61

Анонимен

преди 12 години

Прочетох 3 - 4 коментара и разбрах, че мястото ми не е в тоя форум. Тук 80% са милионери и част от тях кандидат милиардери. Къде съм тръгнал аз, средностатистическият, със средностатистическата си заплата, заедно с тия изискани господа. Щото аз, откъдето и да погледна ветото на президента, виждам само социалният момент. Не съм израсъл още до интелектуалното ниво на гробокопачите на родината ми. Не съм умен колкото тия, дето искат все да ми е зле на мен - работника.ТОЯ ПЪТ СЪМ СЪГЛАСЕН С ГОЦЕ !

60

Анонимен

преди 12 години

Айде оди си ,че си само оправдание сега.Аз искам да видя след това как ще е.Е тогава няма оправдание.

59

до днес.бг

преди 12 години

"Първанов отново удари на ГЕРБ една злобарка" е по-точното заглавие, днесаджии

58

...

преди 12 години

първанов президент и след нова година.друг не признавам,защото вече казах аз съм държава в държава,но не ме интересува вашата държава с малки изключения разбира се.

57

смях в залата

преди 12 години

Гоце, ибрикчията на Доган сега защитава интересите на Трактора. Много ми е интересен този комунистически ***, винаги прави нещата в ущърб на народа, а чугуненото му овче стадо блее във възторг от плоската му тиква и ниското му чело. Явно не разбират номенклатурният му език и го мислят за много умен :)))

56

Анонимен

преди 12 години

каквото и да скачате-сега първанов е много прав-Браво гоце!!!

55

Гошо Тъпото

преди 12 години

Някой знае ли в колко часа ще пресече...лентата Гоце,на портала на Президентството,че даходя да...гледам.

54

Гоце-ССИГ-Алексей

преди 12 години

Капо ди тути капи? За него вече е в сила песента: Good bye my love, good bye (Довиждане, моя любов, довиждане...) в изпълнение на Трактора, защото зад БТПП стои ССИГ, а зад него е четата на Трактора, доц.Ал! Добре, че Гоцето толкова време се стиска, ама накрая се изпусна и показа кой стои зад него. Ами Тракотра, злият гений на ДАНС Асан Умеров, доцент Алексей Петров, милиционерският възпитаник на Пазардишката школа, баретета Альоша!

53

kir mihalaki

преди 12 години

PARVANOGLU PAK SE NAPAVAS NO OTNOVO STE SE NASERESH MALKO TI OSTANA PRODAJNA KRATUNO

52

Анонимен

преди 12 години

ПЪРВАНОВ, ПУДЕЛА НА ПУТИН!

51

adolf

преди 12 години

Знаете ли защо в България президента има символична власт?Защото ,ако имаше голяма власт.Мафията нямаше да може да го контролира!

50

Анонимен

преди 12 години

Имаше една песен "До последен дъх"!Гоцето ще се стреми да прави мизерии докато диша и може! И да е като Матросов на страна на работодателите-олигарси и естествено против работниците! Нищо ново под слънцето!

49

хахах а

преди 12 години

ГеЙбераси ,ходом марш....време е да освободите плаца....!!!

48

Антон

преди 12 години

Поредното вето на Гоце Първаноглу, което ще бъде отхвърлено от парламента.

47

Анонимен

преди 12 години

Некадърнико, плащания винаги ще има. Тия 8 милиарда бяха за черни дни, а не за гейберстките ***. --Хайде не ни учи на икономика. Всички правителствени приходи и разходи задържително са част от бюджета - ясно?! А тези не бяха включени в бюджета - бяха скрити, за да могат да откраднат. Кристално ясно стана, че комунистическо-турската банда на Доган/Първанов/СерГей са задигнали гигантски суми от държавата - нашите пари!!!!

46

Инкогнито

преди 12 години

До 47: Дефинирай "черни дни"? Глобална рецесия, глобална финансова и икономическа криза какво са според теб? Много ми е любопитно.

45

Анонимен

преди 12 години

"Некадърнико, никакви осем милиарди не е оставил СерГей - като завърши мандата му на хартия имаше 7.6 милиарда резерв, но и около 5 млрд. заеми и неразплатени сметки - всичко това скрито."Некадърнико, плащания винаги ще има. Тия 8 милиарда бяха за черни дни, а не за гейберстките ***. Макар че като се замисли човек, точно черни дни дойдоха след като бяха избрани Боко, Цоцко и Пицата.

44

Анонимен

преди 12 години

Президентството на Първанов завършва, започва ибрикчийството на ирландската овчарка на Бойко - Росенчо. Да им е честит на ***.

43

до 31

преди 12 години

Станишев е виновен, само 8 милиарда остави трябваше да остави 28, че гербавите да успеят да отикат мандата--Некадърнико, никакви осем милиарди не е оставил СерГей - като завърши мандата му на хартия имаше 7.6 милиарда резерв, но и около 5 млрд. заеми и неразплатени сметки - всичко това скрито. Но открито откраднаха 3 милиарда, които обявиха за излишък, каккъвто в действителност нямаше. Никое правителство досега не е откраднало толкова много пари, колкото задигнаха тройната банда.

42

999

преди 12 години

Маймунджилъци за последно. Бегом от президентството и не се вясвай пред хората повече, доноснико Гоце.