117

Анонимен

преди 12 години

115За *** както и за прасето нищо не е важно докато не му теглят ножа!

116

чики-пики

преди 12 години

дебелото го излъгали каква е ситуацията... щото ако знаеше наистина каква е ситуацията щеше да грабне греблото или да яхне снегорина и да реши проблема. е, в най-крайния случай щеше да се обади на чичо Боко да забрани снега... поне докато се стопи тоя дето падна. очаквам операция "***" срещу летните гуми в която след "специална акция" на маскираните блюстители на закона ще бъде съсечена цялата ТИР-аджийска мафия саботираща неистовите усилия на "органите" да "си свършат работата"..

115

Супер анонимен

преди 12 години

Не виждате ли, че управляващите са в паника от некадърността си.Просто първите бушони изгърмяха, за да защитят Вожда, /а къде е той по време на бедствието?/.Цветанов стигна до там, че упрекна пътуващите по магистрала Хемус, че пътуват по нея.Защо плащаме данъци, винетки? Не е ли длъжна държавата след като прибира парите от данъкоплатците да осигурява що-годе нормални условия за пътуване?Повече прилича на обир на обикновения българин.Що за магистрали строи Борисов, когато Цветанов препоръчва по време на снеговалеж да не се пътува по тях?

114

до 113

преди 12 години

...много важно...!

113

до 111

преди 12 години

Ами ,а да ви видиме ....?Нали сте силни...?

112

108

преди 12 години

БНР съкращава кореспонденти в чужбина заради липса на средства

111

108

преди 12 години

'НСИ отчете за ноември 2011 г. спад във всички сектори на икономиката""Спад над 14% в търговията с техника и мебели""Производството в добивната промишленост намалява""16.3% е спадът в строителството на инфраструктура"Ето това е положението!И кво ми строи Боко на дедовия като има голям СПАД в строителството на инфраструктура???Тези са професионални измамници но като има БАЛЪЦИ ще има и тарикати!

110

Анонимен

преди 12 години

Алоооо, управляващите, дали сте наясно, че България не е София + двете магистрали?! В останалите няколко хиляди населени места също живеят хора!

109

pege

преди 12 години

Трябва некой да е виновен за да спадне напрежението иначе целокупно требва да си одатАма софия не е българия.

108

e

преди 12 години

Пак е добре , че не обявиха пролетта , че пътищата са изчистени

107

Анонимен

преди 12 години

Пари нямааааа,ПАРИ.Снежинките се ловят с ПАРИ.Боко загроби цялата икономика.Вие *** го избрахте като си мислехте че ще прецакате онези с парите а си го нанизахте големия.Сега ДГД ***!

106

Аспарух

преди 12 години

Аз все още не мога да разбера тези трима директори за цялата обстановка в страната ли са виновни? Защо не уволнят някой от всички останали "безотговорни" райони? Нима директорът на АПИ не отговоря за цялата пътна мрежа? Или направихме сеира, ай стига толкоз?

105

Анонимен

преди 12 години

"КОИ Е ПОДПИСВАЛ ДОГОВОРИТЕ С ТЕЗИ ФИРМИ? МАЙ СТАНИШКО? КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ БЪРКОТИЯТА? И ЗАЩО ДА НЕ МУ СПРЕТНАТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЕДИН ЕКШЪН"Другарю гербер до края на зимата се очаква да вали още ЕКШЪН, а през пролетта ще го обърне на дъжд, това каза Любка Кумчева. Гарантирано от ГЕРБ.

104

ffff6

преди 12 години

Лиляна Павлова партизанска внучка така че си направете изводите какви хора ни управляват.Трябва да се приеме закон и за наследниците на комунистите да нямат право да заемат висши държавни постове до девето коляно .

103

Дражко

преди 12 години

Естествено че обстановката е спокойна!Като спря да вали!

102

Анонимен

преди 12 години

ха да видим новите като завали следващия сня гкви ще ги забъркат

101

Аспарух

преди 12 години

НСА НСА НСА НСА!!!!Докато наемат в МВР предимно, да не кажа само лица, завършили това..... хмммм..... "учебно" заведение, МВР няма да се развие!Я да си примопним коя акция на цвръцко завърши с ефектива осъдителна присъда??!?!?!

100

yyyy

преди 12 години

това ДЕБЕЛОТО Е ЗА МАХАНЕ

99

до 83 добавен от:

преди 12 години

ити попадал(а)ли си в такава ситуация?определено не сииии.Ченгетата се правят на полубогове,а на въпроси докога да си дремеш напътя,е под достойнството им да ти отговорят.друг е въпросът как са ги изпратили там,щото в такова време,си почестват топките ,в някое топло барче.Ще ги видите отново на пътя лятото,след някой знак 40 км,срещу някой нагорнище,и ще ви попитат-И КВО ПРАИМ СЕГА?

98

голям смях

преди 12 години

чух че оня *** щял да арестува за летни гуми.