174

pebor

преди 12 години

Не бих искал да приличам на Волен, на Бойко и на почти всички. Бих искал да приличам на Лютви Местан, слушайте речите му внимателно! Не съм нито ***, нито турчин, българин съм и тази година бях на почивка в Кушадасъ. Лелеее, колко напред е Турция! Умирам от яд, че заради лакоми български политици сме на тоя хал. Най-силното нещо на света е лакомията на БГ политика.

173

Късно е Сидеров !

преди 12 години

Че ГЕРБ е мафиотска партия го знаят и децата.Каква друга би могла да бъде тази партия, след като шефа и е бил пазач на Бай Миле,контрабандист и наркотрафикант?Въпреки това, Сидеров подкрепяше ГЕРБ повече от две години и обезличи "Атака".В това време Сидеров имаше до себе си мутра (Слави Бинев). Защо Бинев не му каза, че рано или късно ще яде таламангата на Бойчо Методиев? Оцелелите мутри вече се броят на пръсти,но те ще продължат да се търкалят във властта, до като продължаваме да им се радваме.

172

Обективен

преди 12 години

ПРАВИЛО: "От некачествен човешки материал качествена партия не се получава!" Отнася се за Атака, но и за ГЕРБ.

171

Магистралки

преди 12 години

Ами депутатите атакисти отиват при тези, които ги наеха на работа - ГЕРБ. Смятат, че с си свършили добросъвестно задълженията - ликвидираха парламентарната група на Волен и сега искат награда за добре свършена заръка. На такива хора им приляга само едно име - магистралки. Те са отишли в НС не да са полезни на хората, които са ги избрали, а на ползу джобу. Очевидно трябва да се промени ИзЗ: отказваш се от дадена партия, напускаш НС, а не си въртиш дупето/*** като магистралка.

170

Анонимен

преди 12 години

Завижда Боленчо, завижда, защото се оказа, че има и по-голям демагог от него...

169

АТАКА

преди 12 години

Само няколко месеца след избирането на ББ за премиер, всеки здравомислещ човек разбра, че същият е изпечен лъжец. Само Волен не разбра. Е, дойде време да си сърбаме попарата за тая непрозорливост. Борисов е ясен - човек болен от нарцисизъм. Сутрин каже нещо, вечер противното, на другият ден отрича и двете. И обича да подчертава, че си ДЪРЖИ НА ДУМАТА и НЕ ОБИЧАЛ ДА СЕ ОТМЯТА. За Борисов най-важното е РЕЙТИНГЪТ.Такъв човек подкрепяха Волен и АТАКА две години. И всичко - за да не се върне на власт тройната коалиция. ОГРОМНА ГРЕШКА. Борисов се оказа по-лош и от Доган.

168

Габи

преди 12 години

Та ГЕРБ партия на отпадъците от другите партии и вторичните суровини ли става: който дупетат откъдето се отпъне - я от РЗС, я от Атака - подава молба да влезе в ГЕРБ. И после ще се спре в движението на Меглена Кунева! Остава Бойко да почисти пищова и отново да кандидатства за охрана на царя!

167

nn

преди 12 години

Сидеров! От километри си личи, че си ***. Бойко е милиционер, а милиционерите са гадни, първо те използват като ти се правят на приятели и после те унищожават/*** и тем подобни......трябваше да го знаеш, язък че си с бели коси. *** ти се мамата!

166

Шишо

преди 12 години

Волене сега ли разбра че , Боко е лъжец.

165

Анонимен

преди 12 години

Предвид какво се случва с Атака и Волен откакто Капка не е зад гърба на Сидеров, си мисля,че тя е била стратега.Капка поне я увжавам като майка, до колкото можа предвид възможностите му, помогна на сина си - даде му невероятен старт.А тая Деница едва ли е с Волен само заради парите му. Според мен си отмъщава на Митето като прави мръсно на майка му.

164

аз

преди 12 години

минаха изборите сидерчо и боко спря да ти плашта..маи маи кризата те налегна

163

ne na ludite

преди 12 години

mislq,4e liderut na ataka ne e za parlamenta,a se nujdae ot dulgo i uspesno le4enie. znae kude

162

egati

преди 12 години

viknete psihiatri,volen e lud,auuuuuu

161

ataka poklon i amin

преди 12 години

ataka se okaza typa i lumpenska partiq,ludiqt lider e za 4 ti kilometur

160

Smurf

преди 12 години

Много симпатично пуделче е тоя Сидеров , как само подскача и върти опашчица , полайва и гледа мило с влажни очички, всеки който е силния на деня и като се оказа че веста за смърта на БСП е силно преувеличена на изборите , а новината за тоталната превъзходство на Герб също е преувеличена , много бързо захапа ръката която го хранеше до скоро и започна да върти опашчица пред другите си господари, миличко кученце - помиярче

159

bg

преди 12 години

TAM TAM E ZAROVENO KY4ETO V SOBSIDIIKATA,,,,,,,,,,,INA4E JIV E UMREL GORKIA KATO VESNIKAR4E,,,,,,,,AMA ZAKON NOV,,,,POD 10% VANKA OT PARLAMENTA

158

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е мафиотска партия, Борисов лъжец и демагог________________________________________-Е, трябва да много сляп за да не го видиш, и много *** за да не го разбереш. Поредните крадци. Българския народ не умее да бъде критичен към себе си и към своите ръководители. Късоглед безотговорен към себе си народ,Вички негодуват и никой нищо не прави

157

Вулен

преди 12 години

А га яди кифтацити, що ни рива ва ***?

156

НАРОДЕН БУДИТЕЛ

преди 12 години

доиде дреме да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза наулицата и протестира да излезем и ние на мирен протест ОКУПИРАИ СОФИЯ.ДА ПОКАЖЕМ,ЧЕ НЕ ИСКАМЕ ДА НИ ЕКСПЛОАТИРАТ,ЧЕ НЕ ИСКАМЕ ДА СЕ ЗАСТОПОРИЯВАТ ЗАПЛАТИТЕ,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме БЕЗРАБОТНИ И СОЦИАЛНО СЛАБИ ЕВРОПЕИЦИ А УПРАВЛИЯВАЩТИТЕ ДА ТРУПАТ МИЛИОНИ НА ГЪРБА НА НАРОДА-ОКУПИРАИ СОФИЯ ЦИЯЛАТА ИСТИНА..

155

hahahah

преди 12 години

#136 ти си за затвора само заради ник-а си!