127

гурбетчия

преди 12 години

до оня умник дето се прави на много образован ! Не ,че нямам квалификация ,но в Германия бг. дипломи не важат ,кара се нов курс задължително! А тук такъв курс трае 3 г. ,независимо дали е за шофьор С категория ,готвач или др. , а при вас е от 3 до 6 месеца и за това нямате кадърни хора , дори и висшистите ви са некадърници ! Хайде със здраве !

126

Уточнение

преди 12 години

Не били роми, а ***. И не секли, а МАРОДЕРСТВАЛИ. И не ги спипали, ами ги ПРОВЕРИЛИ.И не ги арестували, щото стореното била КУЛТУРНА ОСОБЕНОСТ.

125

гурбетчия до 123

преди 12 години

Абе умнико ,какви евреи какви американци те гонят тебе бе ! българия и българската нация изчезват поради собствената им некадърност , не заради друго ! И тези земи щехостанат най-вече на турците ,те. на нас ! А с *** няма да имаме проблеми и без това голяма част от тях се турчеят и са приели да се самоопределят като турци ! Както казваме ние - Ne mutluluk tu:rku:m diyene ! В превод - какво щастие е за онзи който се самоопределя като турчин ! На латиница го пиша по този начин ,поради пробле

124

Ку-ку

преди 12 години

"любя, тача и пилея" е по-вярно от "Любя, тача и милея"

123

Анонимен

преди 12 години

Аз съм ромче и силна и гореща циганкамайка мене е родила;с хубости, блага обилнамойта родина е мила. Аз съм ромче. Обичамнаште планини зелени,ромче да се наричам -първа радост е за мене. Аз съм ромче свободно,в край свободен аз живея,всичко ромско и роднолюбя, тача и милея. Аз съм ромче и раснав дни велики, в славно време,син съм на земя свободна и прекрасна,син съм на крадливо племе.

122

Анонимен

преди 12 години

Какво да се чудиме,над 70% от населението на Чалгария се отоплява на твърдо гориво.

121

Дръж се земьо - шоп

преди 12 години

Те само си взимат бе

120

шофьора от Германия

преди 12 години

и какво инвестират в теб ??? за шофьорска книжка ли ???? има една приказка -вързано куче което лае -няма как да те ухапе ,сещаш ли се комплексчо ,а ??? А пък не съм нито съм гладен , нито съм жаден ,нито съм необрзован, ........а и да не звучи надъхано не съм и беден, но на показ не го изкарвам .........а и съм бил и в Германия и знам ,че там парите ги раздават по будките за вестници .........лек ден г-ин шофьор в Германия

119

Анонимен

преди 12 години

погледнете им само мутрите на тия, та това хора ли са

118

РРР

преди 12 години

До 111 ***-***!Че си отиваме ние българите като нация и народ на 1300 години си е верно.Това е планът на евреите ционисти!Ама ако си мислиш както си писал, че тези земи ще останат на *** и турци жестоко се лъжеш мангалино ***! Има план да се населят 2,5 млн еври от Израел и останалото за английски и американски пенсионери. Мислиш ли, че ще остане един *** в България ако това се случи а?От Франция ви изгониха и скоро и от цяла Европа ще ви разкарат. На корабите и за Бангладеш!

117

ф

преди 12 години

Аз искрено се ядосвам на тези хора, защото тази гора е залесена от моите родители и техните връстници. Тези лица що не им наложат глоба да засадят толкова дървета колкото са отсекли.

116

Анонимен

преди 12 години

Не закачайте хората, те самО си берат дЪрва, както си берат жЕлезО, бакър и кокошчици, буркани, туй, онуй за да преживявят. Нали сме демокрация?

115

РРР

преди 12 години

До *** ***!!! И ако си мислиш, че ти завиждаме, че си в Германия и бачкаш като гастербайтер или няй-вероятно си на помощи и спите 10 човека в една стая на дюшеци само и пърдите и се *** много се лъжеш. Най-добре ще е да си викнеш всичките събратя *** там, защото в БГ скоро лошо им се пише. Просто на нас българите ни омръзна да ви плащаме и да ви носим на гърба си.Много скоро ще има масови палежи и масакри и кървища по цинганските ви махали. Търпяхме, ама вашето няма граници..

114

Анонимен

преди 12 години

а да и защо ви изхвърлиха от Франция

113

Анонимен

преди 12 години

117, защо не работят в университети, защо не работят в компютърни фирми, ти голямо обучение му хвърляш, поне азбуката научи ли, та още чакам пример за изнасилвания или убийство на възрастни жени извършено от българин, и чакам коментара ти за *** педофилия

112

гурбетчия до 113

преди 12 години

"Обирам банкомати", ха ха ! Естествено не казвам ,че *** са турци , но ела да ги видиш специално *** как работят тук по строежи ,имбиси , и др. !Защо не крадат тук ?! Престъпници в Европа сте вие българите ! А за мен не се притеснявай , германците инвестират в мен ,уча ! Сега сме във ваканция ! Обучението ми ще приключи другата година и след това ,че ме пратят на курс за шофьор на камион LKW Fahrer и така ,че си възвърнат инвестираните в мен пари ! Договорите са подписани !Вашата е зле

111

РРР

преди 12 години

До 101 и 106 Гурбетчия ***!!! ***, с чветата ли си в Германия сега за по празниците по Коледа да ги пуснеш по моловете и метрото за да джебат портмонета а??? Яд те е, че не можеш, не знаеш и нямаш как да крадеш от банкоматите ли? *** сте примитивно племе и раса, която няма как да се запознае с техниката и компютрите до толкова, че да краде от банкомати. Ще те замоля само, да не се биещ в гърдите и да се наричаш българин в Европа! Заради такива като теб ме питат в Евопа защо съм бял

110

^^^

преди 12 години

до 108, и аз съм в Германия, но реакцията ти е типично нагла и арогантна, такива и в Германия не ги искаме, хора като теб са ***, навсякъде по света.

109

Анонимен

преди 12 години

111 или караш само на социални помощи, абе защо така ви изхвърлиха от франция

108

Анонимен

преди 12 години

111, значи не мешай *** с турците, има огромна разлика, един турчин, ако те чуе, че се сравняваш с него, жална ти майка, турците са работни и честни, за разлика от манговците, та да ти давам ли примери за убийства с изнасилвания бе манговец, а междо другото какво работиш в германия, крадеш кабели???