41

До № 49

преди 12 години

Гошко, не бе, общественият сектор са бюджетните, а другите са частния. Прочети само до края, първите пет реда от статията, моля. Къде тука набърка търговията. Па и доходност, и бързина, а? Ти ще изкараш, например Ковачки, по-беден от магазинера, от който си купуваш салама!

40

pissed off

преди 12 години

....друго значение исках да кажа

39

pissed off

преди 12 години

do 47:и тогава какъв е смисъла от вметката..."в България", можеха просто да напишат "само 1 от 3 работи",защото от така написано заглавието има съвсем друго заглавие...обаче явно на повечето хора журналистическите некадърности не им правят впечатление!

38

гурбетчия

преди 12 години

То в Бг. нито да си безработен на някакви си мизерни помощи /35лв. месечно +еднократна помощ за отопление/ ,нито да си работещ на някакви мизерни заплати по 500лв.! Все мисля ,че някой щастлив ден ще се оправите и вие ще заживеете като бели хора , не губете оптимизъм !

37

Гошо

преди 12 години

Един на всеки трима работи. От работещите един на всеки трима наистина работи другите разнасят клюки. И почти всеки трети бил в обществения сектор демек търговията. Тук всеки иска да забогатее бързо с търговия и никой не иска да произвежда защото е по-трудно и с по-ниска доходност Тук двама от тримата са тарикати дето гледат да излъжат някого. И не псувайте ГЕРБ. Този манталитет не е от вчера. Ниски били заплатите, Които от вас са били или са на запад знаят как се работи там и как е тук

36

Гошо Тъпото

преди 12 години

Кой не скача е...червен,а кой скача е...балък;де го Костофф,дето затри индустрията наБългария и хляба на...милиони българи.

35

до 46

преди 12 години

"а останалите 2 от 3-*** къде работят"останалите 2 от 3-*** са пенсионери, деца, ***, нетрудоспособни. кое не разбра? да не би всичките 7 милиона да са на възраст между 20 и 60 години в перфектно здраве и нецигани?

34

pissed off

преди 12 години

"Само един от всеки трима работи в България"а останалите 2 от 3-*** къде работят??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

33

Анонимен

преди 12 години

Аз не познавам нито един кадърен човек, който да няма работа!!!!!!!!!!

32

селянин - до Шоп

преди 12 години

Шопе, усещам, че сме от едно и също село. Но и я така. Работа нещем, а ако може повече да се чешем и да гледам, и по-мисленето ме нема....

31

Анонимен

преди 12 години

Истинския проблем е,че закона не важи еднакво за всички.И схемата е една и на всички нива от най малката масичка и сергийка до енергетиката и износа.Тя е и в контрабандата същата схема и е държавна политика.Появи ли се някой дребен нов на пазара,веднага му се пращат данъчни,полиция,пожарна,митници и т.н.Ако случайно е изпълнил всичко и се инати да не си плаща на който трябва го почват със заплахи,ровят в миналото му,пускат се неверни слухове,пращат се дебеловрати.Ако пак не се откаже го свиткат.

30

Анонимен

преди 12 години

Заплатата в БГ е колкото да ядеш.Ако има и сметки и заеми умрел си.

29

Анонимен

преди 12 години

''Едва 1 на всеки 4-*** граждани на държавата работи в частния сектор.''Че то държавата го съсипва частния сектор.Прави монопол и дребните ги удушва.Молове направиха толкова много все едно сме китайци.Дребния търговец с магазинчето умира.Само интернет доставките още някой ланаджия се държи на пазара и автомивките.Тук-там някой дребен оцелял.Мо защо държавата не иска дребен бизнес?Ами за да има безработни и да има наплив за ниски заплати в техните монополи и обръчи от фирми на депутатите.

28

Шоп

преди 12 години

Щом ми се доработи,легам и чекам да ми мине.Оно работата и на тепсия да ми я носят, па я не искам.Гледам и мислим,гледам и мислим и по едно време се усещам,че само си гледам.:)))

27

е не е така

преди 12 години

Пак не е баш така.Един от тримата назначени работи,а другите двама го гледат и дават акъл.Отделно на всеки работещ,на едната му ръка висят двама пенсионери и едно дете,а на другата двама *** на,които внася помощи и осигуровки.

26

Sony

преди 12 години

Auuuuuuuu,az zabravih :))da izredia niakoi ot tiah a te sa : laji, izmami , spekula ,obirjiistvo,kurvalak,pederaslak,cigania itn.... ;))))

25

до п. джудже

преди 12 години

тук сме се събрали само втори и трети. ;)

24

Мързел

преди 12 години

Има смисъл да работиш само ако ти плащат...Да не говорим, че в провинцията за 500 лв заплата хората ще се избият.

23

пръдливо джудже

преди 12 години

един на трима работел...като гледам как работят тук пищещите,ми става ясно защо сме на такъв хал...

22

Sony

преди 12 години

Nedite da lajete aloooooo ,ako vi vidi TIKVATA I OCHILATKOTO DIANKOV che takiva neshta se pishat vednaga she vi zatvoriat saita.Vie ne slushate li kakvo vi peiat dvamata nai-dobre sme v Evropa po vsichki pokazateli