381

outsider

преди 12 години

За т.н. електронно правителство - още не всички са си сменили личните документи, а ще трябва да се редим на опашка за нови лични карти - този път с чип за електронен подпис. За тези две години, откакто е на власт ГЕРБ, това отдавна трябваше да бъде направено. Но си оставаме пак с обещанията за светло бъдеще. Както беше писал Радой Ралин - "За кой ли път по верния път".

380

аао

преди 12 години

Майко мила.Като го слушам тоя все едно слушам бай Тошо на времето,явно му е оставил голям белег в съзнанието на премиера.Немога да разбера каква е тази мания за стройтелство.То поне да се строеши нещо пък тто само на думи.Ако имело излишак щял да строй,голям смях.По добре да беше казал,че ще увеличи пенсиите с някой лев,ще намали данаците.Абе ДРУГАРЮ премиер защо не си постройте една пирамида,като в египет поне след нас поколенията да знаят какъв хубавец сте бил.

379

dobri

преди 12 години

комунистчетата пак изпълзяха :) Като видят Бойко и им се свива сърчицето :):)Всичко, казано т Бойко в тази статия е вярно - затова и хората гласуват за това правителство!Живот и здраве, като пуснат тези обекти, всички сега дето плюете тук, ще цъкате с езици само, защото при крадците и мафиотите тези неща няма как да бъдат постигнати ;)Айде лека вечер и не се вайкайте толкова - чака ви и втори мандат като опозиция... :)

378

Анонимен

преди 12 години

Обичайната картинка, две *** се правят на двайсет и пикаят газ :))))))) Колко са всъщност, се вижда на изборите. Комунистите, това са, както казваше Паниковски: "Жалки и нищожни личности" :))))))

377

outsider

преди 12 години

За Бойко Борисов всеки договор, който той не е подписвал е неизгоден, а тези, които той подписва са перфектни. Енергийните проекти бяха подписани, за да носят приходи и национална сигурност в бъдеще. Като ги провали сегашното правителство, ще си останем само с разходите, и тогава наистина ще се окаже, че са били неизгодни.

376

Пешо

преди 12 години

*** ама упорит!Е що не си ги спестите държавата тея пари без мен обаче?

375

idiot

преди 12 години

na 4alga darjava mutra premier-tova e!

374

Анонимен

преди 12 години

boko ne e tap nie sme tapi 4e go tarpim ?ei a pak onq herflik kato go vidq se iz4ervqvam ot qd

373

ББ=Бавно и Болезнено

преди 12 години

"Според Борисов 2012 ще е трудна за света, за Европа и за България. Премиерът е убеден обаче, че с трудностите ще се справим, ако сме упорити и проявим търпение."Търпи народе тиквената *** нищо че влиза бавно и болезнено. Самия вожд заяви че ще се справиш.

372

Препоръката

преди 12 години

Абе тарафунда , не се ли науче да приемеш закони, ама всеки ден ги променяш. Кажеш ли нещо осъществи го. Примери много. Отпуски за следващата година- ластик. Пушене на общественни места - ластик. Осъждане на виновни - дебел ластик. За тебе освен магистрали, метро, околовръстно, София - България я няма. ѝйде чао. Предавап ти на гледачките. Съ желявам, че гласувах за ГЕРБ. Защо полицаите нито си застраховат колите, ни винетки ни нищо. Защото щеи ме провери колега.. ха ха ха . места- ластик.

371

анонимен

преди 12 години

ще се оправиш бе..как не...то от мекото и кожено кресло лесно се говори..пък и нали не си пил вода изпотен ...бързо ги оправяш нещата..да ти имаме оптимизма ама не

370

kk

преди 12 години

Naftata ve4e e 2.60lt,avtobusni bileti transport vsi4ko ska4aa sled vdiganeto na gorivata vseki tarsi konpensaciq za biznesa si i xop na rabote6tite 4estitoo bsp i dps bqxa kitki pred tiq mu6enicii kato ne mogat da se spravqt ostavka tova e.

369

IrD $ DGD

преди 12 години

Човекът е обществено животно.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него.Светът е пълен с ***, и никой не забелязва своята глупост, даже и не подозира.Това което е особено обидно е, че човешкият ум има свои предели докато човешката глупост е безпределна.Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Правото на свобода на Словото е над всичко! Политическата партия ГЕРБ спазва това основно право - това е добро начало! Искаш ли да стигнеш до някъде, но няма път - прокарай го.*Най-добрата позиция - да не си в опозиция, най-добрата поза - въпрос на поезия или проза.

368

XXXL

преди 12 години

Публикувано във в-к Нова дума(Бг вестника в Испания),бр.412-13.10.2011 г.Парламента на област Андалусия, е замразил заплатите за депутатите още през 2010 година и от тогава не са актуализирани, като преди замразяването са съкратени с 10 %. Спестени са 1,8 млн ?. Парламента на Каталуния е сторил същото, но съкращението е с 15%. Спестени са 2 млн ?, а в края на 2011, на 350 високопоставени, вкл. членове на кабинета няма да се изплащат коледни бонуси. Още 2 млн ?. 6 млн от мерките в две области.

367

ВИНЕТУ

преди 12 години

шпинга,шпингаааааааааааа

366

Анонимен

преди 12 години

Дребният и среден бизнес фалира, не по свое желание и не без държавна намеса, за повече приходи в бюджета. Не упоритост и търпение трябват, а яко рязане от бюджета и преференции, за бизнеса иначе, до края на 2012 година ще сме по-зле от Гърция! Двадесет заплати ли, обезщетения? На картинка! Малки били заплатите на лекарите? Да бе, да! Недоволни били? Е, след няколко месеца, ще са волни, свободни!

365

чегевара

преди 12 години

и скоро ще го вееме червеното знаме на гроба на герб

364

чегевара

преди 12 години

да живее родината на победилия Комунизъм и Марксизъм Северна Кореясмърт на герб

363

Още до 379

преди 12 години

И след като осигурителният доход е в пъти по нисък, защо крайните потребителски цени за повечето от стоките, са в пъти по- високи в България, а не в Германия, която ти споменаваш. Или в която и да е друга страна член на ЕС.Спрете демагогията, народа не е ***, ще се свърши търпението му и тогава ще ви питам. Но, да, такива като теб и тогава ще са в челото и ще крещят видите ли, колко са зле нещата.Гмеж отвратителна. Колко ви плащат за пропагандата?

362

123

преди 12 години

БОЙКО ТИ СИ МНОГО ТЬП И МНОГО ДРУГИ ХОРА ЩЕ ТИ ГО КАЖАТ БЬЛГАРИЯ СЕ СРАМУВА ЧЕ ИМА ТАКЬВ *** ЧОВЕК ЗА ПРЕМИЕР