32

Анонимен

преди 12 години

Хубаво е някой хора да си пият лекарствата.От друга страна ако малката е подобна на ходещ бидон може една липосукция да не и навреди.Щоъ ако сега е 100 кила мас и истерия след 10-ина годинки ме побиват леки тръпки на кво ще прилича..

31

Анонимен

преди 12 години

По-лесно е да си направиш липосукция отколкото да спреш да ядеш *** на макдоналдс, кфц, бургер кинг и всичките вериги за бързо хранене, които продават страшни *** от които американците стават като *** за месоцентрала

30

онбашията

преди 12 години

тая е откачена според мене, но аз лично съм по-негативно настроен към тия дето се месят във вътресемийните отношения между майка и дъщеря, отколкото към откачени родители. намесата в отношенията дете-родител са престъпление срещу човешкия вид, понеже възпрепятстват работата на еволюцията и пълнят генофонда с ***, които иначе биха измрели от дефектите си. хуманистите-толерасти ще ревнат "какво е виновно детенцето", но те са също *** и не бива да се слушат.

29

Клара

преди 12 години

Ех, да имахме проблемите на американците. Бедни и злобни хорица сме.

28

Душата на Звяра

преди 12 години

АА пак глупостите на английския *** Сън, това е толкова вярно колкото измислената им история за майката, която инжектирала на 7 год. си дете ботокс. Тогава бяха платили 300-400 паунда на някаква тлъста *** англичанка да се престори, че има дете и му слага ботокс. Статията е толкова смешна колкото и *** от Сън, които са я написали.И последно не си мислете, че всички американки са дебели, грозни и ***, такива виждам по-често в Бг отколкото в US.

27

Анонимен

преди 12 години

Гавра, я!!! Гавра! "Днес. бг", как не ви е срам?1.Не е подарила за Коледа, а за седмия и рожден ден, за да може да използва ваучера като стане на 16 год.2. Публикацията е в " Дейлимейл", а не във " Сън"3. И двете са английски издания, а не американски. (Сори, американохейтъри)4. Лелята живее в Кебриджшир, Великобритания. ( Още сори за американохейтърите)5. "Новината" е от юни, 2011 !!!!6. *** се раждат навсякъде !

26

mestessa

преди 12 години

Не са ли затворили още?Мястото й е в психиатрична клиника.

25

ined

преди 12 години

23-ти мамчето подарило за коледа £7,000 ваучер за липосукция, а за рождения ден на дъщеря и щяла да подари £6,000 ваучер за силиконови цици.

24

Ели

преди 12 години

И какво наричаш успех в живота? Да се продадеш на някой богат чичко на възрастта на баща ти за джип и модни парцалки?

23

Анонимен

преди 12 години

Днес.бг, не знам как вечно сте неразбрали, обаче ваучера не е бил за липосукцуя, а за силикон в гърдите. Щяла да изчака да минат годините и ако не й пораснат, тогава щяла да го използва.

22

Анонимен

преди 12 години

Майката е пълно ку-ку! Жалко за детенцето, с такава майка кой знае какво ще трябва да изтърпи преди да стане на 21. Обаче тая лудата не е единствената, гледайте по TLC детски конкурси за красота и ще видите на какво подлагат 3-4 годишни деца. То не е изкуствет тен, то не е избелване на зъбите, то не са гримове, прически... тази просто е отишла още една стъпка напред в окепазяването на детето си.

21

nona

преди 12 години

Психарка......Има наблизо някакъв офис,правят застраховки,та в него/мотае ли ,"работи" ли?!?/една девойка....*** тя не е за гледане бе,хора....изглежда страховито,та се чудя има ли огледало. . !?!

20

God

преди 12 години

До 18: Ами то и след липосукцията пак можеш да набелееш. А детето е само на 7 години, тепърва има да расте и да се променя тялото му. Майката-*** е типичният продукт на съвременните медии и модни агенции, които налагат за идеал моделът на барбитата и рахитичните анорексички.

19

Ачо

преди 12 години

Нож във врата на дебелаците !

18

Анонимен

преди 12 години

Нене гавра това ! Кое е по-зле - да го оперират докато е време, или цял живот да е дебел, уродлив *** ?!?

17

Kashu

преди 12 години

Трябва ли задължително една мадама да е натокана и изкуствена, че да успее? За мен успехът не се измерва по джипа, който караш. Може да си успял като имаш приятели примерно и като си добър родител.

16

Мишо

преди 12 години

Не че това я прави по-малко луда тая, но понеже почнахте да плюете САЩ искам само да уточня, че това става в Англия ... и моля някой да оправи статията!

15

ined

преди 12 години

Да беше дъщеря и някое кюфте разбирам, ама доколкото може да се съди от снимките в интернет дъщеря и на тая Sarah Burge си е слаба - за какво и е тогава тая липосукция?

14

Анонимен

преди 12 години

Тя не го е завела на липосукция, а му е подарила ваучер. Може след години да му се наложи и ще си направи. Колкото до външния вид, права е, че за да успееш трябва да изглеждаш добре. Просто не знаете какво е истинка конкуренция, затова се подигравате.

13

до 6

преди 12 години

*** при тая откачалка и се запознайте, сигурно ще си допаднете :) Но моля те, не гледайте ДЕЦА заедно! :Х