16

Стоянов

преди 12 години

До: 9 Оправи си словореда , защото както е си го написал/а , след като умре няма как да роди нали ! :)

15

Българин

преди 12 години

12 - щях на 100% да се съглася с тебе, ако извергите не нападаха и хора и ако ние не плащахме за всяко тяхно безобразие !!!Май най-добре да им отделим един ъгъл от България и да ги наврем всичките там - ако ще не да си трепят малките, ами и да ги ядат - все ми е тая !!! *** са по-долу и от животните !!!

14

...

преди 12 години

Пак *** и пак никъде в статията не пише нищо... А когато стане нещо с тях - веднага с ей такива букви пише, че *** били жертви... Не, че няма и българи-***, ама това *** само с *** се оправя...

13

Анонимен

преди 12 години

Докога да им плащам изродиите на тия?Отиде си продаде бъбрека, после легне тук болен, аз плащам.Пребие си детето - аз плащам.Ползва ток, вода, телефон - аз плащам.Работи професията многодетна майка, за която аз плащам, за да мога после да плащам и за децата и.Сече гората - аз плащам.Подкрепям всяко бъдещо правителство, което постави *** на мястото им от времето на бай Тошо, когато пак бяха същите, обаче ги биеха, лежаха в затвора и не смееха да се отварят.

12

до Жаго

преди 12 години

Абе пич както я описват тая работа се съмнявам че детето ще оживее. Ще му поддържат живота известно време и накрая ще изключат апаратите.

11

Несъгласен

преди 12 години

Абе хора,що се ядосвате за глупости и си разваляте настроението по празниците.Оставете ги тия ***! Вчера са пребили това,днес ще изхвърлят друго а за утре не се знае.Тези хора не заслужават нито съжаление,нито помощ,оставете ги сами да се избиват,доколкото могат,за да не се налага ние да им плащаме живота.Опитайте се на намерите нещо позитивно наоколо/то какво ли,ама все пак..../ и се настройте положително за почивните дни и наближаващите празници.Изкарайте си весело и щастливо.

10

Българин

преди 12 години

4 - ми така, лесно... станало чаавето да яде, паднало веднъж, натрошило си ребрата. Пак станало, паднало пак - счупило си гръбнака. Пак скочило, пак се тръшнало, строшило си и кратуната... това му дошло много и се задавило, но Мама и Тате го спасили с изкуствено дишане.Единственият ***, който не лъже, е тоя с изскубнат език. Би трябвало доживот да лежат в затвора, защото който може да пребие до смърт собственото си малко, как ли би постъпил с чужди хора ?!?

9

С

преди 12 години

Поредната "адекватна" реакция от страна на прокуратурата...

8

lemmy

преди 12 години

Дано умреш циганко гадна и никога повече дете да не родиш

7

Българин

преди 12 години

6 - не е от "малцинстваТА" - а от МАЛЦИНСТВОТО. Никой турчин, арменец, китаец, евреин не би се отнесъл така към детенцето си.

6

наказателен кодекс

преди 12 години

Чл. 325б. (Нов - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.07.2011 г.) (1) Който, като прояви жестокост към гръбначно животно, му причини противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане, се наказва с лишаване от свобода до три години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева.

5

Анонимен

преди 12 години

По новините ми се стори, че казаха, че майката е от малцинствата, ама не съм много сигурен дали съм разбрал правилно.

4

коко

преди 12 години

Гадна ***...По -добре дая не беше раждала това дете...Детето е дете,то за нищо не е виновно.За 20 години в България има увеличена популация само на техни Величества *** и ***.Крайно време е държавата да направи нещо за ограничаване на популацията на тези два животински вида.коко-хуманист

3

Мина

преди 12 години

Как така поискал да яде, паднал и се задавил, каква е тая скълъпена история. Тия са затвора, а къде са сега тия от закрила на детето.

2

Анонимен

преди 12 години

*** от аспарухово във Варна са родителите. какво повече да говорим.

1

Българин

преди 12 години

А-ха, браво, бе !!! Ами тогава да им дадат и малкото да си приберат !!! Или не-е-е-е - то вече е наша грижа, ще го лекуват месеци наред с нашите пари !!!А утре ако в болницата влезе някое болно Българче, родителите му, макар и съвестни платци на осигуровки, ПАК ще трябва да плащат, нали ?!?