43

Хан Аспарух Татарски

преди 12 години

В Дунавски Татарстан само гламотия срещаш...

42

до 31

преди 12 години

Браво Симо, печелиш дневната награда "излижи г---за на Кутев" !!Все така громи врага другарю ! Бъди готов и да започнеш палежи, ако ти се нареди !

41

до 39

преди 12 години

Тази година ,няма да има ---поздравления---,пак ли е зле !''Ф''Бг....и да има ,и да няма .....плюването е ----СИГУРНО!

40

до 31

преди 12 години

Каква беднотия ..?Оборотът тази година е нарастнал ---2 пъти ,от миналата!От 18 , на 36 мл....!

39

Анонимен

преди 12 години

Абе някой знае ли кой от двамата *** ще ни поздравява за новата година. Първан или Плевнята ще се плюнчат към 12

38

atanas

преди 12 години

Кага ще ги стигнем американците, сега те ни душат в прахта. Гордей се народе, и нии сме дали нещо на света, по конкретно на Америка, и съвсем конкретно на щата Калифорния, и най-конкретно на градът на ангелите.

37

до 35

преди 12 години

Прав си ,в Бг има само *** И ПОЛИТИЦИ ----ВЕЧЕ !Всеки да се самоопредели!Честита ---*** НА ВСИЧКИ НАС В Бг!

36

ДО 31

преди 12 години

Добре ,добре,....та 20 г.,....преход?Айде у лево ....!"Крадците на прехода в Бг"!

35

До 33

преди 12 години

Да не съм ---пророк ,но ти НЕ СИ ---българин

34

Анонимен

преди 12 години

Ми да! Хващаме ги, сред това ги пускаме и.... отново палят коли.:) Цветанов да си върви!

33

.....?

преди 12 години

Да не съм ---пророк ,но това е ---българин ,НИЕ сме --навсякъде ,и то само за лошо !"Само в Бг,а от скоро и по света "----ГАРАНТИРАНО ОТ Бг!

32

друг пловдивчанин

преди 12 години

Абе и аз уж съм от Пловдив /от тези дето са 4-то поколение раждани тук/, ама освен тъпканака в голевмите търговски "хангари", не ми направи впечатление да се купува "за стотачки". Да, калабълък има, но и сеирджиите и пенсионерите , които искат да се постоплят на аванта и да спестят някой лев от тока , не липсват в тези огромни античовешки магазинни вериги...

31

Симо

преди 12 години

Абе при предишното правителство си живеехме по-добре, сиренето и хляба и бензина бяха евтини, а Станишев даваше големи заплати да си купуваме плазми и айфони и маркови стоки от мола, и в Лос Анжелис не се вихреха подпалвачи на коли защото МВР си вършеше работа а сега ГЕРБ се провали тотално по отношение на сигурността на гражданите. Сега Борисов пак ще каже, че не ГЕРБ а предишните са виновни за палежите в Лос Анджелис. Трябва всички да излезем на улицата на мирен протест за да свалим омразната хунта на ГЕРБ и новот правителство да ни дава големи заплати и в Лос Анджелис да спрат палежите.

30

Анонимен

преди 12 години

работя продавачка в магазин ,мога да кажа че тази нова година оборота е по-голям от миналата, хората купуват здраво ,това че имало криза хич не личи

29

Шматко

преди 12 години

Нито сме първи нито сме последни . Топлата вода не сме я одкрили ние . Разликата е само в мотивът на палежите у нас за да принудат хората да застраховат имущество и да държат колите си на платен паркинг а в чужбина например в Германия палят за това че кредитите им стават непонусими . От началото на кризата вече несе сещам какво не е горяло май само раихстага но и за това си има причина Гошето Димитров отдавна го умориха в Москва . Иначе тук палят стари построики за врътка или за застраховканово

28

Гост

преди 12 години

Абе 20, ти да не се връщаш от магазина на някое видинско село със 100 жители от които 90 пенсионери.И аз вчера ходих по магазините и по мои наблюдения повечето от клиентите са хванали мускулна треска от бутането на пълните колички.

27

Зачуден

преди 12 години

само се чудя, сега като го хванат подпалвача, дали ще го пуснат техните съдии поради "липса на доказателства" както нашите ги пуснаха

26

Анонимен

преди 12 години

20, не знам в кой град го гледаш това, но в Пловдив всеки магазин се пука по шевовете. Като започнеш от Каулфлат и стигнеш до селското МЕтро което е извън града. Вчера обикалях да си търся магазин с по-малко хора за да напазарим за празниците и така и не намерих и висях на огромна опашка. И никой не зарарува по 100-200 грама, а количките са пълни до горе. Просто е лудница. Дажи и по паркигите на магазини, молове и т.н. няма място да се спре.

25

Един Бастун

преди 12 години

20-ти Кво да ни пожелаеш освен хубав и успешен преход през идната 2012 :))))))))) която ще е по тежка гладна и кравожадна ще виждаме насилие измами те никога не са липсвали все по бедни хора все по гладни чудещи как да отцеляват но нали знаеш животът е тъкъв ситуацията е такава а АЗ ИЗРАСНАХ ТАКЪВ в ТАЯ ДЪРЖАВА !!!!!!!!!!!!!!!!

24

Дидко

преди 12 години

Американците да не видят нещо! Ама ние сме по-добрите!