23

грешка

преди 12 години

ЧУДОВИЩЕ, разсмя ме! :D Вярвам, че поради някакви философско-естетически причини, от крайно несподелим обществен интерес, си склонен да унифицираш всички, които не живеят в бустанчето ти като "селяни". Дай го малко по-спокойно, а? Толкова друга качествена музика им, заради която си заслужава да се говори, че точно за бутафорията "лейди Гарга", грам не смятам да водя разговор (с теб). Тя е "световно" известна единствено и само в България.

22

ЧУДОВИЩЕ

преди 12 години

Я ти онзи селянин "грешка" КАКВО КАТО живееш в Белгия тва не значи ,че си възпитан .Явно само хората с някаква ЕТИКА знаят що за музикант е Гага .Еййй Шерил Кол и още много звезди са фенове на тази уникална первица тях гейове ли ги наричаш !!!???Явно ти и твоето обкръжение сте селяни това че живеете в Белгия нищо не говори нали знаеш !?Според мен Tulski е напълно прав хората който не разбират от мода да не се обаждат като толкова я мразите защо чеете новините за нея !??

21

Анонимен

преди 12 години

ТОЯ *** ТРЯБВА ДА ГО ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН........

20

грешка

преди 12 години

Грешиш Tulski. Живея в Белгия и не познавам нито един човек, който да може да понася това бутафорно ***. Ако трябва да бъдем точни, трябва да признаем, че гейовете по цял свят в по-голямата си част харесват тоя ***, представящ се за певица. Ти от тази страна на булеварда си, та говориш за "целия свят" като за твой дом, а?

19

Чудовище

преди 12 години

Простотията не ходи по нас феновете на Гага ,а по вас феновете на Чалгата. И Азис на вокални възможности не може да стъпи на малкият пръст на Гага това че той вие като ОВЦА не значи че е божият глас !!!

18

Отвратен

преди 12 години

*** *** , направо нечовек.

17

Папараци

преди 12 години

Гага ми прилича на травестит....Бледо копие на Мадона само , че Гага има някакъв глас...

16

Tulski

преди 12 години

Моля, чалгарите харесващи Азис и други чалга пачи, да не дават " компетентни " мнения за певица призната в цял Свят, още по - малко пък за мода. Лейди Гага я признава цивилизования Свят с изключение на анадоло - ориенталския район, където обичат гюбеци, зурни и маанета. Като гледам доста хора във форума за съжаление не искат да слязат от Ориент - Експрес.Можеш да извадиш човека от Ориента, но Ориента от човека е мисия невъзможна.

15

Бари

преди 12 години

Готина е.

14

аз

преди 12 години

Не е страшно, че един противен *** се прави на чудовище. Страшното е, че това е най-голямата звезда в момента!

13

недоволна

преди 12 години

Каква е тая Гага, тя е по-зле от нашия Азис, той поне може да пее, а тази Гага е една Гарга, за нищо не става и е една просто откачалка, но страшното е че има и откачалки да я харесват. Но простотията ходи по хората, а не в гората...

12

Анонимен

преди 12 години

Илюминати

11

Анонимен

преди 12 години

traversa e az kvo ti kazax

10

Анонимен

преди 12 години

dev има някаква човещина, докато gaga винаги търси бруталните крайности, понякога това е интересно, но като цяло е противно, ако това са 2 интерпретативни модела с които да си представяме и мислим настоящето като "технологично бъдеще", dev e за предпочитане, макар че и това е относително, не знам защо се опитват да превърнат модата на бъдещето като "сбърканяшко пространство" с някви грозни дрехи и прочее

9

Анонимен

преди 12 години

всъщност предпочитам dev, тъй като и двете с гага са креатури на модната индустрия с които се опитват да ни разяснят какво е бъдещето, е, предпочитам дев

8

Анонимен

преди 12 години

прави хубава музика, иначе си предпочитам Мадона, и то по-старите парчета

7

Анонимен

преди 12 години

Невероятна е! И между другото "Инез Винууд" не е един юошек както сте го написали, а са двама души - мъж и жена. Едни от най-добрите модни фотографи и са начело на списание V, което някой наричат новата модна Библия. Не мисля, че всеки е длъжен да знае тези неща, но поне щом сте журналисти и редовно пишете за мода се образовайте малко по тази тема, защото точно заради медиите ни хората в Бг не възприемат модата като изкуство, а като "шопинг" в молЪ в Теранова и ***.

6

ПРЪДЛИВО ДЖУДЖЕ

преди 12 години

Дреме ми на гагата за Гагата

5

sevtus

преди 12 години

Чудовището е алегория на тъмната страна на доктор Франкенщайн - така, че то бидейки второто Аз на доктора, съвсем спокойно може да бъде наречено Франкенщайн!Така че преди да давате съвети за библиотеки, помислете дали е достатъчно само да прочетеш папагалски една книга или е нужно и да намериш вътрешната логика на произведението и да анализираш взаимовръзките...

4

Анонимен

преди 12 години

Франкенщайн е доктора създал чудовището...