25

Мариян

преди 12 години

Наблюдателю, само това прочети и спри с твоите глупости!!!"Така в този сегмент Samsung изпреварва значително американския си конкурент Apple и остава най-големият технологичен концерн в света, що се отнася до приходите."Ти нормален ли си!?

24

НаблюдателЕE

преди 12 години

... - да КОПИРАШ моделите, аксесуарите, опаковките, рекламите (като привличаш същите АРТИСТИ!) на Apple е ПЕЧЕЛИВШО!- но всяко копие е по-лошо от оригинала :-)A сега, да почерпиш читателите след този ПРАЗНИК!

23

НаблюдателЕE

преди 12 години

... ---- допускам, че Apple ще е ПРОДАЛА не много по-малко, от порядъка на 25-30 милиона от ТРИТЕ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ iPhone МОДЕЛА---- Apple ще е НАДМИНАЛА Samsung по ЕФЕКТИВНОСТ и ПЕЧАЛБА за същото тримесечиеКакви изводи можем да направим:- Samsung преследва пазарен дял по количество за сметка на евтини модели и преуспява- Apple преследва пазарен дял в печалбата за сметка на високо качество на моделите и преуспява

22

НаблюдателЕE

преди 12 години

... - прогнозираният брой Android smartphones е постигнат:---- с повече от 130 модела (!!!)---- като повечето от тях са евтини в долния клас---- като Samsung НЕ ПУБЛИКУВА ДЕЙСТВИТЕЛНИЯ брой ПРОДАДЕНИ samrtphones- как ще изглеждат резултатите на Samsung в сравнение с Apple ще стане ясно ясно на 24.01.2012:---- да припомня, че Apple произвежда само 3 модела iPhone (3GS, 4 и 4S)

21

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ Мариян-чо:Защо вече не си почерпил, щом ТАКА се радваш на Samsung, все едно, че си спечелил в тотото, ами ме викаш за коментар? За да чуеш истината, нали?Какво толкова се е случило:- съобщението на Samsung Electronics е прогноза и целта му е единствено самореклама:---- срещу другите Android производители, HTC/Motorola и компания, които и така имат много слабо тримесечие---- към инвеститорите на Samsung, тъй-като акциите му имат незначителен разтеж през 2011

20

Мариян

преди 12 години

След тази новина НАБЛЮДАТЕЛЯ има право само да мълчи!!!Каде си наблюдателюууу?!!!Какво стана с айшита?!!Samsung са 1

19

Инкогнито

преди 12 години

До 16: S2 бил по-бърз от 4S? :)))))Шегаджия :)))Я отвори anandtech и погледни резултатите и от CPU benchmarks, и от GPU benchmarks, симпатяго, за да не се излагаш повече с такива *** изказвания. ;)До 15: iPhone дисплеите са IPS LCD, не са AMOLED, незапознати ми дезинформаторе. И се произвеждат от LG. Стига си говорил глупости. ;)

18

kurvare

преди 12 години

Купувайте си пластмасовите играчки. Аз съм на луксозните модели на Нокиа със титан, злато, сапфирни камъни... Скоро имам намерение да мина и на Верту. Стил и дизайн не се измерват в мегапиксели ъпликейшъни и други дивотии.

17

Pesho

преди 12 години

До 16 - Вземи си два тогава за да си още по бърз. 12 мегапикселов !

16

Анонимен

преди 12 години

Февруари излиза Галакси 3 с четириядрен процесор с дисплей с двойно по-голяма резолюция от сегашния с 12 мегапиксела камера. Като се има предвич че сегашния Галаси 2 е доста по мощен от Айфон 4S , а пред Галакси 3 Айфона ще е като бавна и стара антика.

15

До 14

преди 12 години

Не само чиповете и дисплеите на Айфоните са от Самсунг. Амолед дисплеите са най-добрите в света.

14

ненов

преди 12 години

iphone да е по бърз...Не четете ли че чиповете са на samsung ако аз правя чипове и продавам и на теб дали ще ти продавам по-качествените..... мислете малко

13

iPhone is the best..

преди 12 години

Sanding е за бълъците да се радват. Разликата между iPhone и samsung е както Mercedes и Toyota .

12

Инкогнито

преди 12 години

До 11: Искаш да кажеш, че 4S е с по-бавен/слаб хардуер от Sensation ли? :)))4S ИЗЯЖДА всичко на пазара с все дрехите ;)

11

Анонимен

преди 12 години

Имам и iPhone 4S и HTC Sensation (личен и служебен телефон). Като хардуер Apple винаги изостават не защото го нямат, а за да изстискат iBaluci-те. Android-a се държи много добре, има доста платени и безплатни приложения, които съм си изтеглил. iPhone 4S ми е служебния телефон, не бих си го купил никога, ако от мен зависеше.

10

лонг

преди 12 години

На Самсунг им тръгна бизнеса едва след като успяха да изкопират дизайна, интерфейса и целия бизнес модел на Епъл. За сравнение - първия Айфон и телефоните на Самсунг от същия период. Имам абсолютно всички продукти на Епъл, които работят в невероятен синхрон и с голяма лекота. Уиндоус и Андроид са за мишките,дето се мислят за най-големите хакери и тарикати на света.

9

Лудото пиуе

преди 12 години

Angry Birds на самсунг върви страхотно!

8

Анонимен

преди 12 години

Добри са Самсунг, преди 5 години бях върл фен на Нокия и не съм вярвал че може да излезе по-добъра марка за телефони от Нокия, само 2 години по-късно, втрещено установих че любимата ми Нокия изглежда иновативно остаряла спрямо моделите на Самсунг. В момента най-добрата марка е Самсунг, следвана от НТС на трето място с голямо учудване и за мен самия слагам Ел.Джи/дори 3Д телефона им е по-добър от този на НТС, въпреки че НТС го изкараха много по-късно от Ел.Джи/ следва Айфона и отзад Нокия,Сони...

7

Анонимен

преди 12 години

БадаОС гази яко

6

смях в залата

преди 12 години

Има тук един *** ***, луд сектант на чалгафоня - НаблюдателЕЕ. Къде ли е сега фанатика, сигурно е коленичил пред иконата на Бог Стив Джобс, та го няма да изкоментира унищожаващата за любимия му *** статия :)))