29

Анонимен

преди 12 години

Казвате къде е тръгнал в този студ и т.н и т.н., а да сте се замислили, че едва ли от добро е тръгнал човека? Ами ако и бил тръгнал на лекар примерно или за лекарства? Да сте се замисляли, че по селата не е като в града и понякога най-близкия лекар е в друго село. Ами ако случаят е бил такъв и човекът просто е нямал избор? Или какво да стои болния и да чака докато се стопи снега.

28

Анонимен

преди 12 години

Възрастен мъж замръзна докато чакаше междуградски автобус на спирка в село Мугла.________________________________________________________________________Бог да го прости човека, ама къв автобус е чакал и на коя точно спирка, само журналиста си знаещото в село Мугла смолянско живеят 9 старци, автобус няма дори лятото, а спирка пък няма от 20 години

27

Анонимен

преди 12 години

В София някой може да замръзне и докато е вътре в автобуса.Например в 120.

26

Анонимен

преди 12 години

Господ да го прости човека! Това е ужасна смърт! :-((А колкото до снегопочистването като гледам какво е в София, направо се чуда къде, по дяволите, са отишли парите от разните данъци и такси! Определено не и по предназначение!

25

Анонимен

преди 12 години

От три дни преди това говореха,че ще има снеговалежи и усложнена метеорологична обстановка .Този деди къде е тръгнал?То трябва малко и акъл.Нали за това са прогнозите,човек да може да си направи сметката.

24

бай Ганьо

преди 12 години

Къде е вашия *** гербери дето само се хвали на гол ***? (Макар, че казват, че той и без *** станал, че Бареков му го излизал :))))

23

до 18

преди 12 години

Като гледам колко си грамотен и си представям какво си работил в Колорадо.

22

Българин

преди 12 години

Ами,то май Станишев е виновен.Така де.На този човечец който не го познавам както и на първата жена осъдила здравното министерство/Захариева/ вече не им трябват магистрали.Мир на праха им.

21

ДО !

преди 12 години

Да, беПрез август нямаше такъв студ!

20

!

преди 12 години

През зимата ни пречи снега, през лятото - слънцето и горещините.

19

Анонимен

преди 12 години

ей гномове сте били и ще си останете от 50 г.ни изненадва какво ли не я зимата я лятото я извънземни я неспособноста ни.....винаги. племе недоносено

18

Оооо

преди 12 години

Жалко за горкия човечец! ;( Но как може да си прехвърляте топката постоянно?? НЕ САМО ВЛАСТТА Е ВИНОВНА, А И САМИТЕ ОБЩИНАРИ! ИЗВИНЕТЕ, НО СМОЛЯНСКО Е ПЛАНИНСКИ КУРОРТ, КЪДЕ СА ВИ ОБЩИНАРИТЕ БЕ РОДОПЧАНИ?! НЕ СЕ СЪРДЕТЕ САМО НА МИНИСТРИТЕ, САМИТЕ ХОРА И МЕСТНИ ВЛАСТИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ! ВСЕКИ МНОГО СЕ ПЪНЕ КАТО СЕ ИЗБИРАТ КМЕТОВЕ, НО ДА СЕ ПОГРИЖАТ ЗА ХОРАТА СИ, И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ В ПЛАНИНИТЕ ВСЯКА ГОДИНА Е ТАКА, НЕ МОГАТ!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ И ВЗИМАЙТЕ МЕРКИ, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ ПОВЕЧЕ!!!

17

Анонимен

преди 12 години

Преди 3 години така щях и аз да свърша и то в подножието на центъра на средно голям град в България.Няма да го споменавам , за да не му правя реклама . защото не заслужава.Чакайки междуградски автобус в 6 сутринта на -15 -20 градуса.Чявдарът явно е умрял от студ и не са могли да го запалят.Добре, че слд час чакане на кучия студ се отказах и се отървах само с премръзване на крайниците и после тежък грип от който 10 дена се възстанивявах .Мислех да съдя общината , но се отказах да се занимавам

16

Анонимен

преди 12 години

ами Бойко мутрата защо мълчи по случая ?

15

Анонимен

преди 12 години

... човекът сигурно се е опитвал да предизвика предсрочни изборина спирката, по внушение на (о)СтаниШеф ...

14

до 14

преди 12 години

Говорят си две мутри карайки джип в пустинята: - Брато, карай внимателно, че тук е яко заледено! - ???? - Еми глей колко пясък са насипали!!

13

Анонимен

преди 12 години

живях в колорадо а той е на 1600 м. надморско равнище и като завали ви е бедна фантазията.е не е имало такива ***.ще ви кажа защо е така защото цялото управление на държавата идва от едновремешните рабфакултети само некадърници .точно така всичките ни неволи идват от там че сме най некадърните в целия свят .две педи сняг блокираха цяла държава СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ ЕЙ *** ВЕЧЕ ИМА ХОРА ЖИВЯЛИ И ВЪРНАЛИ СЕ ОТ ВЪН СМЕШНИ СТЕ НЕКАДЪРНИ СТЕ НЕ ЗНАЕТЕ И НЕ МОЖЕТЕ отнася се за целия управленски апарат

12

до 13

преди 12 години

Австрия е в друга географска област и е с друг климат, така че примера не е уместен.

11

to blake

преди 12 години

Абе пич, оставаше и вчера като нямаше сняг да имаме проблеми.....ти май си голем мало.....

10

Blake

преди 12 години

Абе ***, стига сте плюли. Вчера се прибирах от Шумен до София - целия път беше перфектно почистен. Вие какво искате - я вижте в Австрия кво е положението, и там ли ББ ви е виновен???