265

Анонимен

преди 12 години

263Даже пишат във форумите идиотщини. Типичен пример е пост 263

264

антиЕС

преди 12 години

доколкото знам черния цвят е символ на злото,а онези на снимката са все в черно,трудно ми е да намеря асоциацията

263

Марк до 221

преди 12 години

Магдалено, чичо ти Марк е вече дядо и има 3 внучета!Ама пак съм във форма и мога да изкарам едно бебе !Даже се замислям дали да не го направя!Ей така , да види сина ми, че татко му още го бива и да не ми се надува синковеца!!Ако си мераклийка за бебе, здавай координати!!Мухахахахаххахахаа

262

За 245 и 247

преди 12 години

Да господин анонимнико, във всички случаи ни чака ново идиотче на тоя свят. Може би затова броя на *** е нарастнал толкова много в България. Наистина е възможно и гений да се получи, но не виждам гений в България, а толкова много *** се разхождат по улиците. Шизофренията е най-честа при родствени бракове.

261

едмон рустан

преди 12 години

АБЕ ХОРА- ДОКОГА ЩЕ СИ РАЗВЯВАТ ЗАДНИЦИТЕ ТЕЗИ МАЗНИ ***? ТЕ СИ ОПРАВИЛИ КОЧИНКАТА ЧЕ СЕГА ЩЕ ДАВАТ И ТОН. ТЕХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ СА ПО СРАМНИ.КОЛИТЕ ИМ-НАТИСНАХА ЗА ВАРНЕНСКИЯ, А НА ПЛОВДИВСКИЯ ПО БРОЙ И ЦЕНА? А НА ОСТАНАЛИТЕ ПАТРИКИ? А ВИЖТЕ И МАЗНИТЕ ИМ *** И ВРАТОВЕ,А И ПУХКАВИТЕ ИМ СЕКРЕТАРЧЕТА И ОЩЕ -ИМОТИ,ФИРМИЧКИ,ДАЛАВЕРИ-ЯКО СИ БОЧКАТ ОТ ДЪРЖАВАТА.И НЯМАЛО ВЯРВАЩИ-ДА НЯМА ОВЦИ ЗА СТРИГАНЕ.И СЕ СРАВНЯВАТ СЪС СВЕЩЕННИЦИТЕ ОТ18 ВЕК-БОЖЕ КАКВИ НАГЛИ И ИЗВРАТЕНИ ПОПОВА СА ,ЧЕ СЕ РАВНЯТ

260

Анонимен

преди 12 години

НаскоВсеки женски цикъл е убийство на ембриони, според логиката ти.Ако беше се запознал малко повече с инвитрото, нямаше да говориш глупости за 'нормален' ред на нещата.Не ти пожелавам ти да имаш репродуктивни проблеми, за да разбереш какво е да нямаш възможност да си имаш деца.Малко повече съпричастност и по малко арогантност няма да ви дойдат зле.

259

отвратен

преди 12 години

Тия хора,вместо да се съсредоточават само върху нуждите на собствения си корем,да се заемат с Богоугодни дела-има толкова хора без надежда и вяра,без покрив и хляб,има нужда от училища,приюти,кухни за бедните,разрушаващи се храмове...Просто девалвираха ролята на отци,обрекли се в служба на хората и Бог!

258

Наско

преди 12 години

Аз мисля, че ин витрото и сурогатното майчинство са морални престъпления. Не искам да обиждам никого, така мисля. Могат да се създадат деца, но каква цена? На цената на намеса в нормалния ред на нещата (изкуствено оплождане) и замразяване и дори убиване на ембриони (живи човешки същества). А сурогатното майчинство се прави посредством ин витро, но е още по-лошо. Размива границите между това коя е майката на детето и се стига до ситуации от типа на сестрата на един мъж да носи детето му. Извращение. Ако не се правеха аборти (убийства) проблема с невъзможността да родиш дете щеше да е далеч по-слабо разпространен. Има толкова деца, които нямат родители, семействата могат да си осиновят някое дете, като искат деца.

257

Бай 100-ян

преди 12 години

Тоя Гавраел ми замяза на Черният дедо Коледа,но за разлика от нормалния не носи подаръци ,а ги взема и не е придружен от снежанка ,а от некой черен ***-млад ибрик!

256

Ivan Grozni

преди 12 години

Тая бездуховна *** се изказватака все едно има авторитет.. смешните чиновници, които ни излизта доста скъпо...

255

Поп Манол

преди 12 години

не църквата, а Бог се объркал като ви е създал - ***

254

pissed off

преди 12 години

Не църквата, а овцете дето я следват, са объркани даже сбъркани

253

Анонимен

преди 12 години

Църквата не се е объркала, а медиите онзи ден неясно защо приписаха на Св.Синод позиция, която не е изразил и това е видно в сайта на Св.Синод. Но явно недоучилите журналистчета с ограничена интелигентност, имаха нужда да им бъде обяснено написаното черно на бяло, за да разберат какво именно казват архиереите.

252

Анонимен

преди 12 години

Бог поругаван не бива! Несправедливата хула срещу служителите Му се връща като бумеранг.И така, озлобени ***, вижте собствените си гнусни душици, омерзени от ***, в които живеете по собствено желание и тогава съдете онези, които не познавате!

251

Анонимен

преди 12 години

самият Митрополит Гавриил е от сурогатна маика

250

хисарския поп

преди 12 години

....то и аз съм срещу педерастиите в цъковния двор от тия некъпани мушмуроци ама кой ме пита....

249

Анонимен

преди 12 години

BRADATI BANDITI

248

Мислещ

преди 12 години

Кръстоносец, Николай Коперник е бил свещенник в Католическата църква. Бил е поп.И никога никой не е искал да го убива.

247

Мислещ

преди 12 години

Кой *** журналист измисли това заглавие?

246

анонимен

преди 12 години

до 245същото може да стане и ако таткото е бил с няколко жени и има други деца, за които дори той не подозира.