!!

125

лъжи себе си не мен

преди 12 години

Така така , румънци , британци ,евреи, руснаци ,къде са българите на почивка в родните ни курорти ?. Българинът в България няма права ,не може да е с българка ; не може да почива ; не може да е радостен ; не може да има банкова сметка ; не може да яде качествена българска храна ; не може , е вървете по дяволите.

124

123

преди 12 години

СРАМ ЗА БЬЛГАРИЯ ДА СПИРА ТОКА В ТАКЬВ КУРОРТ ЗАСЛУГАТА Е НА ДРУГАРЯ БОРИСОВ ДАНО ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА ДА УСПЕЯТ ДА НАПУСНАТ СКАПАНАТА НИ ДЬРЖАВА

123

до 139

преди 12 години

Ти явно не си бил на по-скъп курорт другаде, но да ти кажа, хората като знаят колко им плащаш и гравитират около теб като сателити, няма значение какво и кога искам всичко го получавам веднага, дори ако искаш да обикаляш по магазини или из курорта ти осигуряват безплатен луксозен транспорт и шофьор, който си те чака кротичко в колата и е винаги усмихнат. В БГ курортите са ***,презастроени,пренаселени, мръсни, а видно е че и не винаги имат ток, да не говорим за морските....

122

до 136

преди 12 години

Каза човека, който не е стъпвал в Румъния и може би не знае, че столицата й винаги е сравнявана по прелест с Париж, имаше метро откакто се помня, хубави летища и гари, и изобщо всичко им е по-организирано от нас. *** в Румъния са тези, които са дошли от БГ и се срещат предимно в пограничните райони с БГ.

121

Анонимен

преди 12 години

Казах го веднъж и пак ще го напиша: 50% поне от туристите в България (чужденци) са *** по душа и правят страхотни простотии. Вместо да идват насам, да си седят там, от където са и да ходят другаде, на по-скъпи курорти да пробват там номерата им минават ли. България е страхотна страна, тия дето я плючт, да си е*ат майката.

120

Хъм

преди 12 години

Правилно ги е ошамарила, платили са си хората(кой знае как са им съдрали кожите) накрая няма ток(това проваля и почивката им, и празника им, и им харчи безпричинно парите). Тя пак само с шамари, ама як бой им трябва, за да се научат като искаш да прибираш парите на хората трябва да има за какво. Като ти спира тока, генератори ли ще ползваш, на ръце ли ще ги носиш туристите, ама няма да им противоречиш, защото са се *** до шия с тези гафове и туристите са си прави да протестират.

119

ЗОРО

преди 12 години

Всички дупедавци-тръгвайте за Румъния и не се връщайте!!! Това че румънските туристи в България са нагли и много дразнят е ФАКТ(това лято се наложи да ошляпам 2-3)!!!