39

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 12 години

Предлагам Израел да изпрати делегация на обиколка в България. Да мине по летища и КПП-та и да се убеди с очите си колко много дюнерджийници има навсякъде. Обезопасени сме отвсякъде.

38

))

преди 12 години

ми те *** от МОСАД може и да са имали акция тука -ама на физкултурника ли ще го кажат тва -дошли свършили са работата и са си тръгнали - пък нашите пак не разбрали - ми защо да ти се казва бе аланкоолу -да осереш операцията ли )?

37

Ушефф

преди 12 години

МВР, най-голямата инвестиция на държавата за трудоустройване на ментално сакати типове от всякакъв пол, вероизповедание, "мироглед", апетит и други антропологични аномалии свързани с "работещите" там мързеливи същества. Нямаме нужда от МВР, а от реална индустрия. Закривай. Съкращавай. Махай. Режи милиционерски кратуни.

36

Анонимен

преди 12 години

Ай стига с тия компоти и туршии пред бомбаж бре

35

До 30

преди 12 години

Ахмедчо, хайде като е толкова хубаво вземайте си всички като теб оттатък и не ги пускайте да се върнат. Щото помниш ли 'голямата екскурзия' и колко плакаха докато се върнат в България.

34

pege

преди 12 години

тия винаги са не информирани .Хората от вън ще им го разкрият а тия спат.Глезените деца на герб

33

gft

преди 12 години

тук може да се каже смо WTF????

32

Тялото

преди 12 години

То и да беше гръмнало нямаше да разберат.После щяха да арестуват няколко клошари-терористи.

31

Анонимен

преди 12 години

До 25 може и да те цепи от смях снимката ама знаеш ли какъв граниче пункт изградиха турците за по малко от 2 години *** и виж, такъв си нямаш

30

ахмед ДО 25

преди 12 години

Сцепи те снимката от смях, ама като минеш отсам (в Турция), всичко е чисто, подредено, като цветен телевизор, а като пресечеш в другата посока - към вас - все едно черно-бял телевизор, всичко е сиво, мръсно, кално, олющени сгради, разбити пътища, гладен и изстрадал народ. Ох хайде стига че чак на мен ми стана мъчно ;)

29

до 25

преди 12 години

Свиквай с новото име Асанчо

28

мбуахаха

преди 12 години

ЦЕЦо и нашто МВР винаги разбират новините последни. МБУАХАХАХАХАХАХ. Терористите не могат да ни направят нищо, защото ще умрат от смях:)))

27

Антикумонист

преди 12 години

До 19 - някаде бях чел че еврейските авио лини - Ел нещо си имат системи за защита от ракетни нападения,и че това е една от малкото авиолинии принадлежащи на воено въздушните сили на някоя страна.

26

ринго

преди 12 години

евреите не са в отношения с турците и нищо чудно да скалъпят някоя игра при която взривно устройство поставено в Турция да гръмне в автобус с еврейски туристи.А може и други да разиграват комбинацията за още по голямо обтягане на отношенията между двете държави.Всичко е възможно а че нашите служби спят дълбок зимен сън е без съмнение щото нас дюнерите ни пазят .Бойко е като Нерон .Оня бил голям певец и артист а нашият е голям футболист бил арабите от посолствата на мачле .Велико постижение ..

25

Анонимен

преди 12 години

Снимката ме сцепи от смях на границата в Република Пуйка

24

Анонимен

преди 12 години

Бойко да каже, .... Цветанов щом не знае ...

23

недоволен

преди 12 години

Понеже са много капризни господата от Израел, защо не си стоят в държавата , а да не ходят насам натам и да създават на държави, като нашата, допълнителни проблеми. Аз лично съм против на достъп до нашата територия на хора, които са в положение на войнна с други държави и по този начин и ние ставаме мишена, да си седят в къщи.

22

тими

преди 12 години

в момента с цензурата е по страшно и от татово време в момента сме като в сталински режим нищо не се случва нищо не се казва и пак започнахме като преди 10 ти да разбираме какво се случва в държавата започнахме пак да слушаме радио бибиси и четеме демократичните медии и световни агенци сташно става за нас пак връщаме се при сталинския режим на цензура

21

Спонги

преди 12 години

Мусад ще събуят и отнесат и гащите на Цецо без той да разбере. Мале, мале. Физкулт Ура. Нас Дюнерите ни пазят.

20

Анонимен

преди 12 години

Тия май забравиха кой ги спаси от Хитлер.