194

за 194

преди 12 години

Ще комунизма, ама ще го изритаме с едни грозни български ботуши, като ***.

193

ще бъде прерязана

преди 12 години

Движението ще се извършва в едната лента, заяви Цецо Лажецо, която ще бъде прерязана от другаря Борисов!

192

пожарникаря

преди 12 години

Нема да се плашите копилета снега ша го пратим во историята на неово место,че ви викнем ветеро он че помете сичко,аре че днеска требе да играем с"Див пръч"чучулигово,после пак че лъснем на първа страница с хектрик,аре чао компанията от бете ви боико и оборо на мърлячите гейб...

191

Анонимен

преди 12 години

Споко! Борко е звъннал на Господ и му е обещано снеговалежът да спре!

190

Анонимен

преди 12 години

До 191-Ако искаш си ходи при комунизма - там всичко е общо и си живеете в малко скромно стадо....Отговорът на Комунизма: Граждани-господа, забравете призивите да идвате при мен! *** демократични не ща! Копайте компири и чакайте малко аз ще дойда при вас!

189

с гаранция

преди 12 години

Така или иначе живота ви ще приключи със смъртта! Какво ви пречи да бъдете погребани в някоя непочистена преспа? Гарантирано от ЕТ "герб"!

188

Анонимен

преди 12 години

Дано спре снега, че Боко ще затвори и държавата с неговото ловене на снежинки във въздуха:)Явно дебелата министърка не е толкова пъргава да ги лови:)

187

за 189

преди 12 години

Ако искаш си ходи при комунизма - там всичко е общо и си живеете в малко скромно стадо.

186

С обич - Маите

преди 12 години

Защо е този негативизъм , бе хора .Това е последния проблемен Януари , идва Декември 2012 - защо тея нерви :)

185

Иван

преди 12 години

до 184: Е за матриала ставаше дума де ! Ако е мое ще чистя - ако не през *** ще газя.Втакъв стил са разсъжденията по всички теми.

184

за 184

преди 12 години

Абсолютно вярно. Плащаме данъци, а в същото време трябва да чисти общинските терени от сняг. Каква е тая ангария? Да не се е върнало турското робство?

183

Анонимен

преди 12 години

България парализирана от 15 см сняг:))) Е това отдавна не се беше случвало:)))))) Какво ли ще видим още:)) И най-лошото е, че не могат да се използват супер магистралите Бокови от автомобили:)) Само със шейни и впряг от кучета:))))

182

от 184

преди 12 години

В добавка, като си забия тия 4 колчета, ще продавам минетки - документи даващи право за определен срок да се минава през територията ми, оградена с тия 4 колчета. Те това е капитализъм и демокрация в пълният им блясък!

181

ще бъде спрян снегов

преди 12 години

Почистващата техника ще тръгне от Ботевград към София и поради тази причина временно ще бъде спрян снеговалежа в Северна България, обеща Цецо Лажецо.

180

Анонимен

преди 12 години

"А като падне сняг никой не си почиства пред вратата да покаже какво иска от държавата."Пред вратата моя собственост ли е? Ако е - ще го чистя и ще си забия 4 колчета, да си маркирам. Ако не е моя собственост - по какъв точно начин ще ми вмениш отговорност да полагам безвъзмезден труд в полза на държавата? Това да не ти е комунизъм?!?

179

АМБ

преди 12 години

Ако решим да потърсим отговорност от енергиините дружества за останалите без ток селища - ще кажат че няма да платят защото случилото е форсмажорни обстоятелства,същото важи и за агенция пътища,здравната каса,пенсионната с-***,управлението на държавата.за целта крайно време е и ние да спрем плащането на данъци поради форсмажорни обстоятелства- криза е.

178

Анонимен

преди 12 години

Явно шефа на летището също е нарочен за уволнение вече.

177

Анонимен

преди 12 години

Е нали вчера имаше 40 снегорина в отсечката Ботевград- София :))) или ги имаше само по документи

176

Иван

преди 12 години

Българите са най недоволното племе - през зимата имало сняг,пътищата непочистени, през лятото - жега имало комари.Как не се намери някой доволен .Мързеливи и недоволни.Че и държавата щели да съдят за непочистени пътища.А като падне сняг никой не си почиства пред вратата да покаже какво иска от държавата.*** се изхвърля през балконите,стълбищата надраскани и изкъртени.И все Борисов или друг е виновен.Я се огледайте какъв матриал сте.

175

ludnica

преди 12 години

Oshte po dobre.Gqurite she si sedqt po selata i v Sofiq(aka"Hollywood") shte moje da si po4inem malko ot selqniq!