42

INFO!

преди 12 години

Само за информация - Цветелин Кънчев НЕ Е ***!

41

Петьо-Евреи

преди 12 години

това племе за 800 години само беди и проблеми е донесло на българският народ и продължава колко може да се търпи това паразитиращо племе колко може да му плащаме сметките и да гледаме как във благодарност убиват нашите деца крадът нашите домове и ни се надсмиват колко Българи!?? 800 години *** терор стигат събодете се Българи..........................

40

Петьо-Евреи

преди 12 години

аз не мога да повярвам че тук някой мисли наистина че *** ще се интегрират и ще заживеем във мир и разбиране заедно и ще се стараем за общето благо на нашият наро и страна!!!! когато *** не чустват никави задължения към тази страна и чустват само че страната им е длъжна и още повече те нямат никаво намерение да се асимилират!!! аз не разбирам на какво разчитате българи!!!! *** не са се асимилирали 800 години и вие мислите наистина че те ще се асимилират във близките 20!!??

39

Анонимен

преди 12 години

Тая прокуратура друга работа няма ли си ,та се занимава с *** простотии,след седмица съда ще ги пусне и Цецко отново ще надуе сирената!!!

38

Петьо-Евреи

преди 12 години

това паразитиращо племе трябва да бъде изселено от българия иначе няма ди има нормален живот в нашата красива страна за нас защото когато плашташ сметките не само собственните а и на некой *** без да те питат а ги плащаш защото няма кой друг да ги плаща и когато един работи а друг само смуче на готово нормален стандарт на живот не може да има а скоро със това размножаване на *** ще плащаме сметките не на един *** а на три

37

Дражко

преди 12 години

Ееей,наново театри и заигравания с вниманието на народа!Стига бе,ченгесари мръсни!Оставете хората да си изживеят празниците нормално!Тоя бил поръчан,оня бил поръчал.........?Като че ли ако искат да го утрепят-някой ще им попречи!Тоя на снимката не беше ли депутат?Не лежа ли в затвора?Какви са тия суми в евро?Първия *** за 1000лева ще му изкърти зъбите!Стига ни занимавайте с тия ***!Пишете за свестни хора!За образовани и човечни!Ай сиктир......!

36

ДА ЗНАЕТЕ

преди 12 години

Охраната на дон цеци се поема от НСО , както и на другите *** донове . Всичко това се заплаща от джоба на обикновения данъкоплатец . А сега се движат с държавна охрана и стигнахме до там че освен че не плащат нищо взехме че и ги охраняваме .

35

Pavel

преди 12 години

Всички тези са от така наречените калдараши, кардараши или сръбски ***. Това са най-долната *** от всички ***.

34

Атака в батака!!

преди 12 години

Волен Сидеров,фашиста е виновен.......

33

ерваматин

преди 12 години

ССССССИГАНКООООООО МУРГАВААААААА ! !@?@!%

32

ключ

преди 12 години

какви са тия палати за милиони без да имат легален бизнес

31

31

преди 12 години

Всички *** са уникално гадни!!! Ето го и най-пресния пример: Ядат,пият и се е..т заедно, а зад гарбът си се поръчват!!! ***!!!

30

ми, джери,

преди 12 години

ей ти го едно българче на снимката, не го ли виждаш?ама то като гледам *** личности напоследък не се чувстват комфортно като ги изтипосат по медиите :( сякаш честитки си пращат едни други

29

Цар Киру I Български

преди 12 години

Дон Цеци-Президент!!!

28

мангоджери

преди 12 години

Много българи се чудят, как може да има публични личности ***, и как им се обръща внимание от медии и организации и как те българите, макар и образовани, интелигентни ....... можещи, са никому неизвестни. Ами ще ви отговоря: никой не забелязва безлични и елементарни същества, драскащи по форумите. Сега се завиите под юргана и псувайте ***, щото сте жалки и друго неможете !

27

БУЛТРАС ПЛОВДИВ

преди 12 години

Предлагам съответните органи да не се намесват.Раздайте им ракия произведена от Кирил Рашков и оцелелите сами ще се избият.Това потребителско общество което само иска ,а не дава няма място в никоя държава.Продават децата си,крадат,лъжат,правят деца заради помощи,но не се грижат за тях.Стар виц.Асааан детето сА нацапа.Да го мия ли или да правим друго.

26

Айшето

преди 12 години

*** работа...

25

Анонимен

преди 12 години

Защо не се здрависват ***? Защото с едната държат патката, а с другата ножа.

24

Анонимен

преди 12 години

страхлив,миризлив ***

23

Дон Цвъко Цвъкестият

преди 12 години

*** са нашите естествени съюзници в борбата за унищожаване на българският етнос....