25

Анонимен

преди 12 години

Какви 40 машини бе *** сигурно 39 пъти сте броити авариралия снегорин при Чурек!Три снегорина са минали от 09,30 до 14,00ч.Четири часа дремахме пред първия тунел посока Ботевград.Добре че дойде един човечец с Фадрома та проби ,за да обърнем обратно движението!Да дойде оня РЕЖИЛЕНТОВ с онова пухкавото девойче наречено министър да видят какво става и как милиционерите си бъркаха в носа!Такава тъпотия няма по света!!!

24

Анонимен

преди 12 години

ne e ntlb a MTLB

23

Анонимен

преди 12 години

до: 21Ами да почерпиш приятелю, че такова щастие те е споходило!

22

fck

преди 12 години

Бойкооооооооооо хващай снегорина и газ по твойте магистрали да ги чистиш и песак да слагаш ,че орта немогат да си отидат дома :D

21

indi

преди 12 години

Тъщата е от около 4 часа там....

20

Анонимен

преди 12 години

Аз пък предлагам родната полицията като най-оборудвана и дейна да използва специални разузнавателни средства и да следи времето. На Времето като му дръпнат и един хубав пердах в полицията и всичко ще си казва 5 месеца преди да е направило "белята".

19

bull

преди 12 години

Жена ми от 5 часа стои автобус над Ботевград

18

bull

преди 12 години

kade sa NTLBetata?

17

Анонимен

преди 12 години

Стига сте се жалвали ...Нормално е да стават такива неща. Гледах новините , не само тук се затварят пътища и магистрали ..Нали тези дето карат снегопочистващите машини са същите като нас ... вместо да си вършат работата, обичат да си я гледат и какво ли си викат ... да бе е сега за 500 лв заплата няма да си давам зор я ..Аз съм на работа цял ден, има време да мина да изрина и да опесъча :))Накратко, такава е ситуацията, затова изпадаме ежедневно в ситуации където някой не си върши работата

16

Анонимен

преди 12 години

Мене това за гумите на ТИРовете ми мяза на опашата лъжа за оправдание, няма тираджия, който януари месец да тръгне през проходите с калпави гуми, а и да се намери някой ***, то той ще бъде изгърбен от родната милиция до десето колено още на 5-ия километър :)

15

до 13

преди 12 години

Вместо да те скъсат и да ти развалят настроението , ще се явиш директно на поправителната .

14

Анонимен

преди 12 години

Както винаги виновни са шофьорите и гумите:)))) Нищо ново!:) Нима мислите, че Боко не е хванал снежинките във въздуха:)))

13

Student

преди 12 години

40 машини е абсурдна информация !!! Аз лично бях тръгнал за изпит около 11:30 днес.. Няколко километра преди тунелите всички коли стояха на едно място и не помръдваха.. Само едната лента от платното на магистралата беше изчистено в посока Ботевград. Платното за София не беше пипано.. Снегорин си буксуваше на едно място и беше единствената машина, която видяхме.. Само можете да се сетите ползата от нея каква беше :) В крайна сметка - благодаря за проваления изпит на господата управляващи ..

12

Лентичко

преди 12 години

Снощи между 17:30 и 19 часа преминах по Хемусо от София към Ябланица. Натигнах 2 снегорина и видях 4 в отсрещното платно. Около района на Витиня беше най-трагично положението.

11

Гуми?

преди 12 години

Гуми ли, 7-ми януари...? Значи, тези фирми, които си пускат камионите по пътищата с такива гуми, да хванат и да им вземат лицензите на всички до една и да видим дали догодина някой тир ще бъде с неподходящи гуми. За останалите, спиране на автомобила от движение, солена глоба и т.н. А щто се отнася до снегопочистващите фирми както и да ги глобят все ще им е малко! Внимавайте на пътя, че много комплексари има, които си мислят, че законите на физиката не се отнасят и за тях!

10

Дядо Мраз

преди 12 години

Снежанка лови снежинки във въздуха.Нещо обаче не се получава. 2-3 гадни снежинки все пак успяха да паднат намагистралата и завъртяха 3 тира. Виновна е тройната коалиция, а като погледнем по-общо от хан Аспарух до 2009 г. нищо не е правено. Виж след 2009 г. научихме тировете да танцуват валс.

9

Анонимен

преди 12 години

Тия машини..ъъъъъ...айде намалете от 40 на четири...понеже в засилката сте добавили нулата....тааа те май са конструирани да почистват РАВЕН път ... Та на снимката личи кво почистване...хубо че колите топлят и го достопяват останалото

8

rainbou1

преди 12 години

Цвъки да започва операция "Изненаданите" :)

7

Анонимен

преди 12 години

Какви глупости пишете...Току що показаха репортаж по тв 7 - хората висят на Витиня от сутринта,има само един снегорин,който също е закъсал,понеже е със износени гуми...

6

Анонимен

преди 12 години

Хан Аспарух е виновен, ако беше хванал към персииския залив ..........