45

РРР

преди 12 години

Виждате и за пореден път в каква държава живеем! Убиеца който я е удушил Чеци дава показания след като се завърна от бягството си от съседна държава и го арестуваха за 5 часа само, че ни си спомня нищо и е бил надрусан и пиян. И че "майче" е дишала Яна като я е оставил да лежи на тревата.А на клошара били "намерили" косми до жертвата които "приличали" на неговите на външен вид(морфологично).А тоя Чеци го познавам донякъде и съм чувал от негови приятелки, че си пада по садо-мазо. Дали не е той а?

44

До 42

преди 12 години

Сигурно си прав! Ама да вземеш да обясниш как това свястно момиче спи по парковете пияно-заляно и прави секс из храсталаците?

43

prisuda

преди 12 години

az kato edin spravedliv vodach i predstavitel na naroda bix arestuval i onq 4eci i toq i direkno rastrel da nqmam kolebaniq i savesta mi che sam dal pravda da bude chista i spokoina.

42

пожарникар секс симв

преди 12 години

аве МВР то вие само меки китки ли сте много ви разкатават познавам я нея познавам само .......и....... ***... но не е това което си мислите. тя ме накара така да направя .я по сериозно ако обичате моля.

41

РРР

преди 12 години

Хайде по-надолу в коментарите си да не описвате Яна като ку*ва, защото я познавах много добре и въобще не беше такава момичето. Лека и пръст! Бяха се разделили с приятеля си, който е и мой приятел Петко, от преди 4 месеца. И въобще не е наркоманка или алкохоличка както я описвате. Това, че тоя изверг Николай Руснов-Чеци е ял екстазита и и е дал да пие алкохол и се е възползвал после от не я прави леко момиче

40

Анонимен

преди 12 години

в България, всички престъпници, като ги вкарат в затвора са невинни, но за това за виновни и медиите, че им дават трибуна да си разправят глупостите

39

до 25

преди 12 години

ами във ФБР ги правят най-бързо, за около 2 месеца, в случая тази я правят в Австриязащото в краткото си царуване като министър смешкото Михаил Миков затвори ДНК лабораторията в МВР, защо ли ?

38

РРР

преди 12 години

Убиеца Чеци го оневиниха, защото е роднина на един бивш наш президент. Само затова, че избяга в Гърция след убийството се укриваше трябва да ви говори много. А и също, че след арестуването му на летището го задържаха за разпит само няколко часа и го пуснаха и оправдаха... А да не забравяме, че единствените му думи бяха: Ми, не помня нищо, бяхме яли хапове, бяхме пили много, не помня... Май правихме секс с нея ама не помня... После се събудих и не помня... Оставих я да спи, майче беше жива, ама..

37

Анонимен

преди 12 години

ZAMELE , BOKLUZI ... tova e BG. da go e--

36

and justice for all

преди 12 години

Пак ли го мотаете тоя човек бе ? Не разбрахте ли ,че е лъжливата , бягаща зад граница, спяща с непознати в парка , надрусана *** - Чеци???

35

lainomet

преди 12 години

Друго каза при Карбофски. Виновен е Смъртна

34

лошоТията

преди 12 години

Била ли е чушката вътре? Била е!!! Виновен!!!

33

ева

преди 12 години

Чеци го пуснаха. Макар, че си призна, че познава момичето и отпреди, че цяла вечер са пили и са се друсали заедно, че са правили секс, че е заспал до нея и като се събудил просто си тръгнал, за да не я събуди.Че и в Гърция заминал бързо-бързо. И това всичко го разказа по телевизията. На мен той ми се струва по-съмнителен, но щом съдът казва трябва да му вярваме хахахахахаха, ей, тва е Бг

32

Берлин

преди 12 години

На базата на това, което прочетох и чух по случая, мисля, че Чеци е извършителят.

31

mitko

преди 12 години

s pari vsichko stava 4oveka vryshtal butilki za hlqb te go izkaraha ubiec da e*a toz CVETANOV nqma li malko suvest

30

do 18

преди 12 години

*** да се прегледаш!По темата: По всичко личи, че този е избран да отърве кожата на истинкия убиец.

29

ASD

преди 12 години

v bulgaria vsichko e vuzmojno ako ne si q poznaval shte se zapoznaete

28

mitko

преди 12 години

UJI po princip si prav/a na men mi prilicha i na pedofil :)

27

Анонимен

преди 12 години

Онази *** Русинов е виновен. Няма такава нагла ***!

26

UJI

преди 12 години

Абе кой нормален човек (ками ли депутатско синче) ще спи по шубраците за да спи една продавачка. В случая този на снимката си мисля че е главния учасктинк.