27

Стария Комунист

преди 12 години

Боко е виновен!

26

17

преди 12 години

Определено не е от София, тази от пика.

25

Анонимен

преди 12 години

Стига сте мрънкали - ако всички излезем пред блока да изчистим тротоара, няма да е така заледено и със стар сняг!Цял свят си почиства снега, само в България всеки чака другите!Минавам покрай толкова магазини - единствено излинали самия вход пред магазина, а около него - нахвърляли партините. Това какво е!

24

15

преди 12 години

В София, защо не сложат палми да си мислят Софиянци целогодишно, че са на остров Пелопонес и да им е вечно слънчево настроението. Весела Коледа на всички софиянци по специално!

23

20

преди 12 години

Поне улиците не са кал и камъни, а са асфалтирани. Косят тревата да е прилично, а не все едно живеят в гората. Пръскат за акари и гризачи да има вид на изглед да не е мърлящина и мръстоия. То иска грижа и поддържане и естетически погледнато иска да е красиво освен, това.След, това, защо се задушават и измират, като круши от алергии от мърлящина и мързел за това. Това мързела и гледане в чуждото канче и чуждия двор и семейства води до крах.

22

20

преди 12 години

Да, но във Варна си имат палми! Не знам в друг европейски морски град да има палми.

21

кирил гогов рашков

преди 12 години

софиянци ,като нямате БКС така ще падате по улиците като круши ,пък и кмета ви е кофти ,НЕ СТАВА САМО С ПРИКАЗКИ ,требе и акъл

20

Лори

преди 12 години

Изчакайте Нова Година де, те тогава се напиват и гърмят :)До 15 Ами отивай си на село още сега.И без това не личи да си станал гражданин с това "прЕбирам", "чу(в)ствам.Ако се върнат селяните по селата, а не да бягат в София или другите големи градове, няма да има пустеещи села.Но така им е по-лесно.Да досаждат в градовете.А тези където реват от заледяване-защо не вземете морска сол и да посипете като ви пречи.Аз така правя.Честита Коледа!

19

19

преди 12 години

Ти на лов за мъже ли си я пуснал?

18

Анонимен

преди 12 години

Столичани не се оплаквайте. Единствено Вие благодаренние на Фандъкова имате целогодишно коледна украса по улиците, като никой друг европейски град

17

До 17

преди 12 години

В моята къща. :)

16

15

преди 12 години

Нямало пари! В магазина никой не те пита, дали работиш или не, дали имаш пари за хляб отиваш на касата и си плащаш. Хората никой не ги пита как, отиват на работа или до блиската бакалия, след, като е толкова хлъзгаво? Не, че в големия град има много работа, но в селата съвсем и едно e да си купиш нещо от магазина, съвесем друго е да си го произведеш. Кой си няма село и не е производител как, се издържат не знам сигурно много трудно!Весели Празници!

15

Анонимен

преди 12 години

боли ме за статията ви, кажете къде живее тая от снимката

14

10

преди 12 години

Много ти е правилен въпроса, ако всеки задава, тези въпроси, когато дойде зимъска и запръска сняг!

13

Весела Коледа

преди 12 години

Как няма да има потрошени, когато на всякаде е поледица, а как да има препили, когато просто немогат да си го позволят, защото няма с какво да си го купят. Е, аз се радвам че още ходя на село и си произвеждам и имам си всичко. Затова е много важно да съхраним традицията да подържаме селата, които година след година обезлюдяват, аз мисля след като се пенсионирам да се пребера в село, там мие хубаво и се чуствам човек, но заради работата съм в града. Живи и здрави, весели празници.

12

Цветан Караилиев

преди 12 години

Явно,че просташката мода на самоделните и нетакива домашни гърмежи взе да отшумява.Дали сме почнали да поумняваме?Не е за вярване

11

Анонимен

преди 12 години

abe dnesovci vie potrosheni znaete li kakvo e be klouni,stiga gramki zaglaviq bez pokritie

10

10

преди 12 години

Оправданията няма пари не вървят, това e всяка година "кучето си лае, керванът си върви" да, но вече никой не вярва на това. Мръсотия до шия, заледени улици, всяка година и като завали сняг е толкова чудно, че вали сняг, през зимата, че всеки път са шашнати как, може, такова нещо да вали, през декември и то сняг! Поне на Коледа! Да ви e честита Коледата!

9

10

преди 12 години

От винетките?

8

Анонимен

преди 12 години

Къде отиват парите от нашите данъци и такси?Фандъкова,нали нямаше да ни изненада зимата?Весели празници и се пазете от чистотата по улиците,от здравеопазването...