105

АМБ

преди 12 години

Така нещата няма да вървят на добро.За пакостите и престъпленията трябва да се наказват и родителите.Защото именно в тях е вината,за поведението на собственните им деца.Не е достатъчно да им се осигури препитание,дрехи,финанси или глезотии,напротив трябва да се приучват на общочовешки добродетели,уважение към другите,труд и самодисциплина.Ние и само ние сме отговорни за израстването на децата ни като нормални човешки същества.Но това изисква времето и вниманието ни.

104

РРР

преди 12 години

Добре си имаше по Бай-Тошово време Интернати И ТВУ-та (трудово възпитателни училища). А ако са още по буйни направо в Бойчиновци (затвор за малолетни) Дори в САЩ има такива затвори за малолетни престъпници...А още по-добре е било преди 50-100 години когато учителите са имали право да бият и наказват учениците и са имали шибучици (тънки пръчки за бой).И ако някой се е провинил и учителя го бие и казва на баща му та яде и бой в къщи после отново. Да бие учител? Изтървана ситуация утрепано племе...

103

varg

преди 12 години

много хубаво са направили.

102

Даскал

преди 12 години

Ако съм на пребития учител,ще осъдя *** на такава сума,че може да се пенсионирам преждевременно.

101

Entusiast

преди 12 години

До 98:Спорът вече го загуби аргументативно, ако въобще е имало такъв. Съветвам те да посетиш психоаналитик, ако обичаш близките си. Ако имаш такива, разбира се, караш ме да се съмнявам за последното.

100

!

преди 12 години

Напълно подкрепям 93. Какво лошо има тея хлапетии да се научат на малко труд? Не съм завършила отдавна, но съм чистила сняг в двора..мили сме и сме мели ..защото беше нашето училище. И никой родител не е пристигал да заяви "от къде на къде ще караш моето дете'П.С. И бригадите едно време са били доста полезни.

99

гурбетчия до 91

преди 12 години

Е заради такива като тебе Бг. е на този хал ! И за съжаление повечето сте такива ,гевезите си децата ,внушавате им ,че имат право едва ли не на всичко ! Аз ако съм учител и твоето дете ме удари без причина , знаеш ли кога ще те уведомя , след като му завъртя 2 крошета в тъпата глава за да му дойде акъла , и чак тогава ще уведомя и теб и полицията ,пък ако ще да ме вкарат за 20г. !

98

d

преди 12 години

До 94За такива като тебе в България трябва да се въведе кастрация,за да нямате никога подобни *** поколение,защото по простотия и олигофрения ще ви надминат.

97

до 91

преди 12 години

Независимо кой е - той е учител .. сложен е там, за да се опита да възпита ВАШИТЕ деца. Дали е физкултурник или химик -той се опитва да влее нещо в главите на децата Ви. И съм убедена,че проблема не са деца, а родителите, които ги възпитават ,че учителя е "полуграмотен физкултурник, кютащ си там някак до пенсия". После идва " какъв е тоя,че ще пише на моито злато 2" ..

96

Анонимен

преди 12 години

Tova e ot demokraciata.

95

Велико ли е

преди 12 години

Велико ли е Търново ? Отговорът е ясен-НЕ! Много сте бесни селинджъри там, явно такива правите и децата си! Язък ви за претенциите и изказванията, че сте велики.. Толкова изпростели са само русенци, бургазлии и варненци!- с големи претенции, а кухо, кухоооооо

94

Entusiast

преди 12 години

До 90:Имаш наглостта да ме наричаш неграмотен, а в предния си пост пишеш "бегай"? Знам, че *** сте нагли, ама твоето на нищо не прилича. Аре, чиче, ракията и под масата!

93

от 74

преди 12 години

до 77Не казвам такова нещо! Не помня и такова нещо! Нямам вила, може би твоята са строили!И какво му е лошото да се научат на малко труд!?Ей,заради такива като теб дето все изопачават нещата, децата се чувстват безнаказани и недосегаеми! А понеже помниш онези времена значи си на възраст и дали така ще мислиш пак, ако утре такива като тях "дечица" ти хврълят един як пердах,защото примерно си "дъртак" или просто "си ги погледнал лошо"!?(не ми отговаряй,не си длъжен, въпросът е риторичен)

92

Действащ

преди 12 години

Авторитетът на институцията учител достига до своето най-дълбоко падение, а агресията и простотията на подрастващите заемат епидемични размери. С оглед на плачевната тенденция е препоръчително всички преподаватели да си направят застраховка живот и да минат на курс по самоотбрана.

91

до 85

преди 12 години

Човече, да не дава господ, но истерясал учител, докосне ли ми детето с пръст, ще му счупя ръцете на две места /най малко/. Ако детето ми се е държало неподобаващо, ще го накаже, ще ме извика, аз ако преценя ще го спукам от бой, но не и някакъв неадекватен екземпляр ! И за какъв респект говориш ? От кого ? Респект от полуграмотен физкултурник, кютащ си там някак до пенсия ?

90

d

преди 12 години

до 89От всичкото и нагоре си бил и неграмотен.

89

Entusiast

преди 12 години

До 86:Наркоман ще викаш на сина си, докато му махаш иглата, ***!

88

гурбетчия

преди 12 години

Българите генерират престъпници ! После не се чудете ,че ви управлявали престъпници! Не вярвам да са *** ,*** на тази възраст са бащи и имат съвсем други ангажименти.Не вярвам и да са турци , турците имаме уважение към по-големите от нас ,особено към учителите ! Направо се изродихте !

87

мда

преди 12 години

Има случаи в които дете излъгва родителите си за нещо, което се случило вкъщи от което бащата на детето започва да преследва родителите на другите деца и да звъни по телефоните да тормозят учителки и учители и да ги притеснява да ги пречаква, след часовете. Вие не знаете какви родители има особенно, ако имат как да кажем аwе, ако с връзки в службата.

86

d

преди 12 години

до 84Ето го и поредния наркоман защитник на ***.